To Bińkowski zaczął. Teraz siwy to wykorzystuje i chce walki.
ło cholerka, ale dużo brzydkich słów :O Nie spodziewałem się tego po Biniu olimpijczyku :O
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To Bińkowski zaczął. Teraz siwy to wykorzystuje i chce walki.
Bo to content robiony pod patole, która nie potrafi sklecić zdania bez obrażania i przekleństw. Jak ty pawełku.ło cholerka, ale dużo brzydkich słów :O Nie spodziewałem się tego po Biniu olimpijczyku :O
Votum separatum, kanadyjski menel olewajacy własne dzieci. Patriotyzm ograniczony do klepania ozorem. Nic sensownego nie uczynił dla tej krainy ani w niej, a zgrywa autorytet moralno-patriotyczny. A więc mój Ci on nie jest.Co on kurwa chce od naszego Binia ?!!!
Votum separatum, kanadyjski menel olewajacy własne dzieci. Patriotyzm ograniczony do klepania ozorem. Nic sensownego nie uczynił dla tej krainy ani w niej, a zgrywa autorytet moralno-patriotyczny. A więc mój Ci on nie jest.

Mma.pl twierdzi, że już 8 lutego dojdzie do tej walki.
![]()
Artur Binkowski kontra dziennikarz na FAME 24! [NASZ NEWS]
Artur Binkowski kontra dziennikarz na FAME 24! [NASZ NEWS]mma.pl
Też bym chciał, bo pewnie będą balony. Ale to raczej Kanadyjczyk dyktuje warunki, więc skończy się na boksie w dużych i pewnie jakieś 3x2 min.Niech to będzie K1.
Już widzę jak głowa olimpijczyka leci na trybuny po obrotówce …
Ja twierdzę tak samo.Artur wpierdoli Tomeczkowi i będzie idealny materiał na lekcję pokory. Menel nie menel, przyjebać potrafi. Zobaczycie ;)
Artur wpierdoli Tomeczkowi i będzie idealny materiał na lekcję pokory. Menel nie menel, przyjebać potrafi. Zobaczycie ;)
Kim jest ten grubasek że to stawiają za faworyta, bo ładnie kopnął do kamery? Daj spokój;)Ja twierdzę tak samo.
Chłop nigdy nie prowadził sportowego trybu życia w przeciwieństwie do olimpijczyka, Artur może i jest teraz memem ale swoje przeżył.

Raczej na pewno będą poduszki. Ja i tak będę zdziwiony, że FAME to robi, bo dużo ryzykują.Kim jest ten grubasek że to stawiają za faworyta, bo ładnie kopnął do kamery? Daj spokój;)
Chłop nigdy nie prowadził sportowego trybu życia w przeciwieństwie do olimpijczyka, Artur może i jest teraz memem ale swoje przeżył.
Ja mam tylko nadzieję że to nie będzie w poduszkach.
Tomasz jest taki sztywny, że kije w dupie można łamaćKim jest ten grubasek że to stawiają za faworyta, bo ładnie kopnął do kamery? Daj spokój;)
Ja mam tylko nadzieję że to nie będzie w poduszkach.
Czym, przecież nie więcej niż Prime wystawiając do walki 2 patologicznych grubasów. Tam się nic złego nie stanie, jeden albo drugi dostanie po łypie i się rozejdą.Raczej na pewno będą poduszki. Ja i tak będę zdziwiony, że FAME to robi, bo dużo ryzykują.
Czekam tylko na te filmiki z jego gróźb na lajwie okraszonych zdjęciem Tomka na macie rozjebanego jak żaba na liściu.Tomasz jest taki sztywny, że kije w dupie można łamać
Niech to będzie K1.
Już widzę jak głowa olimpijczyka leci na trybuny po obrotówce …
Dziennikarze już kręcą aferę
Przecież oni frików nie ruszają, tylko sportTo go wyjasnijcie na twitterku. @zielony666 atakuj śmiecia żeby się nie wpierdalal w nie swój interes.

Raczej na pewno będą poduszki. Ja i tak będę zdziwiony, że FAME to robi, bo dużo ryzykują.
A marconiowi liże kukielPrzecież oni frików nie ruszają, tylko sport![]()
Kim jest ten grubasek że to stawiają za faworyta, bo ładnie kopnął do kamery? Daj spokój;)
Chłop nigdy nie prowadził sportowego trybu życia w przeciwieństwie do olimpijczyka,
Wizerunkowo, bo pojawi się burza po ogłoszeniu. No i gnoju może narobić wypowiedziami, jak przed Narodową galą boksu, gdzie Najman go musiał zdjąć z karty.Że niby śmiercią Bińkowskiego? Wątpię w to.
Wizerunkowo, bo pojawi się burza po ogłoszeniu. No i gnoju może narobić wypowiedziami, jak przed Narodową galą boksu, gdzie Najman go musiał zdjąć z karty.
Ile walk stoczył? Ma jakiś profil gdzieś? Bo Binkiego znajdziemy na boxrec i walk zawodowych trochę ma. Amatorsko też walczył
Na jaki temat były te kontrowersyjne wypowiedzi?
No ciekawe jak tu będzie, bo afera zaczęła się od tego, że Biniu nazywa Majewskiego lewakiem i głośno krzyczy o ludobójstwie Palestyny przez Izrael. Pewnie kwestia ich konfliktu będzie kompletnie ocenzurowana.

Może wreszcie zdejmą to całe gówno pod tytułem Fame.
![]()