Prime Show MMA

chłop co chwila obraca się jak idzie chodnikiem. Wyczuwam w kościach ze jeszcze będzie tutaj post i śmieszki jak zwiąże się krawatem na amen.
Chłopaczek ciśnie prawilniakom od najgorszych, pluje na nich, psika gazem i ...nawet wychowawczego lania nie zaliczyl

A kto mu zagrozi? Załecki do którego kibole się nie przyznają czy Tomasz Czynsz? :korwinlaugh:
Prawidłowo że ten Marcoń jedzie po prawilnikach.
Jeszcze aby z Różala cisnął bekę i byłoby super
Mam swoje przemyślenia w tym temacie, ale nie wypada mi ich podnosić na forum publicznym :wink:
Ograniczę się tylko do tego, że pewnych słów się nie powinno wypowiadać - nawet we ff

A kto mu zagrozi? Załecki do którego kibole się nie przyznają czy Tomasz Czynsz? :korwinlaugh:
Prawidłowo że ten Marcoń jedzie po prawilnikach.
Jeszcze aby z Różala cisnął bekę i byłoby super
Kolego taki gość jak ten Tomek jest niebezpieczny, zwłaszcza jak jest na dnie i nie ma nic do stracenia, o ile groźby takich Załeckich i czy Labrygów którzy mają wygodne poukładane życie niewiele znaczą, to taki gość z jebnieta głową od narkotyków i sterydów, przyzwyczajony do przemocy jest groźny. A Natan 24h nie będzie śmigał z ochroną, nie ma kasy na to. Swoją drogą ta ochrona, zwłaszcza ten łysy za Czikiem nie przepada widać. Bardzo to było widoczne, że ma ochotę na konflikt. Też głupio robi, nieprofesjonalna ochroną nie raz ściągnęła na siebie poważne kłopoty w tym mieście.

Ojej marconia bić chcą straszna sprawa :DC:
Może w końcu ktoś dojedzie tego pedała tak jak na to zasługuje i skończy się wożonko na konferencjach zza pleców ochrony. Jeszcze kurwisko z gazem tam chodzi :DC: potem się dziwią ludzie, że rośnie pokolenie przyjebańców biorących wzorce od takiego marconia który pokazuje na konferencjach, że słowa nic nie znaczą i można mówić wszystko bez konsekwencji do każdego bo ochrona/policja pomoże, a później przychodzi bolesne zderzenie z rzeczywistością gdy trzeba za swoje słowa odpowiedzieć i obronić swoje argumenty

Kolego taki gość jak ten Tomek jest niebezpieczny, zwłaszcza jak jest na dnie i nie ma nic do stracenia, o ile groźby takich Załeckich i czy Labrygów którzy mają wygodne poukładane życie niewiele znaczą, to taki gość z jebnieta głową od narkotyków i sterydów, przyzwyczajony do przemocy jest groźny. A Natan 24h nie będzie śmigał z ochroną, nie ma kasy na to. Swoją drogą ta ochrona, zwłaszcza ten łysy za Czikiem nie przepada widać. Bardzo to było widoczne, że ma ochotę na konflikt. Też głupio robi, nieprofesjonalna ochroną nie raz ściągnęła na siebie poważne kłopoty w tym mieście.
Hm tylko Tomasz Czynsz to ćpun jakich wiele we freakach. Mózg wyżarty przez narkotyki i sterydy to nieśmiertelność się załącza.
Czy dużo to się różni od innych? Hm. Może nawet jest bystrzejszy bo jeszcze nie walczył w rumuńskich klasach czy no limit (Anzor trenujący amatorów do walki no limit: życzę mu aby spotkał lekarzy z podobną etyką zawodową) albo na liście jak Kasjo (fame mu zabronił).
Myślę, że pseudoprawilniacy są mocno przereklamowani: Polska to nie Meksyk czy Holandia, gdzie nagle smutni panowie przyjeżdżają po youtubera. Nawet Stanowski przejechał się po Słowiku: gdyby ktoś takie coś zrobił we Włoszech...

Ale oczywiście uważam, że te freaki skończą się tym, że politycy mocniej uregulują Mma a Kelner już zaciera ręce.
Kwestią czasu jeśli ktoś kogoś skutecznie zaatakuje nożem, krzesłem walnie tak, że kogoś mózg skończy jak byłej partnerki byłego trenera Szeligi...
Gdybym był posłem prowokacyjnie mówiłbym, żeby robić testy na obecność narkotyków 4 razy w przeciągu tygodnia przed walką i 2 razy w tygodniu po walce.
Te ćpuny 2 tygodnie wytrzymaliby bez brania? :korwinlaugh:
BTW Rozpara miał fajne przygody ze swoją żona w Poznaniu: ,,Oj idą te patusy z pedofilskiego fame :waldeklaugh:

Hm tylko Tomasz Czynsz to ćpun jakich wiele we freakach. Mózg wyżarty przez narkotyki i sterydy to nieśmiertelność się załącza.
Czy dużo to się różni od innych? Hm. Może nawet jest bystrzejszy bo jeszcze nie walczył w rumuńskich klasach czy no limit (Anzor trenujący amatorów do walki no limit: życzę mu aby spotkał lekarzy z podobną etyką zawodową) albo na liście jak Kasjo (fame mu zabronił).
Myślę, że pseudoprawilniacy są mocno przereklamowani: Polska to nie Meksyk czy Holandia, gdzie nagle smutni panowie przyjeżdżają po youtubera. Nawet Stanowski przejechał się po Słowiku: gdyby ktoś takie coś zrobił we Włoszech...

Ale oczywiście uważam, że te freaki skończą się tym, że politycy mocniej uregulują Mma a Kelner już zaciera ręce.
Kwestią czasu jeśli ktoś kogoś skutecznie zaatakuje nożem, krzesłem walnie tak, że kogoś mózg skończy jak byłej partnerki byłego trenera Szeligi...
Gdybym był posłem prowokacyjnie mówiłbym, żeby robić testy na obecność narkotyków 4 razy w przeciągu tygodnia przed walką i 2 razy w tygodniu po walce.
BTW Rozpara miał fajne przygody ze swoją żona w Poznaniu: ,,Oj idą te patusy z pedofilskiego fame :waldeklaugh:
Nie masz zielonego pojęcia o "tym" świecie co witać jak na dłoni, nie szukaj logiki u takich osób, wyśmiewać przez internet jest fajnie fajniusio, w prawdziwym życiu byłaby głową nisko ręce przy sobie i przemykanie niezauważonym, nie czerp wzorców od jakiegoś gnoja który słów nie waży, zwłaszcza że z tego co się orientuję jesteś dorosły chłopak, przypomnij sobie czasy jak to było na podwórku, za słowo frajer była solówka, bez kamer, a ten śmieć rzuca cwelami na lewo i prawo, skończy się tak że jakie gówniarz idąc za jego przykładem powie do kogoś obcego gdzieś "ty cwelu" i to się dla tego gówniarza źle skończy, taki przykład niosą frikfajty.
Pewne słowa zawsze były i będą zakazane, friki łamią tę barierę i będzie z tego dużo "ofiar" w przyszłości.

Nieśmiertelność? Do marconia? Mógłbyś tak twierdzić gdyby wyskoczył do Pasternaka, Wrzoska czy innego Normana, ale na tego peta z psychiką dziewczynki nie potrzeba nieśmiertelności, uwierz.

Pseudo pseudo pseudo, jesteś świadomy tego że na tym świecie są prawdziwi prawilniacy? Chyba nie do końca i te friki tobie bardzo światopogląd zmieniły z tego co zauważyłem.
Moks w twoim mniemaniu też był "pseudo" prawilniakiem, czy jednak nie pseudo?

Jeszcze jedno, porownujesz Polskę do Włoch czy Meksyku, wiesz ilu funkcjonariuszy w tych Włoszech czy Meksyku siedzi w kieszeni tych którzy strzelają? Wiesz o tym że tacy jak oni są praktycznie poukładani wszędzie?
U nas nikt nie odjebie jakiegoś gówniarza czy Stanowskiego bo nie będzie marnował swojego życia na takie coś, a tam strzelają albo zlecają bo sami pozostają bezkarni i zazwyczaj są bardzo majętnymi ludźmi, że nawet jak trafia do więzienia to mają jak u Pana Boga za piecem, albo dostają cynk że coś się na nich szykuje i poprostu z racji swojego bogactwa jadą sobie za granicę na wieczne wakacje i sterują z oddali.
U nas nigdy to nie wypali i nie można nas równać z takimi krajami czy innymi amerykami.
Tutaj kulki nie dostaniesz, możesz ewentualnie stracić zęby albo mieć poważne problemy neurologiczne po przekopce.

Włochy to rodziny mafijne, z pokolenia na pokolenie od 100 lat, u nas mafię zostały zniszczone nim zdążyły się dobrze rozpędzić. Tam jest "kultura" mafijna
U nas masz kulturę huliganska, gdzie większość spraw załatwia się pięściami i nogami, czasami ze sprzętem, strzela się prawie nigdy.

Różnica jest taka, że Tomek i był wyworzony i wywoził, a nie tylko o tym pierdoli, wierz mi są ludzie na tym świecie i w tym Kraju, dla których pchnąć Cię nożem czy uderzyć rurką w głowę to jak splunąć. Ja jestem z Bródna, nie wiem czy kojarzysz sprawę maturzysty Tomka Jaworskiego, jednym z jego zabójców był nie jaki Kobus, chłopaczek który czasem zaglądał pogadać. Miałem go generalnie za lamusa, a chłop torturował i zabił chłopaka niewinnego. Tam wszędzie była przemoc, zaczynając od domów rodzinych, poprzez podwórka, szkoły, kluby, autobusy, zwłaszcza nocne. Człowiek otoczony przemocą traci swoją wrażliwość, granice tego co może zrobić bardzo się przesuwają. Teraz są inne czasy, całe szczęście ale Tomek to jest człowiek do przemocy nawykły, a do tego bardzo sprytny. Może nic nie zrobi, ale że wszystkich zaczepionych chłopów tu się kolega Marcon najbardziej może przejechać. I dobrze, bo co innego leciec z prawilniakami a co innego wyzywać rodziny od kurew. To jest dno, ból który zadaje wróci do niego.

Panowie, inne czasy, inni ludzie.

Media to nie podwórko, ludzie typu Penis Załęcki czy Tomasz Czynsz to chuj nie ludzie z miasta, tylko śmiecie, odpady na których nikt nie splunie.

Panowie, inne czasy, inni ludzie.

Media to nie podwórko, ludzie typu Penis Załęcki czy Tomasz Czynsz to chuj nie ludzie z miasta, tylko śmiecie, odpady na których nikt nie splunie.
Ja bym tych dwóch gagatków nie stawiał w jednej linii, Denis to dla mnie bobas wyrośnięty pod skrzydłem Taty, który zgrywa wielkiego gangstera. Tomcio jednak poczuł to na własnej skórze, a i zafundował innym. Oczywiście żaden z nich nie jest gangsterem ani jakaś figura. Natomiast dla takiego Natana ten drugi może być niebezpieczny. Jak każdy desperat skłonny do przemocy a nie tylko gadki.

Ja bym tych dwóch gagatków nie stawiał w jednej linii, Denis to dla mnie bobas wyrośnięty pod skrzydłem Taty, który zgrywa wielkiego gangstera. Tomcio jednak poczuł to na własnej skórze, a i zafundował innym. Oczywiście żaden z nich nie jest gangsterem ani jakaś figura. Natomiast dla takiego Natana ten drugi może być niebezpieczny. Jak każdy desperat skłonny do przemocy a nie tylko gadki.

Mózg wyżarty więc wszystko możliwe.

Tomasz Czynsz został upokorzony publicznie przez exmittera (nie zawsze im się udaje) przez Polsat. Stał się memem z którego śmieją się ludzie i nawet matka jego dziecka.
Plus narkotyki mogą spowodować, że mu się agresor odpali bo chyba żaden z freaków nie został tak upokorzony i jego bańka wizerunkowa pękła.
Nie masz zielonego pojęcia o "tym" świecie co witać jak na dłoni, nie szukaj logiki u takich osób, wyśmiewać przez internet jest fajnie fajniusio, w prawdziwym życiu byłaby głową nisko ręce przy sobie i przemykanie niezauważonym, nie czerp wzorców od jakiegoś gnoja który słów nie waży, zwłaszcza że z tego co się orientuję jesteś dorosły chłopak, przypomnij sobie czasy jak to było na podwórku, za słowo frajer była solówka, bez kamer, a ten śmieć rzuca cwelami na lewo i prawo, skończy się tak że jakie gówniarz idąc za jego przykładem powie do kogoś obcego gdzieś "ty cwelu" i to się dla tego gówniarza źle skończy, taki przykład niosą frikfajty.
Pewne słowa zawsze były i będą zakazane, friki łamią tę barierę i będzie z tego dużo "ofiar" w przyszłości.

Nieśmiertelność? Do marconia? Mógłbyś tak twierdzić gdyby wyskoczył do Pasternaka, Wrzoska czy innego Normana, ale na tego peta z psychiką dziewczynki nie potrzeba nieśmiertelności, uwierz.

Pseudo pseudo pseudo, jesteś świadomy tego że na tym świecie są prawdziwi prawilniacy? Chyba nie do końca i te friki tobie bardzo światopogląd zmieniły z tego co zauważyłem.
Moks w twoim mniemaniu też był "pseudo" prawilniakiem, czy jednak nie pseudo?
To są freaki, tam rzadko co jest na poważnie, a słowa kompletnie nie mają znaczenia

Back