Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie jest to karta roku, ale soccerkick walony przez Miklasza na twarz Jóźwiaka brzmi zachęcająco.
Myślę, że w przypadku Bińkowskiego to nie tylko alkohol wchodził. Kiedyś trafiłem na jego wywiad z początku kariery: kompletnie inny człowiek. Ciosy i używki zrobiły swoje, została Polska skoro do Kanady boi się wracać...ćpun ma bekę z alkoholika.
Nie jest to karta roku, ale soccerkick walony przez Miklasza na twarz Jóźwiaka brzmi zachęcająco.

2 klip z prawej, ale jak znam środowisko freak fightu to wcale nie wyklucza, że Cameraboy nigdy nie dostanie walki w Prime. Jeszcze Jóźwiak i partnerka mu żółwia przybiją jak niedawno z Muranem.
TV Republika nagrała materiał na Korczarowskiego. Ciekawe czemu ani słowa o Mariance
Nie wiem czemu, ale nie moge go wrzucić tutaj bezpośrednio, bo
https://x .com/chrzanikx/status/1998476754176950655 (alternatywny link, usuń spację między "x." a "com")
Marianka współpracuje z konkurencją Republiki: tą wpolsce24
Marianka współpracuje z konkurencjąRepubliki: tą wpolsce24

Kim jest przeciwniczka Szrajber?
Oj w tamtym środowisku ogarnąć kto ma z kim kosę to jest sztuka.To mi się pojebało, bo myślałem że z republiką![]()
Ale swój cel rozgłosu osiągają. Jak nie premier wspomina o nim w kampanii prezydenckiej, to jeden z najpopularniejszych dziennikarzy w kraju.Oj w tamtym środowisku ogarnąć kto ma z kim kosę to jest sztuka.
Na początku myślałem, że Murańscy to ludzie grający rolę, ale zobaczyłem jak Muran gra w serialach no i: Kurcze to nie jest dobry aktor wiec...
Ale i tak Najman jest w tym lepszy: jest o nim głośno, a ciosów mało przyjmuje. Muran za to przyjął więcej ciosów niż nie jeden zawodowiec w kilkunastu walkach. On chyba to lubi, albo długi...Ale swój cel rozgłosu osiągają. Jak nie premier wspomina o nim w kampanii prezydenckiej, to jeden z najpopularniejszych dziennikarzy w kraju.
Ale swój cel rozgłosu osiągają. Jak nie premier wspomina o nim w kampanii prezydenckiej, to jeden z najpopularniejszych dziennikarzy w kraju.
Są poziomy w tej grze. Jednak szkoda, że odchodzi, bo 99 procent freaków miałaby mokro rzucać takie teksty do Araba.
Serio odchodzi?
Maciuś oszukał.

Ofensywni w stronę zawodnika.A żelazny juz od rana 3 razy konia walił w oczekiwaniu.![]()
I pewnie ani razu swojego!A żelazny juz od rana 3 razy konia walił w oczekiwaniu.![]()
Ofensywni w stronę zawodnika.