Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na razie ma inny dom..Orzełek poczuł się rzeczywiście jak u siebie w domu…
![]()
wyjebane w niego, ale to jest fragment i aż krew mi z uszu leciała jak słuchałem całości i ona miała wyjebane po całości jak sie rzucił a nawet później wróciła do tego wątku jak gdyby nigdy nic. Serio myślałem, że tępa dzida ale przy nim to na ogarniętą wyszła... j social media.Co za śmieć. Odpalił się do niej przez cytat.
Ale jak szybko mu w bani przeskoczyło. Widać że niezły ninja był, i pewnie będzie jak go któraś wpuści do domu.Co za śmieć. Odpalił się do niej przez cytat.
Podbiłeś po autograf?Widziałem wczoraj Binkowskiego przed północą w okolicach Dworca Wileńskiego w Warszawie. Był tam z grupą lokalnych bezdomnych i zachowywał się dość głośno. Wątpię w to, że mityczne zarobki we freakach są takie super, skoro dalej siedzi na ulicy. Tzn. dopuszczam też scenariusz, w którym ten styl życia już mu po prostu wszedł w krew, ale przesiadywanie na mrozie z lokalnymi bezdomnymi nie jest normalne. Dramatem jest to, że taki człowiek dostaje platformę do zaistnienia w mediach.

Szanujmy się. Szkoda mi czasu na degeneratów. Z resztą, wyszedłbym na kompletnego hipokrytę, gdybym mniej lub bardziej jechał tutaj po człowieku, a w realu podbijał po zdjęcie czy autograf.Podbiłeś po autograf?![]()
Faken eh, teej faken tego. Auu każdy wybiera tak? Wybiera faken ten, życie tak życie ten hehe.Widziałem wczoraj Binkowskiego przed północą w okolicach Dworca Wileńskiego w Warszawie. Był tam z grupą lokalnych bezdomnych i zachowywał się dość głośno. Wątpię w to, że mityczne zarobki we freakach są takie super, skoro dalej siedzi na ulicy. Tzn. dopuszczam też scenariusz, w którym ten styl życia już mu po prostu wszedł w krew, ale przesiadywanie na mrozie z lokalnymi bezdomnymi nie jest normalne. Dramatem jest to, że taki człowiek dostaje platformę do zaistnienia w mediach.
Faktycznie już bania zryta i brak alternatyw. Ciekawe ile sosu dostał, na żarcie pewnie starczy na X lat. Beka , bezdomny pewnie wbija do żabki i kartą wszame kupuje, na koncie pewnie z kilkadziesiąt tysięcy jest. Chociaż przy jego stylu obawiam się że zaraz to przemarnuje, a życzliwi koledzy z bezdomności też pomogą
Czekają aż wystawi fakturę pewnie. Wątpię, żeby już kasę dostał, zwłaszcza w kontekście ostatnich doniesień o rozmaitych zaległościach finansowych. No chyba, że miał wpisane w umowę ze przy wyjściu z klatki harnaś i koperta z sosemWidziałem wczoraj Binkowskiego przed północą w okolicach Dworca Wileńskiego w Warszawie. Był tam z grupą lokalnych bezdomnych i zachowywał się dość głośno. Wątpię w to, że mityczne zarobki we freakach są takie super, skoro dalej siedzi na ulicy. Tzn. dopuszczam też scenariusz, w którym ten styl życia już mu po prostu wszedł w krew, ale przesiadywanie na mrozie z lokalnymi bezdomnymi nie jest normalne. Dramatem jest to, że taki człowiek dostaje platformę do zaistnienia w mediach.
Dokładnie, absolutnie nie zdziwię się jak go przejedzą "koledzy". Za pół roku na wywiadach będzie o złych przyjaźniach i kolejna waleczkaTam się kręci koło Olimpijczyka sporo klakierów, ,,kumpli” itp.
Może Binio musiał spłacić wyżywienie i noclegi u kolegów z frikowej gaży.
Zostało mu na czteropak Harnasia i wrócił na dworzec.

On tam alimenty stoi tak ? I jakieś sprawy z Kanadyjską skarbówką ?Czekają aż wystawi fakturę pewnie. Wątpię, żeby już kasę dostał, zwłaszcza w kontekście ostatnich doniesień o rozmaitych zaległościach finansowych. No chyba, że miał wpisane w umowę ze przy wyjściu z klatki harnaś i koperta z sosem
Nie sformulowalem tego precyzyjnie, chodziło mi o zaległości Fame. Co do sytuacji finansowej Binia to ciężko wyrokować, dziećmi się ewidentnie nie zajmuje, ale może pobierają alimenty z jego olimpijskiej emerytury.Dokładnie, absolutnie nie zdziwię się jak go przejedzą "koledzy". Za pół roku na wywiadach będzie o złych przyjaźniach i kolejna waleczka
On tam alimenty stoi tak ? I jakieś sprawy z Kanadyjską skarbówką ?
A co on będzie podbijał jak mu miejscówkę i znajomych zająłPodbiłeś po autograf?![]()

Mnie rozwaliło, że w jakimś wywiadzie on szedł w zaparte że w 2024 miała wybuchnąć 3 woja światowa, bo mu tak czat gpt napisałWspaniały człowiek