Powódź

Nie wiem jak z ukrami w kontekście kradzieży, ale przez dwa dni przy wałach nie słyszałem ani razu ukraińskiego/rosyjskiego.
Zwykłe pały do lania.
1000002723.jpg

ale polskiego też :awesome:
Nie rozumiem :fjedzia:
Ja pierdole, dajcie już spokoj z tymi ukrami W TYM temacie. Gdzie indziej możecie sobie z nimi jechać :redford: @respect @Brawler098 jesteście gdzieś tam, działacie w terenie? Tak po łebach przeleciałem kilka stron tylko więc dopytuje
Ja dzisiaj już nie. U mnie w rejonie nie ma już potrzeby a we Wrocławiu ludzi jest wystarczająco.
Znowu nie rozumiem :fjedzia:
Można jakoś link do tego bo nie mam tej apki ;)
Ja też nie mam, ale mi się normalnie odtwarza przez przeglądarkę.

IMG_3224.jpeg

Piękne te moje mazury
:lesnarhappy:

Ludzie łamią się psychicznie, właśnie jeden chłopak skoczył z dużej galerii we Wrocławiu na główkę. Tego będzie więcej, dlatego jak macie słabszą psychikę, jesteście bardziej wrażliwi czy coś to tym bardziej powinniście zająć się pracą wśród tych poszkodowanych ludzi, to Was podniesie
Nie z galerii, tylko z kilkumetrowego murku obok galerii. Myślę że tam jest wysokość między pierwszym a drugim piętrem, tak na oko. Ale stan podobno poważny.

Uu bardzo dobre
:conorsalute:

a tak przy okazji, choć to pewnie za wcześnie, znasz kogoś komu zalało chatę i potrzebuje sprzęty? Mam 2 mikrofony na usb, które po prostu leżą. Chciałem to na olx puścić, ale może akurat ktoś pilnie potrzebuje do pracy/szkoły. Nie jest to pewnie artykuł pierwszej potrzeby, ale ludzie potracili tam nawet takie przedmioty.

a tak przy okazji, choć to pewnie za wcześnie, znasz kogoś komu zalało chatę i potrzebuje sprzęty? Mam 2 mikrofony na usb, które po prostu leżą. Chciałem to na olx puścić, ale może akurat ktoś pilnie potrzebuje do pracy/szkoły. Nie jest to pewnie artykuł pierwszej potrzeby, ale ludzie potracili tam nawet takie przedmioty.
Takie rzeczy to nie, może trochę później. Jakbym widział coś tego typu na grupach to dam znać. Ale chyba lepiej spieniężyć i wpłacić jakieś drobne na jakąś małą, bardziej „lokalną” zbiórkę.

Nie z galerii, tylko z kilkumetrowego murku obok galerii. Myślę że tam jest wysokość między pierwszym a drugim piętrem, tak na oko. Ale stan podobno poważny.

Aaaaa to jakiś pismak źle napisał, za szybko. Z tego murka na główkę to i tak na bogato

Wszystkich kiboli powinni załadować na statek i wysłać do Somali maczety sami mają zdobyć :roberteyeblinking:
Ilość zła którą robią ci ludzie to jest kosmos. Oni nawet klubom piłkarskim szkodzą odstraszając inwestorów nawet w niższych ligach :siuu:
Chuj mnie to obchodzi w kontekście pomocy dla powodzian.
Wasza najbardziej wzgardzona grupa społeczna przynajmniej coś zrobiła niż tylko siedziała i dej dej dej.

Panowie, jakby ktoś chciał pomóc to podsyłam poniżej linka do zbiórki dla mamy mojej znajomej:

Chuj mnie to obchodzi w kontekście pomocy dla powodzian.
Wasza najbardziej wzgardzona grupa społeczna przynajmniej coś zrobiła niż tylko siedziała i dej dej dej.
Cześć wrocławskich kiboli nie mogła, bo są w areszcie za przemyt Arabów, ale w sumie dobrze, że kibole się za to wzięli- z prawilnoscią kiboli to policja dostanie z milion świadków koronnych :korwinlaugh:
Plus znając etykę i rozmach kiboli to kradzieże na stacjach benzynowych wódki to za mało i już pewnie mocniej nakradli.
Wiara w kiboli na prawicy to jeden z największych mitów.
Bilans pożyteczności publicznej kiboli jest cholernie na minusie

Cześć wrocławskich kiboli nie mogła, bo są w areszcie za przemyt Arabów, ale w sumie dobrze, że kibole się za to wzięli- z prawilnoscią kiboli to policja dostanie z milion świadków koronnych :korwinlaugh:
Plus znając etykę i rozmach kiboli to kradzieże na stacjach benzynowych wódki to za mało i już pewnie mocniej nakradli.
Jak się odpalił :antonio: :DC:

Przeciez tę gorzołę ze stacji to zwykłe drobne pijaczki kradły. Skąd Ty wziąłeś to, że to kibice?

Można dużo zarzucach chuliganom ale odleciałeś ładnie.
Goście co kontrolują dilerkę, burdele i inne dochodowe biznesy.
Oni przez szybę wpadają po wódkę na Orlen?

Mogę wiedzieć skąd czerpiesz swoją wiedzę?
Za dużo science-fiction, zapraszam zapoznam Cię z nimi

Ale nie ma się co oszukiwać, lepiej być w otoczeniu kiboli niż ukroli, jeśli mieszka się na terenie zalewowym. Ostatnie dni to pokazały.

Back