BogdanJanusz
UFC Light Heavyweight
Nie dziwię się że dziennikartwo sportowe upada jak byle podstarzały spaślak który nie ubiłby muchy w kiblu może pisać i gadać te swoje wypociny
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
O płaskoziemca... kolejny fighter
i do tego filozof... życia
![]()
![]()
Niech szefową na zakręt albo do lasu wstawi to może zarobi.

Widziałeś tę Divę?
A sa jakies zdjęcia tej divy?Widziałeś tę Divę?
Tam co drugie słowo kurwa więc mogłaby się odnaleźć w tej roli.

Nie wiem, myślę że coś gdzieś można znaleźć ale sam nie szukam.A sa jakies zdjęcia tej divy?
Przyznam że blefowałem![]()
I jak wrażenia?A sa jakies zdjęcia tej divy?
Przyznam że blefowałem![]()
I jak wrażenia?
I jak wrażenia?
Nie ma lekko w domu Tomasz… o dokładkę raczej nie ma co walczyć :/Kawał z niej chłopa
![]()
Ale trzeba przyznać że niejednego freaka Pan Tomek mógłby zaskoczyćJóźwiak już szykuje 20k dla Tomka i 10k dla Olimpijczyka.

Bąk SaoTen gość z FS przecież cały czas trenuje,był zawodnikiem myślę, że w tej walce Orzeł byłby zbierany z maty. No chyba, że zna czangsam kung fu stosowany przez mistrza

No właśnie sporo jest gadania o tym jego trenowaniu, pytanie czy chłop ma za sobą jakieś poważne starty, przed większą publicznością. Trenuje się jednak w dosyć komfortowych warunkach, zwłaszcza gdy od lat w tym samym, z grubsza, składzie. Startując w miarę systematycznie można ten stres okiełznać, tu myślę mogłoby być z tym trudno, a wtedy najprostsze rzeczy nie wychodzą, a i szybciej się człowiek spompuje. Biniu akurat z tym poradził by sobie lepiej, zwłaszcza, że chlapnalby że dwa piwka na rozgrzewce.Ale trzeba przyznać że niejednego freaka Pan Tomek mógłby zaskoczyć![]()
I zapalił lufezwłaszcza, że chlapnalby że dwa piwka na rozgrzewce.
No właśnie sporo jest gadania o tym jego trenowaniu, pytanie czy chłop ma za sobą jakieś poważne starty, przed większą publicznością. Trenuje się jednak w dosyć komfortowych warunkach, zwłaszcza gdy od lat w tym samym, z grubsza, składzie. Startując w miarę systematycznie można ten stres okiełznać, tu myślę mogłoby być z tym trudno, a wtedy najprostsze rzeczy nie wychodzą, a i szybciej się człowiek spompuje. Biniu akurat z tym poradził by sobie lepiej, zwłaszcza, że chlapnalby że dwa piwka na rozgrzewce.
Tomek to jest stara szkoła - twardy jak skała.
Zamykamy lasy i zakręty, baba jak baba, ale jej obraz przez pryzmat tych przekleństw zza kamery, eh..
Pamiętam, tak że Tomek mało co w cymbał za nią nie wyłapałSzefowa pocisnęła Denisa jak burą sukę aż uciekał z podkulonym ogonem.

Pamiętam, tak że Tomek mało co w cymbał za nią nie wyłapał
Dawaj link do konta redakcji bo nie wiem czy obserwuje odpowiednie!
Święte słowa, znam z doświadczeniaNo właśnie sporo jest gadania o tym jego trenowaniu, pytanie czy chłop ma za sobą jakieś poważne starty, przed większą publicznością. Trenuje się jednak w dosyć komfortowych warunkach, zwłaszcza gdy od lat w tym samym, z grubsza, składzie. Startując w miarę systematycznie można ten stres okiełznać, tu myślę mogłoby być z tym trudno, a wtedy najprostsze rzeczy nie wychodzą, a i szybciej się człowiek spompuje. Biniu akurat z tym poradził by sobie lepiej, zwłaszcza, że chlapnalby że dwa piwka na rozgrzewce.

Jak to ? Bo ja nie w temacieSzefowa pocisnęła Denisa jak burą sukę aż uciekał z podkulonym ogonem.
Farmazon, jak 90% postów zielonego.Jak to ? Bo ja nie w temacie