Warszawski Antek
KSW Light Heavyweight
Z Grochowa na zielonke? A co to za downgrade prawilnosci?idąc za ciosem, chciałbym powiedzieć, że gala PRIME MMA nie odbędzie się również w Zielonce pod Warszawą, odwołuję ten pierdolnik

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Z Grochowa na zielonke? A co to za downgrade prawilnosci?idąc za ciosem, chciałbym powiedzieć, że gala PRIME MMA nie odbędzie się również w Zielonce pod Warszawą, odwołuję ten pierdolnik

jestem pielgrzymem ryju, sztywność i prawilność trzeba też propagować na prowincjiZ Grochowa na zielonke? A co to za downgrade prawilnosci?![]()
Na "bankówce" trochę śmigałem swego czasu, bardzo miło wspominam ludzi stamtądjestem pielgrzymem ryju, sztywność i prawilność trzeba też propagować na prowincji
a tak poważnie, to moja tułaczka wyglądała tak: Grochów -> Powiśle -> Rembertów -> Zielonka, w pewnym momencie życia szło mi "trochę lepiej" więc można było wynająć fajne mieszkanie w Rembertowie za większy klops, ale potem... no, wszystko jebło, trzeba było przewartościować życie, schować dumę do kieszeni i zrobić krok do tyłu, na rozpęd ;) mieszkanie w Zielonce jest 'akurat', do tego po znajomosci udalo sie taniej ogarnac niz ogolnie na rynku

znasz jakąś dobrą miejscówkę?Na randkę się umówcie![]()
Zaraz Wyszków, pozniej Zambrów a na końcu zostanie Choroszcz. W złym kierunku podążasz bracie.jestem pielgrzymem ryju, sztywność i prawilność trzeba też propagować na prowincji
a tak poważnie, to moja tułaczka wyglądała tak: Grochów -> Powiśle -> Rembertów -> Zielonka, w pewnym momencie życia szło mi "trochę lepiej" więc można było wynająć fajne mieszkanie w Rembertowie za większy klops, ale potem... no, wszystko jebło, trzeba było przewartościować życie, schować dumę do kieszeni i zrobić krok do tyłu, na rozpęd ;) mieszkanie w Zielonce jest 'akurat', do tego po znajomosci udalo sie taniej ogarnac niz ogolnie na rynku

Ten kebab najlepszy co ten z krzywą klamą poleca na ytznasz jakąś dobrą miejscówkę?
był jeden taki, co miał trafić do Choroszczy... nie trafił, źle skończył, zmarł w szpitalu - może jednak powinienem tam trafić?Zaraz Wyszków, pozniej Zambrów a na końcu zostanie Choroszcz. W złym kierunku podążasz bracie.![]()
ja to wiedziałem, że na kolegach z forum można polegać, dzięki bykuTen kebab najlepszy co ten z krzywą klamą poleca na yt
W przyszłym roku przeprowadzam się nad morze, jak będziesz chciał zbić topa to też możemy przy okazjiNa randkę się umówcie![]()

Mielno nie jest gotowe na CiebieW przyszłym roku przeprowadzam się nad morze, jak będziesz chciał zbić topa to też możemy przy okazji![]()

Nadmorski Antek incomingW przyszłym roku przeprowadzam się nad morze, jak będziesz chciał zbić topa to też możemy przy okazji![]()
Prawdopodobnie rejony "małego trójmiasta" Ale to kobitka ogarnia.Mielno nie jest gotowe na Ciebie![]()
Wspaniała sprawaPrawdopodobnie rejony "małego trójmiasta" Ale to kobitka ogarnia.
A tam w Mielnie przydałoby się zrobić porządek z tymi brudasami w kebabach, co dobrych chłopaków maczetują na mieście.
Niech się wiedzie Tobie Byku
i każdemu z Was
Jak będziesz w Gdańsku to kuurła panie na browarW przyszłym roku przeprowadzam się nad morze, jak będziesz chciał zbić topa to też możemy przy okazji![]()
Pogoniony
Po juzwiaku mozecie wyłączyć.
Ale proszę jednak disco polo nie obrażać. Muzyczka taka ze po paru drineczkach idzie potańczyć i zanucić, a te patusy jebane to tylko do piachu.Powinni połączyć Prime z jakaś gala disco-polo.
Poziom żenady ten sam.
Chyba , że ma milion ale generalnie jest nieudacznikiem życiowymO co mu znowu chodzi?

We frikach jeszcze istnieje do pierwszej porażki, a ta nadejdzie niedługo, bo już będzie walczył tylko z mocniejszymi. On nawet fejkowego konfliktu nie potrafi zrobić z nikim, a ludzie ze strimów mają go w dupie juz.Jakbym słyszał siebie, tylko że ja nigdy nie miałem bańki na koncie, ale to jest łeb![]()
We frikach jeszcze istnieje do pierwszej porażki, a ta nadejdzie niedługo, bo już będzie walczył tylko z mocniejszymi. On nawet fejkowego konfliktu nie potrafi zrobić z nikim, a ludzie ze strimów mają go w dupie juz.
We frikach jeszcze istnieje do pierwszej porażki, a ta nadejdzie niedługo, bo już będzie walczył tylko z mocniejszymi. On nawet fejkowego konfliktu nie potrafi zrobić z nikim, a ludzie ze strimów mają go w dupie juz.