Prime Show MMA

Pełna karta najbliższej gali.

GTGn7EOXcAEhRG7

Pełna karta najbliższej gali.

GTGn7EOXcAEhRG7
Tak jak lubiłem to dla śmiechu obejrzeć tak teraz no chu ja, nie będę co galę oglądał faceta w kryzysie wieku średniego który musiał założyć organizacje frikową i dawać samemu sobie walki żeby się dowartościować.
Same nołnejmy, najwieksza internetowa PATUSIARA, olejnik, rafonix, Cleo.... No nie dzięki, wysiadam.
Gorszego gówna dawno nie widziałem.
Ładnie sobie Jóźwiakiem strzelają po kolanach.
Muran? Dla tego starego idioty to 50 osób nawet PPV nie kupi.

Kim oni chcą przyciągnąć na tą galę, rafonixem i magicalem w dwóch osobnych walkach, czy Taazym który skończy walke po pierwszym wjeździe w pasuta i sprowadzeniem walki na glebę przez tego drugiego.

Jóźwiaka wpychają na górę jakby on jakiś sławny był, miał fanów, community, a to zwykły kurwa nołnejm który z dawnego prezesa ewoluował w błazna a zasięgi ma mniejsze niż czarny polak.

Jeszcze obsrana menelica z jakąś Grażyną, kto tym idiotom podpowiada :juanlaugh:

A swoją drogą to Tazzemu klęka psycha więc się nie zdziwię jak walki nie będzie albo wyjdzie i odda walkę bez walki...
Chłop ma zajebistych widzów, dziś dostał pierwszy dzień katering, napisali maile do kateringu z jakimiś jego starymi filmikami, i katering poszedł się jebać, a tazy nie ma co jeść, jednak co idioci to idioci.

Tu skrót z dzisiaj, zawartość maila też widoczna.

A swoją drogą to Tazzemu klęka psycha więc się nie zdziwię jak walki nie będzie albo wyjdzie i odda walkę bez walki...
Chłop ma zajebistych widzów, dziś dostał pierwszy dzień katering, napisali maile do kateringu z jakimiś jego starymi filmikami, i katering poszedł się jebać, a tazy nie ma co jeść, jednak co idioci to idioci.

Tu skrót z dzisiaj, zawartość maila też widoczna.

Frajerzy mu nawpłacali kasy donejtami, to się wozi.

Frajerzy mu nawpłacali kasy donejtami, to się wozi.
On ten hajs rozpierdala, miał katering za reklamę, i już nie ma. Widzów to ma naprawdę idiotów, czasami tam zaglądam, ten czat to jest naprawdę zgraja 10 Latków.
Zamawianie gejów to spoko żarcik, ale żeby robić mu koło dupy w życiu prywatnym to jest zwykłe kurestwo i niszczenie człowiek psychicznie.
Zwłaszcza że on też jakiś lotny umysłowo nie jest i na twardego mentalnie nie wygląda.

Dodatkowo prócz adresu dziś zleakowal blachy swojego samochodu, więc gówniarze napewno coś mu szykują.
Z jednej strony szkoda chłopa bo wydaje się w porządku ziomeczkiem z małego miasta, z drugiej to wiadomo że każdy łatwy pieniądz prędzej czy później przynosi takie czy inne konsekwencje i raczej był świadomy tego co to może przynieść, może nie spodziewał się aż takiego gówna.
Na jego pech na jego strimie zebrała się grupa ludzi która lubi mieć "władze" nad człowiekiem i przez zwykle widzimi się potrafią zacząć całkowicie niszczyć człowieka, co innego jak robią to z menelami a co innego jak z normalnym chłopakiem, no cóż, internet to zwykła kurwa.

On ten hajs rozpierdala, miał katering za reklamę, i już nie ma. Widzów to ma naprawdę idiotów, czasami tam zaglądam, ten czat to jest naprawdę zgraja 10 Latków.
Zamawianie gejów to spoko żarcik, ale żeby robić mu koło dupy w życiu prywatnym to jest zwykłe kurestwo i niszczenie człowiek psychicznie.
Zwłaszcza że on też jakiś lotny umysłowo nie jest i na twardego mentalnie nie wygląda.

Dodatkowo prócz adresu dziś zleakowal blachy swojego samochodu, więc gówniarze napewno coś mu szykują.
Z jednej strony szkoda chłopa bo wydaje się w porządku ziomeczkiem z małego miasta, z drugiej to wiadomo że każdy łatwy pieniądz prędzej czy później przynosi takie czy inne konsekwencje i raczej był świadomy tego co to może przynieść, może nie spodziewał się aż takiego gówna.
Na jego pech na jego strimie zebrała się grupa ludzi która lubi mieć "władze" nad człowiekiem i przez zwykle widzimi się potrafią zacząć całkowicie niszczyć człowieka, co innego jak robią to z menelami a co innego jak z normalnym chłopakiem, no cóż, internet to zwykła kurwa.
Ale to każdemu, któremu wycieknie adres tak robili. Do magikała przecież straże wzywali i inne akcje.

Ale to każdemu, któremu wycieknie adres tak robili. Do magikała przecież straże wzywali i inne akcje.
Do tego peta to nie porównuj, tam jednak to była chyba trochę inna sytuacja, dokładnie nie wiem bo nigdy tego śmiecia i jego zjebanej rodzinki nie oglądałem, a jace to znam z epizodu na raszei u korkina.
Tam też były jaja, suszę za nieposłuszeństwo, opłacone ziemniaki po 200kg itp, ale jednak po za ich "domkiem" nikt im nie robił problemów w jakiejś spółdzielni czy cos, tylko wytrzezwialka wjeżdżała jak coś, ale nie można porównywać postrzegania świata przez meneli, do postrzegania świata normalnego chłopaka lekko niestabilnego psychicznie którego jedyną myślą w bani jest pytanie " dlaczego i za co mi to robią".
Ja tam w jakiś sposób go lekko polubiłem można powiedzieć, i nie rozumiem dlaczego debile zamiast go pompować żeby się wybił i było co raz lepiej na strimach to próbują go wgniesc w ziemię na początku jego "większej " drogi strimerskiej niż za czasów kurierki i piwnicy, chociaż Volt wczoraj powiedział u siebie coś co dało mi trochę do myślenia, że to podobny charakterologiczne typ do meduzy, który będzie chodził i się chwalił jakimiś miejscami w rankingu, ilością widzów itp, ja widzę że jednak mu za bardzo nie odjebało do tej pory, prócz tego że wjebał sobie n głowę slogan że on jest strimerem, osobą publiczną i każdemu o tym mówi nawet jak nikt nie pyta, no cóż, pożyjemy zobaczymy.
Raszei nigdy nie wróci, speluna umarła u bystrzaka tajgej rapuje 10 lat jedno i to samo, kaczor wielce chory, więc aktualnie to jedyne Live które czasami odpalam.
Chyba że ty masz jakąś patologie do polecenia bo akurat tego mi Tazy8 za mało dostarcza.

Przykładowo, zamawiają mu gejów na noc, że napierdalają w drzwi od 1 do 5 rano, co pół godziny, godzinę. W efekcie chłop się nie może wyspac śpi do 15 i nie idzie n trening, wtedy widzowie go jebia że nie trenuje i śpi do 15 zamiast robić "kontent" no to czyja to zasługa? Albo marudzą że je chinczyki i pizzę na mieście, a ma walkę... No to co zrobili? Ujebali mu katering pod walkę pierwszego dnia w którym go dostał, no to kurwa się strasznie gryzie z logiką.

Zwłaszcza zamawianie po nocach i płacz że w dzień śpi, to nie lepiej skumulować siły na dzień i go męczyć?

Dobrze że konta na kicku nie mam bo już widzę ile niepotrzebnych dyskusji zakończonych xD z drugiej strony by wynikło gdybym zaczął się tam udzielać.

@Siedem tak btw to jeszcze Czarek Oleksiejczuk miał walczyć, a widocznie nie doczeka się. Zrobili go w chuja chyba przy podpisaniu umowy, że będzie dostawał 4 walki rocznie: 2 w FEN i 2 w PRIME :beczka:

@Siedem tak btw to jeszcze Czarek Oleksiejczuk miał walczyć, a widocznie nie doczeka się. Zrobili go w chuja chyba przy podpisaniu umowy, że będzie dostawał 4 walki rocznie: 2 w FEN i 2 w PRIME :beczka:
Nie ma rywala bo przecież nie zrobią mu sportowej walki bo trzeba też zapłacić przeciwnikowi, analik nie wyjdzie do Cezarego, mam tylko nadzieję że nie zgodzi się na walkę z jakimś wielkim Bu co ma 50kg więcej w boksie.
Pociesza fakt że on może walczyć gdzie chce poza granicami, to już nie jest tylko klauzula UFC, Cezary jest tak jakby wolnym zawodnikiem, ale jest podpisany przez fen. Tzn w KSW czy Babilonie napewno nie może, ale za granicą już tak.

Nie ma rywala bo przecież nie zrobią mu sportowej walki bo trzeba też zapłacić przeciwnikowi, analik nie wyjdzie do Cezarego, mam tylko nadzieję że nie zgodzi się na walkę z jakimś wielkim Bu co ma 50kg więcej w boksie.
Pociesza fakt że on może walczyć gdzie chce poza granicami, to już nie jest tylko klauzula UFC, Cezary jest tak jakby wolnym zawodnikiem, ale jest podpisany przez fen. Tzn w KSW czy Babilonie napewno nie może, ale za granicą już tak.
Nie zdziwi mnie, jak zawalczy w tym turnieju u Czechów, który ma być w przyszłym roku w 84.

Nie zdziwi mnie, jak zawalczy w tym turnieju u Czechów, który ma być w przyszłym roku w 84.
W jego przypadku to ja nie strzelam bo jego ruchy są jednak bardzo ciężkie do przewidzenia.
Najlepiej byłoby jakby Żmija go na CW które leci w fight pass najlepiej do walki mistrzowskiej wkręcił, może za nie duże pieniądze ale za to otwierajaca drzwi do dalszej poważnej kariery w UFC.
Nazwisko jednak mu dodaje parę procent, on się musi pokazać w czymś co dotrze do Amerykanów a ci skojarzą że to brat Lorda i pójdzie z górki.
Jednak z czasem trochę się martwię że oni się miną w tym UFC, tzn Cezary będzie długo czekał na okazje, kilka lat, a za te kilka lat Michała już tam może nie być i wtedy chuj z marketingu opartego na słowie "brothers" jak to było przykładowo z Diazami.
Trzeba czekać, ten Oleksiejczuk to dla mnie enigma nie do złamania.

Brodnicka na samym spodzie karty freakowej? Czyżby nawet u frików #nikogo? :lol:

Nie spodziewałem się, że Laluna kogoś jeszcze interesuje? Mogła odejść razem z Żelaznym :lol: Karta generalnie to podroby i flaki. Widać, że tego kotła nie ma już kto podgrzewać.

Analik ma walewczne serce i zawsze pokazuje je w klatce także jak dobrze posmaruja to wyjdzie i do Czarka. W wywiadach przed walką powie, że szanuje go za osiągnięcia sportowe ale SIĘ GO NIE BOI i dadzą dobrą bitkę.

Szmatan Ćparcoń będzie walczył na Prime 9 na ktore bilety praktycznie wogole nie schodzą. Szykuje się finansowa klapa.

Ja jestem bylem i będę tego zdania, że frik fajty niszczą piękno tego sportu... I tylko szkodzą
Niby można to kontrować tym, że sporo zawodników mma to zwykła patola, kryminaliści, promotorzy, menadżerowie też januszex.
Tylko wywiady z nimi ogląda garstka ludzi (wyjątek niestety Różal...) a z tymi freakami...

Obejrzałem skróty konfy, dobra żenada:
-Jozwiak poniżany coraz bardziej, jak nie cisną go to kolejne liście dostaje
- Muran próbujący grać inteligenta a wyjaśnia go Laluna , jak dzieciaka
- Brodnicka i ta druga ......kto daje dupy za darmo , a kto za pieniądze? Only F to taki playboy

Taka refleksja mnie naszła, nie warto mącić wody bez ważnej przyczyny. Wielki bu zaczął ustawiać Muranów po kątach, wozić jak szycha nie do ruszenia, poszybował na tych skrzydłach, otoczony lamusami z mikrofonami i tymi freakami, same klakiery prawie, za bardzo uwierzył i niezlą poszło czkawką teraz. Nie pastwił by się nad Zgredem, to kosił by teraz spokojnie sianko. A tak, zawzięty i przebiegły Jacek, pozbawił go Narodowego, probuje go do wora schować i zamknął mu, na tą chwilę wiele dróg. Teraz dzień testu dla Bułki, jak z tego wybrnie.

Back