POTĘŻNY Tomasz z Fightsport dymi do Orła Białego Olimpijczyka

Artur wpierdoli Tomeczkowi i będzie idealny materiał na lekcję pokory. Menel nie menel, przyjebać potrafi. Zobaczycie ;)
Ja twierdzę tak samo.

Z początku inaczej myślałem ale przemyślałem sobie i stawiam na Binkowskiego do tego ten redaktor działa mi na nerwy

Artur wpierdoli Tomeczkowi i będzie idealny materiał na lekcję pokory. Menel nie menel, przyjebać potrafi. Zobaczycie ;)

Tutaj formuła walki i gabaryt mogą zrobić robotę.

Ciekawe czy Biniek zastosuje swoją tajną broń i będzie gryzł w klinczu.

Ja twierdzę tak samo.
Kim jest ten grubasek że to stawiają za faworyta, bo ładnie kopnął do kamery? Daj spokój;)
Chłop nigdy nie prowadził sportowego trybu życia w przeciwieństwie do olimpijczyka, Artur może i jest teraz memem ale swoje przeżył.
Ja mam tylko nadzieję że to nie będzie w poduszkach.

Kim jest ten grubasek że to stawiają za faworyta, bo ładnie kopnął do kamery? Daj spokój;)
Chłop nigdy nie prowadził sportowego trybu życia w przeciwieństwie do olimpijczyka, Artur może i jest teraz memem ale swoje przeżył.
Ja mam tylko nadzieję że to nie będzie w poduszkach.
Raczej na pewno będą poduszki. Ja i tak będę zdziwiony, że FAME to robi, bo dużo ryzykują.

Na jaki temat były te kontrowersyjne wypowiedzi?

No ciekawe jak tu będzie, bo afera zaczęła się od tego, że Biniu nazywa Majewskiego lewakiem i głośno krzyczy o ludobójstwie Palestyny przez Izrael. Pewnie kwestia ich konfliktu będzie kompletnie ocenzurowana.

No ciekawe jak tu będzie, bo afera zaczęła się od tego, że Biniu nazywa Majewskiego lewakiem i głośno krzyczy o ludobójstwie Palestyny przez Izrael. Pewnie kwestia ich konfliktu będzie kompletnie ocenzurowana.

Biniu już każdego od lewaków wyzywa.

Jak rzeczywiście go zakontraktują to będzie niezły fuckup na konferencjach gdyb zacznie gadać o lewakach, Żydach, płaskiej ziemi i międzynarodowych spiskach.

Może wreszcie zdejmą to całe gówno pod tytułem Fame.

:DC:

Back