Prorok Izajasz
UFC Light Heavyweight
Ale jak ?? Jakiś no name coś poszczekal i dostaje od razu walkę w freak ? To było wszystko ustawione!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale jak ?? Jakiś no name coś poszczekal i dostaje od razu walkę w freak ? To było wszystko ustawione!!!
Ja mówię o tym dziennikarzyniee!!!Co robisz na takim forum skoro dla Ciebie Bińkowski i Majewski to no name. Oni w świecie sportów walki siedzą z 20 lat.
MAMY TO!!!
Boks w małych rękawicach, 3x2 minuty

Od kiedy obywateli Kanady nazywamy orzełkami? Jesteś może jego fanem? Nie mogę zdzierżyć tego wycierania sobie gęby, przez menela z Kanady, patriotyzmem. Dopóki kasa była i nie było wyroków, mógł spokojnie siedzieć za woda, to nic nie gadał o orzelkach, a jak najebal przypalu, to się zawinąl i wielki menel patriota. Wstyd. Ten drugi to też pajac i kasztan, mam nadzieję, ze będzie totalna żenada i niewypał.Jak mu orzełek przypierdoli to mu się obiad z komunii przypomni![]()
MAMY TO!!!

Mógłby wpaść z szefową od razu.
Miałem nie ruszać programów Fame 24, ale tym mnie złowili. Oby tylko zbytnio nie cenzurowali tej dwójki. Już czekam na Cage.
MAMY TO!!!
Jak orłu nie przewiało bani po używkach i nie dostał wilka od kartonów w bezdomności to rozjedzie Tomeczka.Nie jestem jego fanem.Od kiedy obywateli Kanady nazywamy orzełkami? Jesteś może jego fanem? Nie mogę zdzierżyć tego wycierania sobie gęby, przez menela z Kanady, patriotyzmem. Dopóki kasa była i nie było wyroków, mógł spokojnie siedzieć za woda, to nic nie gadał o orzelkach, a jak najebal przypalu, to się zawinąl i wielki menel patriota. Wstyd. Ten drugi to też pajac i kasztan, mam nadzieję, ze będzie totalna żenada i niewypał.
Jak nie Jarosz to Wojciechowski bez problemu albo jakiś inny mechanik ze stajni sedziowskiej.Zobaczymy czy Jarosz się podpiszę pod tą walką i dopuści Binia. Kaczora wyjebali, a ostatnio na PRIME grubas też nie wyszedł.

To ile ten Tomaszek ma lat ?!?Ja pierdole tylko w Polsce takie zestawienia. Były bokser olimpijczyk z emigracji po przejściach i ćpykaniu kontra ulany dziennikarz który w 80' coś działał.
Jeszcze w boksieJak orłu nie przewiało bani po używkach i nie dostał wilka od kartonów w bezdomności to rozjedzie Tomeczka.
50 plus najprawdopodobniej.To ile ten Tomaszek ma lat ?!?
Z 5 dych ma coś. Więc nastolatkiem był w 80'/90'To ile ten Tomaszek ma lat ?!?
Około 60 obstawiam. Binio ma 50 w lutym.To ile ten Tomaszek ma lat ?!?
Około 60 obstawiam. Binio ma 50 w lutym.
Tylko nie biały kurwa. Czarny niemiecki jak już.Żul z dworca kontra wuja Tadzik który po pijaku opowiada jakim nie był zabijakom za młodu.
Mam tylko dwa pytania:
Który lekarz podpisze się za dopuszczeniem tych dwóch do walki?
No i jak szybko FAME wyłapie bana na YT po tym jak ochlejus alimenciarz vel orzeł biały zacznie nazywać Tomeczka "jebanym żydem".
Żul z dworca kontra wuja Tadzik który po pijaku opowiada jakim nie był zabijakom za młodu.
Mam tylko dwa pytania:
Który lekarz podpisze się za dopuszczeniem tych dwóch do walki?
No i jak szybko FAME wyłapie bana na YT po tym jak ochlejus alimenciarz vel orzeł biały zacznie nazywać Tomeczka "jebanym żydem".
.
W boksie na poduchy szanse Olimpijczyka rosną i to bardzo.
MAMY TO!!!