cRe
PRIDE FC Middleweight
W internetach nikt nie wie że oszust :pDzięki Panowie, z 470 zrobiło się 1470. Ciekawe kiedy zaczną banować konta za oszustwa![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W internetach nikt nie wie że oszust :pDzięki Panowie, z 470 zrobiło się 1470. Ciekawe kiedy zaczną banować konta za oszustwa![]()
synu dałem wam kod do Mendesa daj Ty i nam trochę punktów.Zdobycie kodu z UFC Magazine zajęło mi 3 minuty. Dam co ambitniejszym trochę czasu że samemu poczuć tą satysfakcję z rozjebania systemu, a dla reszty później napisze![]()
Zmartwię Cię, gdy wpiszesz pojawia się napis "Available in 262 days"Czyli co galę 500 punktów jak te kody będą takie zaawansowane![]()
jak bedo sie pytali to powiesz ze na akredytacji niosles chlebak SmoterowiNie jestem pewien, czy wbijać to UFC_Fairfax - myślicie że nie pobanują , jak nagle tyle osób z polskim IP wpisze ten kod :D ?
Zmartwię Cię, gdy wpiszesz pojawia się napis "Available in 262 days"

A ja was uciesze. Pojawi sie akcja z nowej gali i bedzie dostepne.Zmartwię Cię, gdy wpiszesz pojawia się napis "Available in 262 days"
Za 2 dziennie chyba tylko się dostaje, może Cie wylogowało z ufcrewards.com ?nie wiem dlaczego, nie dostaje pkt za czytanie artykułów i ogladanie video
Polak potrafi :D Dzieki Panowie. Jesli ktoś probował zdobyć 300 przez swarm'a to piszcie do nich. Mają jakieś problemy ze swarmem i sami sprawdzają czy był faktycznie check in i sami dodają punkty.Dzięki Mateusz!
![]()
&
![]()
![]()
Polak potrafi :D Dzieki Panowie. Jesli ktoś probował zdobyć 300 przez swarm'a to piszcie do nich. Mają jakieś problemy ze swarmem i sami sprawdzają czy był faktycznie check in i sami dodają punkty.
UFCRewardsApril-360Ciekawe jaki jest kod za magazyn.