Prime Show MMA

Chodzą plotki, że rywalem pilkarza ręcznego będzie...Ryta

1766196875255.jpeg

Ryta od rana strasznie przeżywa, że AJ walczył z Jake 6 rund.

Szkoda, że nie przeżywał tak, że Zadora nie potrafił skończyć Murana, a Brodnicka nawet nie potrafiła naruszyć 2 sióstr Porzucek. :beczka:

Nie ukrywam, że w mojej wizji freaki to miały być właśnie takie Miklasze nie trzymające kontroli plus jeszcze takich 20 jego ziomków. To człowiek by oglądał 100 na 100 takich programów, a nie obecnie 3 na 100, bo czym te kuchenne rewolucje różnią się od KSW.

Kto k...a w ogóle ogląda te programy jak Jowko czy inny Tańcula gotuje. Dla kogo to jest. :beczka:

Nigdy nie zrozumiem tych czasów influnserwsta i marnowanie czasu na takie pierdoły przez ludzi. FF to takie miejsce gdzie takie Miklasze robią burdel w 20 wobec siebie a nie jakiś Vibe Familiady dla 6 latków.

Jak chce takie nudne g...a oglądać to mam 400 programów od tego, a nie freaki.

W ogóle to rozwalają mnie te czasy gdzie chłopy 30-50 plus robią takie szopki. Tak jak Najman odwiedzający obcego 19 latka i śpiewający z nim kolędy czy tego typu programy. Ja serio sądziłem, że jak powstaną takie freaki to taki Tańcula czy nawet Murański, który wczoraj też tam był powiedzą- Panowie szanujmy się dla kogo to jest, a oni z FF zrobili jakieś Familiady, kuchenne rewolucje, po co się pytam?

Ten świat strasznie zdziecinniał przez internet gdzie chłopy 50 plus sobie jajka na wizji gotują. Gdzie my k...a jesteśmy.

To już poważniej bym się czuł wyzywając z takim Miklaszem na k...y 2 godziny i czuł mniejszy wstyd niż jakieś rysowanie rysunków jak to było na tych Famefamiliadach.

Dzisiaj żyjemy w czasach gdzie 50 latek odstawia rzeczy na poziomie 12 latka, chory świat. FF to mialo być poważne,dorosłe miejsce od dobrych kłótni, tyle i aż tyle.

W ogóle to rozwalają mnie te czasy gdzie chłopy 30-50 plus robią takie szopki. Tak jak Najman odwiedzający obcego 19 latka i śpiewający z nim kolędy czy tego typu programy. Ja serio sądziłem, że jak powstaną takie freaki to taki Tańcula czy nawet Murański, który wczoraj też tam był powiedzą- Panowie szanujmy się dla kogo to jest, a oni z FF zrobili jakieś Familiady, kuchenne rewolucje, po co się pytam?

Ten świat strasznie zdziecinniał przez internet gdzie chłopy 50 plus sobie jajka na wizji gotują. Gdzie my k...a jesteśmy.

To już poważniej bym się czuł wyzywając z takim Miklaszem na k...y 2 godziny i czuł mniejszy wstyd niż jakieś rysowanie rysunków jak to było na tych Famefamiliadach.

Dzisiaj żyjemy w czasach gdzie 50 latek odstawia rzeczy na poziomie 12 latka, chory świat. FF to mialo być poważne,dorosłe miejsce od dobrych kłótni, tyle i aż tyle.
ale to ty dzwonisz przyjebany stary capie

Ostatnio sobie zdałem sprawę, że jedyny program jaki obejrzałem przez ostatnie 10 gal taki F2F to tylko Kapela vs Papjez. Cienizna jak skurczybyk.

Oglądał ktoś ten g...o program? Oni dopiero przy tym jajku się złapali czy już dużo wcześniej?

Chłopaki na X mnie pytają o szczegóły, ale ja takich g..o programów nie tykam. To jest poziom mojej pogardy jak do tik toka
:beczka:

Chłop ma 50 lat?

Jeszcze lepiej, brawo, dobrze że się nie przekręcił.

Ile dawałeś lat Jówko, że jesteś w szoku, że ma 50 lat?

Akurat w polskim freaku to nic szokującego, bo po 50 w klatce byli Misiek z Nadarzyna, Muran, Szalony Reporter i Walduś Kiepski.

Ile dawałeś lat Jówko, że jesteś w szoku, że ma 50 lat?

Akurat w polskim freaku to nic szokującego, bo po 50 w klatce byli Misiek z Nadarzyna, Muran, Szalony Reporter i Walduś Kiepski.

Ale ja nie wiem kto to jest, nie znam się na tych patusach z internetu.

Misiek to gangus, Muran wiadomo, Kiepski aktor.

Miklasza znam z MMA i walk na gołe pieści.

:fjedzia:

Back