Prime Show MMA

Z Grochowa na zielonke? A co to za downgrade prawilnosci? :lol:
jestem pielgrzymem ryju, sztywność i prawilność trzeba też propagować na prowincji

a tak poważnie, to moja tułaczka wyglądała tak: Grochów -> Powiśle -> Rembertów -> Zielonka, w pewnym momencie życia szło mi "trochę lepiej" więc można było wynająć fajne mieszkanie w Rembertowie za większy klops, ale potem... no, wszystko jebło, trzeba było przewartościować życie, schować dumę do kieszeni i zrobić krok do tyłu, na rozpęd ;) mieszkanie w Zielonce jest 'akurat', do tego po znajomosci udalo sie taniej ogarnac niz ogolnie na rynku

jestem pielgrzymem ryju, sztywność i prawilność trzeba też propagować na prowincji

a tak poważnie, to moja tułaczka wyglądała tak: Grochów -> Powiśle -> Rembertów -> Zielonka, w pewnym momencie życia szło mi "trochę lepiej" więc można było wynająć fajne mieszkanie w Rembertowie za większy klops, ale potem... no, wszystko jebło, trzeba było przewartościować życie, schować dumę do kieszeni i zrobić krok do tyłu, na rozpęd ;) mieszkanie w Zielonce jest 'akurat', do tego po znajomosci udalo sie taniej ogarnac niz ogolnie na rynku
Na "bankówce" trochę śmigałem swego czasu, bardzo miło wspominam ludzi stamtąd :tellmemore:

Zaraz Wyszków, pozniej Zambrów a na końcu zostanie Choroszcz. W złym kierunku podążasz bracie. :redford:

Zaraz Wyszków, pozniej Zambrów a na końcu zostanie Choroszcz. W złym kierunku podążasz bracie. :redford:
był jeden taki, co miał trafić do Choroszczy... nie trafił, źle skończył, zmarł w szpitalu - może jednak powinienem tam trafić?
Ten kebab najlepszy co ten z krzywą klamą poleca na yt
ja to wiedziałem, że na kolegach z forum można polegać, dzięki byku

Przebodźcowany chłopak ostro w chuj. Środowisko i ludzie nie pomagają :stevecarell:
Fałszywi łasi koledzy na hajs, przyjaciele pokroju Wardęgi którzy mogą ci wykręcić aferę, plastiki dupeczki które sypią się do każdego celebryty. Niespełnione przyjaźnie, miłości, parę nietrafionych pewnie inwestycji, dużo baletów i mamy przepis na rozjebaną banie.

Za 1,2 bańki można sobie życie ułożyć. Ale trzeba mieć banie albo mieć banie. Jak sam nie jesteś kumaty to dobrą zasadą biznesu jest delegowanie, gdyby znalazł ogarniętego menago lub doradców finansowych to by 1,2bańki pracowało na niego, a sam by jeszcze poobijał się w frikach i dorobił drugie tyle. A potem? Rób kurwa co chcesz w życiu.

We frikach jeszcze istnieje do pierwszej porażki, a ta nadejdzie niedługo, bo już będzie walczył tylko z mocniejszymi. On nawet fejkowego konfliktu nie potrafi zrobić z nikim, a ludzie ze strimów mają go w dupie juz.

On był idealny na prime, jak przeszedł do fame to mu się w głowie pojebało że przeszedł do profesjonalnej firmy.

Ja się założę że on nie sprzedaje nic PPV.

On jest głupi, niby zarobił sporo szmalu, ale mógł kilka razy więcej gdyby wykorzystał swoje 5 minut.
A mu odjebalo że on gwiazda, i myślał że ludzie będą oglądać irl jak włóczy się z tymi kolegami z willi po klubach z rączką na czele.

Chłop się wybił na biciu gejów i siedzeniu w domu, ludzie go trollowali i dlatego istniał, gdy sam przestał do tego dopuszczać i dawać się trolować, to się skończył.

Jeszcze jak słucham że on z labrygassem 30kg cięższym... Może jeszcze z Pasternakiem w MMA.

To jest chyba ostatni rok taziego na świeczniku, napewno to że był co galę co miesiąc i odjebal speedrun kariery ma na to kolosalny wpływ.

We frikach jeszcze istnieje do pierwszej porażki, a ta nadejdzie niedługo, bo już będzie walczył tylko z mocniejszymi. On nawet fejkowego konfliktu nie potrafi zrobić z nikim, a ludzie ze strimów mają go w dupie juz.

Obejrzałem tego szota, ale to jest debil, tam będzie kiedyś magik, wiedziałem zawsze że on coś ma najebane w głowie, ale że aż tak to nie wiedziałem. On by chciał leżeć i pachnieć i dziękować za donejtt.

Wystarczy żeby kretyn teraz wrócił do kurierki i to nagrywał jak kiedyś, by zarabiał z pracy, z live i miałby jakąś widownię/społeczność a ten nic nie robi, chuja wielkiego ma i pretensje do całego świata.

Pojebało się od hajsu.

Back