Bezimienny
KSW Heavyweight
Kapela nie walczy bo jak wybitny artysta dostał wysokie stypendium od państwaKim w ogóle jest ten cały Jówko? Przeciwnik dla Daltona to powinien być Jaś z kapelą![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kapela nie walczy bo jak wybitny artysta dostał wysokie stypendium od państwaKim w ogóle jest ten cały Jówko? Przeciwnik dla Daltona to powinien być Jaś z kapelą![]()
Ty a co ty taki agresywny się zrobiłeś i niemiło odpowiadasz ty?Beziego zapytaj, bo u niego karta walk dynamiczna.
Kokocinski się bić nie umie, jak tam matura poszła?Kokociński pcha ciosy.
8 lipca będą wyniki, a z ustnych polski 53% i angielski 97%.Kokocinski się bić nie umie, jak tam matura poszła?
Krótko.

Właśnie mi przypomnieliście że maturę miałem dokładnie 20 lat temu8 lipca będą wyniki, a z ustnych polski 53% i angielski 97%.
ku*wa, jak ten czas leci 

Nawet nie przekona Cie, że to jest podobno last dance Pawła "Prezesa" Jozwiaka?Dla mnie to jest jedno wielkie gówno i nawet nie mam ochoty oglądać jednej walki z tej karty, jak oni sprzedadzą z 15k PPV xD
Tym bardziej, to nie jest żaden last dance, on myśli że poleci po najmanowemu czyli że będzie kończył 5 lat karierę.Nawet nie przekona Cie, że to jest podobno last dance Pawła "Prezesa" Jozwiaka?

I niewinny. To za darmo tam siedział?Wrócił.
![]()
Żurom wyciągnięty ze szpitala spod narkozy – prosto do zakładu karnego
Po 14 miesiącach ciszy Żurom wraca na wolność i ujawnia kulisy swojego pobytu za kratami. „Mało co trzy razy nie umarłem…”, mówi raper.glamrap.pl
Za niewinność.I niewinny. To za darmo tam siedział?

Wazka to już nie wie komu ma dupę wylizać.ciekawe za ile hajsu Waszka się podłoży
dostał pierwszą i jedyną okazję żeby uczciwie zarobić to się pucuje a Jóźwiakowi widać że to się podobaWazka to już nie wie komu ma dupę wylizać.
On nagrał ponad 10 lat temu kawałek z bonusem w którym nawijał "żeby coś zarobić to w dupę komuś wchodzisz, ja wolę pracować powoli swoje robić"dostał pierwszą i jedyną okazję żeby uczciwie zarobić to się pucuje a Jóźwiakowi widać że to się podoba