POTĘŻNY Tomasz z Fightsport dymi do Orła Białego Olimpijczyka

Jak mu orzełek przypierdoli to mu się obiad z komunii przypomni :bleed:
Od kiedy obywateli Kanady nazywamy orzełkami? Jesteś może jego fanem? Nie mogę zdzierżyć tego wycierania sobie gęby, przez menela z Kanady, patriotyzmem. Dopóki kasa była i nie było wyroków, mógł spokojnie siedzieć za woda, to nic nie gadał o orzelkach, a jak najebal przypalu, to się zawinąl i wielki menel patriota. Wstyd. Ten drugi to też pajac i kasztan, mam nadzieję, ze będzie totalna żenada i niewypał.

:antonio:

Miałem nie ruszać programów Fame 24, ale tym mnie złowili. Oby tylko zbytnio nie cenzurowali tej dwójki. Już czekam na Cage.
Mógłby wpaść z szefową od razu.

dd5ca8bfe47f38760f4bfa5684f558b64658b819fc94ccd56898eb8337f52e70.jpg

Od kiedy obywateli Kanady nazywamy orzełkami? Jesteś może jego fanem? Nie mogę zdzierżyć tego wycierania sobie gęby, przez menela z Kanady, patriotyzmem. Dopóki kasa była i nie było wyroków, mógł spokojnie siedzieć za woda, to nic nie gadał o orzelkach, a jak najebal przypalu, to się zawinąl i wielki menel patriota. Wstyd. Ten drugi to też pajac i kasztan, mam nadzieję, ze będzie totalna żenada i niewypał.
Nie jestem jego fanem.

Dla mnie to niemiecki zdradziecki orzełek;).

Teraz dopiero zobaczyłem, że ta walka jest w rękawicach do MMA. Nie spodziewałem się tego.

Siwy Stypiarz, podobnie jak Chuck Norris, jest uczniem Bruce'a Lee. Ale w boksie może być ciężko, zwłaszcza, że widzę, że on jest ze 30 cm niższy. Dodatkowo się zestresuje i zadyszy, a Binkowski się chyba nie stresuje, bo on nie ogarnia, że ma coś takiego jak ego i nie ma ego, więc nie ma na nim presji ani nic, siwy stypiarz musi unieść ciężar własnych słów. W boksie niegroźny, lecz sprowokowany i przyparty do muru, może użyć groźnych technik nożnych wdrożonych przez Bruce'a Lee - obrotówek, półobrotówek, question mark kicków i axe kicków. Gdy mu się na to pozwoli, jedyne kto go może powstrzymać to żona.

Ja pierdole tylko w Polsce takie zestawienia. Były bokser olimpijczyk z emigracji po przejściach i ćpykaniu kontra ulany dziennikarz który w 80' coś działał.
Jeszcze w boksie ::clintdis:: Jak orłu nie przewiało bani po używkach i nie dostał wilka od kartonów w bezdomności to rozjedzie Tomeczka.
To ile ten Tomaszek ma lat ?!?

Żul z dworca kontra wuja Tadzik który po pijaku opowiada jakim nie był zabijakom za młodu.

Mam tylko dwa pytania:

Który lekarz podpisze się za dopuszczeniem tych dwóch do walki?

No i jak szybko FAME wyłapie bana na YT po tym jak ochlejus alimenciarz vel orzeł biały zacznie nazywać Tomeczka "jebanym żydem".

Żul z dworca kontra wuja Tadzik który po pijaku opowiada jakim nie był zabijakom za młodu.

Mam tylko dwa pytania:

No i jak szybko FAME wyłapie bana na YT po tym jak ochlejus alimenciarz vel orzeł biały zacznie nazywać Tomeczka "jebanym żydem".
Tylko nie biały kurwa. Czarny niemiecki jak już.

Mam tylko dwa pytania:

Gocha Magical przewalczyla 3 walki. To i Bińkowski da radę, a jestem niemal pewny, że jest dużo zdrowszy od niej.

:childcry:

W K1 byłoby ciekawie.

W boksie na poduchy szanse Olimpijczyka rosną i to bardzo.

Gabaryt zrobi swoje i Gruby dostanie lanie w pierwszej albo będzie trzy rundy zapasów i gryzienia.

Back