Prime Show MMA

1765023574015.jpeg

Muran z Arabem? Jeśli tak to poproszę: bez przerywania przez sędziego, bez przerywania przez narożnik, sam zawodnik poddaje walkę lub pada na ryj.

Muran z Arabem? Jeśli tak to poproszę: bez przerywania przez sędziego, bez przerywania przez narożnik, sam zawodnik poddaje walkę lub pada na ryj.

Szczerze by pasował, bo to jego jedyny chyba konflikt dziś w FF, ale przyznam, że Muran mialby jaja gdyby to była prawda.

Zadora vs Zwycięzca turnieju K-1 Short Prime 1 vs gość, który 7 lat temu pokonał Kubiszyna. Dobra bitka może być.

A Ci znowu tego Robaliniego aka 10 sekund do klatki pchają.

Nigdy nie zrozumiem fenomenu takich ludzi pchania do klatki jak on, Olejnik czy Najman

Podobno jego rywal. :jjsmile:

Zobaczymy teraz czy łatwo zmiecie go z planszy.

Haha dobre kwiatki wychodzą.

View attachment 134736
Tego oderwanego od rzeczywistości, wystrzelonego narkusa Jasia trudno trawić, ale mam nadzieję, że ubije tego tłustego hipokrytę. Który zresztą niedawno popisał się, gdy się spiknął z wydziaraną dzieciatą mężatką ;-) A wcześniej pierdolił, że gardzi takimi kobietami -- które mają dziary i wdają się w pozamałżeńkie relację. No, ale ona też jest ponoć "konserwatystką" więc wszystko się zgadza ;-)

Ostatnia walka na kontrakcie Murana kończy Super Mario,Dalton i Wampirek.

Nie wiem co o tym myśleć.

Szczerze tylko sam Dalton i Super Mario mogą go skroić.

Ostatnia walka na kontrakcie Murana kończy Super Mario,Dalton i Wampirek.

Nie wiem co o tym myśleć.

Szczerze tylko sam Dalton i Super Mario mogą go skroić.
A podobno miało być z Arabem który go liściem na konfie prawie zabił. . Tymczasem dostał jakiś ogórów i to na zasadach, że mogą go bić tylko "poduszkami":juanlaugh:

Back