Patrosixxx
UFC Heavyweight
Serio ?Nie no mam w 4 litera z Najmana od zawsze, ale nie masz, że wczorajszy Binkowski go robi. Bez jaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Serio ?Nie no mam w 4 litera z Najmana od zawsze, ale nie masz, że wczorajszy Binkowski go robi. Bez jaj.
Muran nie ma podjazdu do BiniaMuran to binkowski?
Muran nie ma podjazdu do Binia
Chlopie Ty jestes albo jakims ciezkim trollem albo nie wiem cos masz z glowa.Sam Binio nie chce tej walki, bo wie Najman go robi. Wczoraj było widać, że Binio nie ma pary. Miał farta, że trafił akurat na takiego 60 latka. Z innym lepszym ruchowo to nie wiem czy binio nie byłby zbierany z maty.
Chlopie Ty jestes albo jakims ciezkim trollem albo nie wiem cos masz z glowa.

Daro lwa to by pokonała maupa z zoo we Wrocławiu!! Gość jest zdrowo upośledzony!!Chłopie Binkowski nie potrafił ciężko uszkodzić 60 latka a ty mi piszesz, że jestem ciężkim trolem, bo uważam, że nie pokona Najmana.
Najman zrobił Miśka z Nadarzyna i Daro Lwa gdzie moim zdaniem oni by zrobili dzisiejszego Binio.
Daro lwa to by pokonała maupa z zoo we Wrocławiu!! Gość jest zdrowo upośledzony!!
Póki co, to ty pokazujesz że jesteś upośledzony.Tak wiem jaki jest Daro, ale Binio z Majewskim pokazał zero powera. On nie miałby jak skończyć nawet takie szklane szczęki jak Najman i Daro, bo nie ma z czego.
Nie bez przyczyny on po Majewskim nie chce żadnej walki.
Twarz Tomka troche pokiereszowana. Mimo wszystko było widać, że Biniu oszczędzał go troche, nie przyciskał.Tak wiem jaki jest Daro, ale Binio z Majewskim pokazał zero powera. On nie miałby jak skończyć nawet takie szklane szczęki jak Najman i Daro, bo nie ma z czego.
Nie bez przyczyny on po Majewskim nie chce żadnej walki.
Na zaluknij kropka cc jest
Twarz Tomka troche pokiereszowana. Mimo wszystko było widać, że Biniu oszczędzał go troche, nie przyciskał.
Ja pierdole Ty jestes chory czlowiek bez kitu.Chłopie Binkowski nie potrafił ciężko uszkodzić 60 latka a ty mi piszesz, że jestem ciężkim trolem, bo uważam, że nie pokona Najmana.
Najman zrobił Miśka z Nadarzyna i Daro Lwa gdzie moim zdaniem oni by zrobili dzisiejszego Binio.
Bińkowski nokautuje Najmana na luzie tak jak stary Muran.Chłopie Binkowski nie potrafił ciężko uszkodzić 60 latka a ty mi piszesz, że jestem ciężkim trolem, bo uważam, że nie pokona Najmana.
Nie no wg Owcy to Marcin robi Aspinalla w 1r. Hmmm tylko czy bedzie to poddanko czy jakies ciezkie KO?Bińkowski nokautuje Najmana na luzie tak jak stary Muran.
Nie no wg Owcy to Marcin robi Aspinalla w 1r. Hmmm tylko czy bedzie to poddanko czy jakies ciezkie KO?Bińkowski nokautuje Najmana na luzie tak jak stary Muran.
Pewnie wyjdzie za dobre siano i znokautuje NajmanaBinkowski i tak już nigdy nie wyjdzie do klatki więc nie chce mi się ciągnąc tego tematu kto kogo zrobi.
Kolejna walka na horyzoncieDymy u Tomeczka na live-ie. Jakiś gość z czatu nazwał Tomeczka pantoflem, a ten do niego, że wali konia pod poduszką.
Andrzej to go robi w 23 sek bo ma formę olimpijską jak na 95 lat!!Majewski mówił wczoraj, że głupio kończyć z porażką i jest chętny na drugi pojedynek. Problem w tym, że on lubi wszystkich rówieśników we frikach.
Może wyjdzie do Kostyry, który nazwał go patodziennikarzem lub do Batry, który nazwał go żulem![]()
ILE?Andrzej to go robi w 23 sek bo ma formę olimpijską jak na 95 lat!!