POTĘŻNY Tomasz z Fightsport dymi do Orła Białego Olimpijczyka

Farmazon, jak 90% postów zielonego.
To raczej Denisek kazał trzymać Tomkowi ją na smyczy, Tomek już się wycofał, co słuchać na nagraniu, ona jeszcze szczekała, i dostali bana na wywiad od Denisa, tak go pocisnela, że Denis mało co się nie popłakał i spierdolił do nory.
Tylko że on chyba nie rozróżnia kto jest kto i czyj głos do którego aktora należy.

Wygląd nie walczy
Zwłaszcza taki z przed 20 lat, co prawda Biniu też lekko draśnięty zębem czasu ale to Tomek chce robić wrażenie zdjęciami z komunii. To jest sygnał, że aktualnie to sam wie Tomuś, że nawet drugi w kulach może nie być. Jakby naprawdę w siebie wierzył to był powiedział cos w stylu " może i zmężniałem odrobinę z biegiem czasu ale i tak siądę ci gołą dupą na pysk cholerny draniu!"

Tomasz zawalczy za 10-20k bez problemu bo więcej przecież mu tam nie dadzą... kolejny co zje gówno za parę groszy...
Fajna przygoda, bo trenował całe życie i można na starość wyjść, a do tego jeszcze nastukać gościowi, który Ci ubliżał. Hajs mógłby podbić spokojnie do 40-50 + po wygranej pewnie perspektywa kolejnych walk.

Fajna przygoda, bo trenował całe życie i można na starość wyjść, a do tego jeszcze nastukać gościowi, który Ci ubliżał. Hajs mógłby podbić spokojnie do 40-50 + po wygranej pewnie perspektywa kolejnych walk.
Ha tfu na wszystkie friki. W boksie się tak skończy, że dostanie dzwona i tyle będzie z tego. Jak przygoda to niech zrobią to charytatywnie. Ja z szacunku do wszystkich zawodowców na jego miejscu zgodziłbym się tylko charytatywnie

Zlałby menela bez żadnego problemu, bo to już wrak.
Ja jako hardkorowy fan na jego miejscu zgodziłbym sie tylko charytatywnie bo mam szacunek do prawdziwych fajterow zawodowców no ale FS to w sumie już frik portal jak te inne co latają po frikach z jęzorem na wierzchu. Boks Binky via KO

@Dawid _Ozdoba-Legenda ile ten gosc z fs ma wzrostu i wagi ?? Bo Binkowski jest wrakiem ale to jest kawał chłopa walczył zawodowo w boksie.

Last edited:
Ja jako hardkorowy fan na jego miejscu zgodziłbym sie tylko charytatywnie bo mam szacunek do prawdziwych fajterow zawodowców no ale FS to w sumie już frik portal jak te inne co latają po frikach z jęzorem na wierzchu. Boks Binky via KO

@Dawid _Ozdoba-Legenda ile ten gosc z fs ma wzrostu i wagi ?? Bo Binkowski jest wrakiem ale to jest kawał chłopa walczył zawodowo w boksie.
Ile lat ma dziennikarz FS?
Nie wiem, napiszcie do niego na socialach to może Wam powie.

Jedynie kickboxing/K1.

W boksie Biniek miałby przewagę warunków ale gdy Gruby użyje swoich obrotówek głowa Orła Białego poleci na trybuny.

Podobno jeśli dojdzie do tej walki to formuła bokserska.

Ile kurwa? 50k? A kim on jest żeby sobie tyle krzyczeć, stojakiem na mikrofon? Szanujmy się, 10k to z pocałowaniem ręki może brać. Przecież on się nawet przygotowywał nie będzie, wyjdzie jak na solówkę.

Tazi pogromca gejów bił się za 8k a niewątpliwie fejm miał większy niż Tomek i akurat był na niego czas w necie, dziesiątki tysięcy wyświetleń.
A Tomka beef z Arturem ile ludzi widziało, 5 tysięcy? ;)

Ile kurwa? 50k? A kim on jest żeby sobie tyle krzyczeć, stojakiem na mikrofon? Szanujmy się, 10k to z pocałowaniem ręki może brać. Przecież on się nawet przygotowywał nie będzie, wyjdzie jak na solówkę.

Tazi pogromca gejów bił się za 8k a niewątpliwie fejm miał większy niż Tomek i akurat był na niego czas w necie, dziesiątki tysięcy wyświetleń.
A Tomka beef z Arturem ile ludzi widziało, 5 tysięcy? ;)
No właśnie. Binkowski był zawodowym bokserem ma profil na boxrec, a ten redaktor nie ma nigdzie profilu i 0 zawodowych walk to za co on ma dostać 50k?? Ani nie jest znanym aktorem ani youtuberem chociaż kurwa można go nazwać youtuberem czy nie ?

No właśnie. Binkowski był zawodowym bokserem ma profil na boxrec, a ten redaktor nie ma nigdzie profilu i 0 zawodowych walk to za co on ma dostać 50k?? Ani nie jest znanym aktorem ani youtuberem chociaż kurwa można go nazwać youtuberem czy nie ?
Na samym początku bycie jutuberem było wstydliwe, potem szał, a teraz to już kurwa tylko pośmiewisko

Back