Hm tylko Tomasz Czynsz to ćpun jakich wiele we freakach. Mózg wyżarty przez narkotyki i sterydy to nieśmiertelność się załącza.
Czy dużo to się różni od innych? Hm. Może nawet jest bystrzejszy bo jeszcze nie walczył w rumuńskich klasach czy no limit (Anzor trenujący amatorów do walki no limit: życzę mu aby spotkał lekarzy z podobną etyką zawodową) albo na liście jak Kasjo (fame mu zabronił).
Myślę, że pseudoprawilniacy są mocno przereklamowani: Polska to nie Meksyk czy Holandia, gdzie nagle smutni panowie przyjeżdżają po youtubera. Nawet Stanowski przejechał się po Słowiku: gdyby ktoś takie coś zrobił we Włoszech...
Ale oczywiście uważam, że te freaki skończą się tym, że politycy mocniej uregulują Mma a Kelner już zaciera ręce.
Kwestią czasu jeśli ktoś kogoś skutecznie zaatakuje nożem, krzesłem walnie tak, że kogoś mózg skończy jak byłej partnerki byłego trenera Szeligi...
Gdybym był posłem prowokacyjnie mówiłbym, żeby robić testy na obecność narkotyków 4 razy w przeciągu tygodnia przed walką i 2 razy w tygodniu po walce.
Te ćpuny 2 tygodnie wytrzymaliby bez brania?

BTW Rozpara miał fajne przygody ze swoją żona w Poznaniu: ,,Oj idą te patusy z pedofilskiego fame