Prime Show MMA

Szczerze mówiąc to tego gówna i takich chujowych zestawień gdzie bagieta go rozjebie w 2 minuty nie chce mi się oglądać, ogólnie nie chce mi się oglądać kurew i upośledzonych ludzi, tfu.

Szczerze mówiąc to tego gówna i takich chujowych zestawień gdzie bagieta go rozjebie w 2 minuty nie chce mi się oglądać, ogólnie nie chce mi się oglądać kurew i upośledzonych ludzi, tfu.
w Prime to chyba z 90% kobiet walczących ma OF xD

Musieliby mi dopłacić by uczestniczyć w tym szambie, ale chętnie bym jakiegoś balasa najebał

:conorsalute:

Ja uważam, że jeśli ktoś ma na zewnątrz reprezentować Cohones to musi być wyłoniony, w głosowaniu, a nie że się zgłosi jakoś krul magazynierów czy inny kapeć i będzie nam wstyd przynosił.
Jestem tego samego zdania. Zbierze się ‘grupa wchodząca sobie w dupe’ typu balastek, riespekt i mniszek czy jak im tam. Pederasci z wagi lekko śmiesznej. Narobią nam tylko wstydu!

Ja uważam, że jeśli ktoś ma na zewnątrz reprezentować Cohones to musi być wyłoniony, w głosowaniu, a nie że się zgłosi jakoś krul magazynierów czy inny kapeć i będzie nam wstyd przynosił.
Tego pedała to byśmy w bagażniku w drodze do studia wystawili w lesie, spokojnie.

Nasi sąsiedzi Rosjanie robili lepsze szok, czikipiki, menele, Czeczeni, kurwa ochroniarze w kominiarkach.
Na epic fighting championship było wszystko :antonio:
jeżeli chodzi o patlogię w internecie to wszyscy sąsiedzi ze wschodu dają radę

Back