POTĘŻNY Tomasz z Fightsport dymi do Orła Białego Olimpijczyka

Muran nie ma podjazdu do Binia

Sam Binio nie chce tej walki, bo wie Najman go robi. Wczoraj było widać, że Binio nie ma pary. Miał farta, że trafił akurat na takiego 60 latka. Z innym lepszym ruchowo to nie wiem czy binio nie byłby zbierany z maty.

Sam Binio nie chce tej walki, bo wie Najman go robi. Wczoraj było widać, że Binio nie ma pary. Miał farta, że trafił akurat na takiego 60 latka. Z innym lepszym ruchowo to nie wiem czy binio nie byłby zbierany z maty.
Chlopie Ty jestes albo jakims ciezkim trollem albo nie wiem cos masz z glowa.

Dales wczoraj napiwek jak kupowales ppv ? UFC jest bez podjazdu do frikow co ?

Chlopie Ty jestes albo jakims ciezkim trollem albo nie wiem cos masz z glowa.

Chłopie Binkowski nie potrafił ciężko uszkodzić 60 latka a ty mi piszesz, że jestem ciężkim trolem, bo uważam, że nie pokona Najmana.

:facepalm::facepalm:

Najman zrobił Miśka z Nadarzyna i Daro Lwa gdzie moim zdaniem oni by zrobili dzisiejszego Binio.

Last edited:
Chłopie Binkowski nie potrafił ciężko uszkodzić 60 latka a ty mi piszesz, że jestem ciężkim trolem, bo uważam, że nie pokona Najmana.

Najman zrobił Miśka z Nadarzyna i Daro Lwa gdzie moim zdaniem oni by zrobili dzisiejszego Binio.
Daro lwa to by pokonała maupa z zoo we Wrocławiu!! Gość jest zdrowo upośledzony!!

Daro lwa to by pokonała maupa z zoo we Wrocławiu!! Gość jest zdrowo upośledzony!!

Tak wiem jaki jest Daro, ale Binio z Majewskim pokazał zero powera. On nie miałby jak skończyć nawet takie szklane szczęki jak Najman i Daro, bo nie ma z czego.

Nie bez przyczyny on po Majewskim nie chce żadnej walki.

Tak wiem jaki jest Daro, ale Binio z Majewskim pokazał zero powera. On nie miałby jak skończyć nawet takie szklane szczęki jak Najman i Daro, bo nie ma z czego.

Nie bez przyczyny on po Majewskim nie chce żadnej walki.
Twarz Tomka troche pokiereszowana. Mimo wszystko było widać, że Biniu oszczędzał go troche, nie przyciskał.

Twarz Tomka troche pokiereszowana. Mimo wszystko było widać, że Biniu oszczędzał go troche, nie przyciskał.

Wiadomo, że jakieś obcierki, ślady po walce będą, ale poza 60 letnim Majewskim kompletnie nie widzę Binia wygrywającym z kimkolwiek w FF po tym co wczoraj zobaczyłem.

Ja pierdole Ty jestes chory czlowiek bez kitu.
Daro Lew przegralby z cieniem, a Misiek spoko gosc ale raczej z Biniem bez szans.

Aaa nie przepraszam. Marcin robi Toma Aspinalla max do 2 minuty. Myslisz, ze poddanie czy jednak KO po jednym z jego zabojczych sierpowych? No owszem pewnie najpierw musialby zrobic Gane ale raczej nie widze problemu.

Binkowski i tak już nigdy nie wyjdzie do klatki więc nie chce mi się ciągnąc tego tematu kto kogo zrobi.

Nie wyjdzie, bo on nawet przez 5 sekund nie chce z nim przebywać w jednym pomieszczeniu.

Majewski mówił wczoraj, że głupio kończyć z porażką i jest chętny na drugi pojedynek. Problem w tym, że on lubi wszystkich rówieśników we frikach.

Może wyjdzie do Kostyry, który nazwał go patodziennikarzem lub do Batry, który nazwał go żulem :jjsmile:

Majewski mówił wczoraj, że głupio kończyć z porażką i jest chętny na drugi pojedynek. Problem w tym, że on lubi wszystkich rówieśników we frikach.

Może wyjdzie do Kostyry, który nazwał go patodziennikarzem lub do Batry, który nazwał go żulem :jjsmile:
Andrzej to go robi w 23 sek bo ma formę olimpijską jak na 95 lat!!

Andrzej to go robi w 23 sek bo ma formę olimpijską jak na 95 lat!!
ILE?

Akurat Kostyra vs Majewski na programach oddałoby. Szkoda, że w FF wszystko musi się kończyć walką, bo ja chętnie posłuchałbym wielu różnych debat.

Myślałem, że kanał zero czymś takim będzie, ale tam na 100 debat jedna jest ciekawa. Niewypał.

Back