Prime Show MMA

IMG_5630.jpeg

Arab bije Orzełka Białego Olimpijczyka z Kanady na polskiej ziemi?

:benny:

Nie jest to karta roku, ale soccerkick walony przez Miklasza na twarz Jóźwiaka brzmi zachęcająco.

Miklasz będzie mieć jaja tak wyniszczyć szefa? Oj wątpię. Skończy się pewnie na gadce, a nie stompach na glowe:lol:

Co do samej karty to 100 razy lepsza od Fame 28 gdzie chyba oprócz Gleba vs 2 kompletnie nic nie oddało. Tutaj i freakowo i sportowo mam parę pytań, a to zawsze lubię w FF niepewność wyniku. A taki matchmaker Fame robi Ci Malicha vs Erwin czy Najman vs Bomba:facepalm:

Ryba szczerze? Z tej karty raczej wygra Miklasz z 2, Szejber z La suczitą, przeciwnik Robaliniego, Kapela z papieżem a reszta Józio wie.

Pojedynek Kapela vs Papież dużo u mnie stracił, że w Mma. Łatwe obalenie będzie i tyle. Tu powinno być moje ulubione K-1 i młócka.

Last edited:
TV Republika nagrała materiał na Korczarowskiego. Ciekawe czemu ani słowa o Mariance :lesnarhappy:
Nie wiem czemu, ale nie moge go wrzucić tutaj bezpośrednio, bo

https://x .com/chrzanikx/status/1998476754176950655 (alternatywny link, usuń spację między "x." a "com")

2 klip z prawej, ale jak znam środowisko freak fightu to wcale nie wyklucza, że Cameraboy nigdy nie dostanie walki w Prime. Jeszcze Jóźwiak i partnerka mu żółwia przybiją jak niedawno z Muranem.:cool:

Marianka współpracuje z konkurencją Republiki: tą wpolsce24

Jeden z większych plot twistow tego roku to, że Karnowscy pożarli się z zarządem wpolsce 24. Z braku laku uciekli na YT, bo Republika dla nich zamknięta przez długą wojnę z Sakiewiczem.

Oj w tamtym środowisku ogarnąć kto ma z kim kosę to jest sztuka.

Na początku myślałem, że Murańscy to ludzie grający rolę, ale zobaczyłem jak Muran gra w serialach no i: Kurcze to nie jest dobry aktor wiec...
Ale swój cel rozgłosu osiągają. Jak nie premier wspomina o nim w kampanii prezydenckiej, to jeden z najpopularniejszych dziennikarzy w kraju.

Ale swój cel rozgłosu osiągają. Jak nie premier wspomina o nim w kampanii prezydenckiej, to jeden z najpopularniejszych dziennikarzy w kraju.
Ale i tak Najman jest w tym lepszy: jest o nim głośno, a ciosów mało przyjmuje. Muran za to przyjął więcej ciosów niż nie jeden zawodowiec w kilkunastu walkach. On chyba to lubi, albo długi...

Szczerze? Muran jest z tych wielu osób w XXI wieku, który kocha mieć atencję. Ja jestem naprawdę gotowy wierzyć, że te całe FF nie były po to by zarobić 400 tysięcy zł za walki tylko Muran łaknął publiki i mainstreamu. Chciał być znany. Wiem, że podobno grał gdzieś tam, ale umowny się kto go znal na wielką skalę, nikt. Ludzie nawet myśleli swego czasu, że to ojciec Popka.

Dostał co chciał, ale i tak zniknie jak Ferrari czy Kasjo bez FF.

Nawet Natan #nikogo bez Prime i Fame.

Tak w ogóle to jestem niemal pewny, że Kasjo płacze dniami i nocami w poduszkę, że poszedł na noże z Primemma i stał już tylko zwykłym anonimem, którego mają wszyscy w 4 literach. Dlatego, też często teraz na X zaczepia Denisa Załęckiego by jeszcze poczuć tej dawnej atencji.

Zalecki z resztą, też już ogłaszał z 8 razy, że kończy z internetem. Ta atencja mocno uzależnia.

Dziś nawet Ronaldo, Haaland i siatkarz Fornal są YouTuberami, bo mecze to za mało.

Back