POTĘŻNY Tomasz z Fightsport dymi do Orła Białego Olimpijczyka

To już pewne. Będzie 2 walka Majewskiego.

Gj8ELU0W0AA-IGd.jpeg

Co za śmieć. Odpalił się do niej przez cytat.
wyjebane w niego, ale to jest fragment i aż krew mi z uszu leciała jak słuchałem całości i ona miała wyjebane po całości jak sie rzucił a nawet później wróciła do tego wątku jak gdyby nigdy nic. Serio myślałem, że tępa dzida ale przy nim to na ogarniętą wyszła... j social media.

Widziałem wczoraj Binkowskiego przed północą w okolicach Dworca Wileńskiego w Warszawie. Był tam z grupą lokalnych bezdomnych i zachowywał się dość głośno. Wątpię w to, że mityczne zarobki we freakach są takie super, skoro dalej siedzi na ulicy. Tzn. dopuszczam też scenariusz, w którym ten styl życia już mu po prostu wszedł w krew, ale przesiadywanie na mrozie z lokalnymi bezdomnymi nie jest normalne. Dramatem jest to, że taki człowiek dostaje platformę do zaistnienia w mediach.

Widziałem wczoraj Binkowskiego przed północą w okolicach Dworca Wileńskiego w Warszawie. Był tam z grupą lokalnych bezdomnych i zachowywał się dość głośno. Wątpię w to, że mityczne zarobki we freakach są takie super, skoro dalej siedzi na ulicy. Tzn. dopuszczam też scenariusz, w którym ten styl życia już mu po prostu wszedł w krew, ale przesiadywanie na mrozie z lokalnymi bezdomnymi nie jest normalne. Dramatem jest to, że taki człowiek dostaje platformę do zaistnienia w mediach.
Podbiłeś po autograf? :mamed:

Faken eh, teej faken tego. Auu każdy wybiera tak? Wybiera faken ten, życie tak życie ten hehe.

Faktycznie już bania zryta i brak alternatyw. Ciekawe ile sosu dostał, na żarcie pewnie starczy na X lat. Beka , bezdomny pewnie wbija do żabki i kartą wszame kupuje, na koncie pewnie z kilkadziesiąt tysięcy jest. Chociaż przy jego stylu obawiam się że zaraz to przemarnuje, a życzliwi koledzy z bezdomności też pomogą.

Faktycznie już bania zryta i brak alternatyw. Ciekawe ile sosu dostał, na żarcie pewnie starczy na X lat. Beka , bezdomny pewnie wbija do żabki i kartą wszame kupuje, na koncie pewnie z kilkadziesiąt tysięcy jest. Chociaż przy jego stylu obawiam się że zaraz to przemarnuje, a życzliwi koledzy z bezdomności też pomogą

Tam się kręci koło Olimpijczyka sporo klakierów, ,,kumpli” itp.

Może Binio musiał spłacić wyżywienie i noclegi u kolegów z frikowej gaży.
Zostało mu na czteropak Harnasia i wrócił na dworzec.

Czekają aż wystawi fakturę pewnie. Wątpię, żeby już kasę dostał, zwłaszcza w kontekście ostatnich doniesień o rozmaitych zaległościach finansowych. No chyba, że miał wpisane w umowę ze przy wyjściu z klatki harnaś i koperta z sosem

Tam się kręci koło Olimpijczyka sporo klakierów, ,,kumpli” itp.

Może Binio musiał spłacić wyżywienie i noclegi u kolegów z frikowej gaży.
Zostało mu na czteropak Harnasia i wrócił na dworzec.
Dokładnie, absolutnie nie zdziwię się jak go przejedzą "koledzy". Za pół roku na wywiadach będzie o złych przyjaźniach i kolejna waleczka :beczka:
Czekają aż wystawi fakturę pewnie. Wątpię, żeby już kasę dostał, zwłaszcza w kontekście ostatnich doniesień o rozmaitych zaległościach finansowych. No chyba, że miał wpisane w umowę ze przy wyjściu z klatki harnaś i koperta z sosem
On tam alimenty stoi tak ? I jakieś sprawy z Kanadyjską skarbówką ?

Dokładnie, absolutnie nie zdziwię się jak go przejedzą "koledzy". Za pół roku na wywiadach będzie o złych przyjaźniach i kolejna waleczka :beczka:

On tam alimenty stoi tak ? I jakieś sprawy z Kanadyjską skarbówką ?
Nie sformulowalem tego precyzyjnie, chodziło mi o zaległości Fame. Co do sytuacji finansowej Binia to ciężko wyrokować, dziećmi się ewidentnie nie zajmuje, ale może pobierają alimenty z jego olimpijskiej emerytury.

Ale ten wątek Binia sobie pływa. Już ponad 500 postów. To jest, też przykład jak sebix działa na zainteresowanie, ale lepiej czekać na Ferrarich i Alanów 558 raz na rozpisce.

Back