Siedem
NoLife FC
Co się stało?Nie miałem werwy do udzielania się tutaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co się stało?Nie miałem werwy do udzielania się tutaj
Ogólnie nie ma co dorabiać filozofii do zwykłego mordobicia, a że po walkach na gołe łapy można mieć duże rachunki medyczne to...No ośmieszył się Łukasz, a pisanie teraz o hejterach i zazdrości, obnaża prawdziwe powody wcześniejszych pretensji do Gromadzkiego. Jak już koledzy wyżej napisali, niech se robi co chce, tylko niech nie pierdoli głupot o jakiś kodeksach, wartościach, etc. Zwykły najemnik i tyle. Jak każdy prawie z nas. Nie ma co dorabiać ideologii zbędnej
Jest klasyk polskich sportów walki - przekaz do hejterow.
To wtedy był też POZER?Jestem tak stary, że jeszcze pamiętam czasy, gdy mówiono ,,antyfan", krytyk, a nie hejter niczym jakiś płatek śniegu.

Jeden z gwiazdorów lombardu odjebal dziewczynę i siebie.
Nie zajmowałem się tematami, o których głównie piszę na Cohones.Co się stało?
Ten tazzy wydaje sie niebezpieczny. Liściuje przypadkowe osoby i odpierdziela chore akcje, oraz wypisuje oświadczenia samobójcze.Będzie tego więcej, nie ma dobrego tematu, a jak jest to ich nie stać i wpierdalają wynalazki mieszane z domestosem i trutką na szczury. Styki popalone w moment, a później się odpierdala takie akcje.
Problem w tym, że bańka przy kilku ostatnich latach z siostrą inflacją to jest sporo, ale ciężko dobry dom za to wybudować. Takie pieniądze rozpływają się w momencie gdy jesteś debilem.Ten tazzy wydaje sie niebezpieczny. Liściuje przypadkowe osoby i odpierdziela chore akcje, oraz wypisuje oświadczenia samobójcze.
Niestety w życiu tak jest, ze jak sie zarobi bańkę to dobrze postarać się ja utrzymać.
Za lekko wyłapał.

Za lekko wyłapał.

Już bez przesady z tym domem, zależy pewnie od lokalizacji, ale postawisz dom i za 600k. No chyba że chcesz się budować na jakimś Wilanowie czy w Sopocie przy molo, to na teren ci banka zbraknie.Problem w tym, że bańka przy kilku ostatnich latach z siostrą inflacją to jest sporo, ale ciężko dobry dom za to wybudować. Takie pieniądze rozpływają się w momencie gdy jesteś debilem.
Za lekko wyłapał.

Za lekko wyłapał.
Mordo ale ja mam kamerę!Jebniety, goście na luzie do niego, nawet zaprosili go żeby sobie usiadł z nimi a ten kurwa taki tekst z dupy do nich, mogli go bardziej ujebac peta jebanego
Podobno zadzwonił na policję to go wyśmialiMordo ale ja mam kamerę!

Za lekko wyłapał.
Dokładnie w milionie złotych przyzwoity dom postawisz.Już bez przesady z tym domem, zależy pewnie od lokalizacji, ale postawisz dom i za 600k. No chyba że chcesz się budować na jakimś Wilanowie czy w Sopocie przy molo, to na teren ci banka zbraknie.
Za milion spokojnie wybudujesz dom i to nie jakiś chujowy.
Macie inny link? Ten padł a też chętnie bym zobaczył
Żeby budować dom, a raczej żeby go nie musieć nagle sprzedawać, warto mieć perspektywę stabilniejszych dochodów przez najbliższe 10 lat. Ale jak słusznie zauważyłeś, kiedy ktoś jest debilem to szacowanie przyszłości pod kątem pieniężnym to niewykonalne zadanie.ale ciężko dobry dom za to wybudować