POTĘŻNY Tomasz z Fightsport dymi do Orła Białego Olimpijczyka

Kawał z niej chłopa :frankapprove:

240716827_10219122631127737_950312999870715602_n.jpg

Last edited:
Prośba o genezę ich pseudo konfliktu, bo jeszcze jest wywiad bodajże z 19 grudnia gdzie normalnie gadają (nie obejrzałem całego)

Ale trzeba przyznać że niejednego freaka Pan Tomek mógłby zaskoczyć :roberteyeblinking:
No właśnie sporo jest gadania o tym jego trenowaniu, pytanie czy chłop ma za sobą jakieś poważne starty, przed większą publicznością. Trenuje się jednak w dosyć komfortowych warunkach, zwłaszcza gdy od lat w tym samym, z grubsza, składzie. Startując w miarę systematycznie można ten stres okiełznać, tu myślę mogłoby być z tym trudno, a wtedy najprostsze rzeczy nie wychodzą, a i szybciej się człowiek spompuje. Biniu akurat z tym poradził by sobie lepiej, zwłaszcza, że chlapnalby że dwa piwka na rozgrzewce.

No właśnie sporo jest gadania o tym jego trenowaniu, pytanie czy chłop ma za sobą jakieś poważne starty, przed większą publicznością. Trenuje się jednak w dosyć komfortowych warunkach, zwłaszcza gdy od lat w tym samym, z grubsza, składzie. Startując w miarę systematycznie można ten stres okiełznać, tu myślę mogłoby być z tym trudno, a wtedy najprostsze rzeczy nie wychodzą, a i szybciej się człowiek spompuje. Biniu akurat z tym poradził by sobie lepiej, zwłaszcza, że chlapnalby że dwa piwka na rozgrzewce.

Tomek to jest stara szkoła - twardy jak skała.

Święte słowa, znam z doświadczenia :usunto:

Jak to ? Bo ja nie w temacie
Farmazon, jak 90% postów zielonego.
To raczej Denisek kazał trzymać Tomkowi ją na smyczy, Tomek już się wycofał, co słuchać na nagraniu, ona jeszcze szczekała, i dostali bana na wywiad od Denisa, tak go pocisnela, że Denis mało co się nie popłakał i spierdolił do nory.
Tylko że on chyba nie rozróżnia kto jest kto i czyj głos do którego aktora należy.

Back