Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Z oficjalnej strony:Powiedzmy, ze uzbierałem 4000 punktów. Chce kupić rękawicę. Dane do wysyłki wprowadza się później/dalej, czy to będą te dane, które podawaliśmy na samym poczatku w ustawieniach konta? U mnie to były oczywiście fejkowe dane.
Według mnie brzmi to tak, jakby wysyłali na adres uprzednio podany. Ale żeby mieć 100% pewność, to trzeba zaczekać na pierwszego śmiałkaWhen will I receive the reward I redeemed?
A link to download any digital rewards will be included on the confirmation page, while any physical rewards will be mailed to the address you provided
Czyli w skrócie, za multikonta mogą być bany lub zawieszenia. Choć z drugiej strony wiadomo, musieli taką informację zamieścić, a czy będą się do tego stosować, to czas pokaże.How will you prevent someone from ‘cheating’ or trying to ‘game’ the program?
Progress is closely monitored and suspicious activity is easily detected; cheating or gaming will not be tolerated. Beating the system by creating a workaround, writing a script or creating multiple accounts to earn points is NOT allowed. In order to ensure a fair experience for everyone, any accounts suspected of cheating will lead to forfeiture of acquired points and possible suspension or termination of your account.
Z tego co wiem, konto UFC Rewards nie posiada takich haczyków. Jedyny haczyk z jakim się do tej pory spotkałem, to 7 dniowy FightPass automatycznie przedłużający się na rok po tych siedmiu dniach, ale to jest z konta UFC TV, nie UFC Rewards. Choć wszędzie mam takie same dane do logowania, już się pogubiłem, czy to jest to samo konto, czy nie Tak czy owak, póki nie weźmiesz darmowego 7 dniowego FightPassa, nic ci nie grozi. A poza tym, automatyczne przedłużenie wyłącza się dosłownie jednym kliknięciem w opcjach konta UFC TV.a płatne subskrypcje to się "ręcznie wykupuje" czy samo pobiera kase? a konkretnie chodzi mi o to jak to poustawiać żeby za miesiąc nie zabrało mi kasy z konta?
Oj tam, oj tam ... :D na spokojnie, ja jadę na 3 konta :)No właśnie nie wiem czy ryzykować i jechać na dwa konta, jedno prawdziwe i jedno fejkowe na którym robie wszystko, czy tylko jedno...
Scott w końcu nie codzień masz okazję stanąć sobie na scenie koło Lorenzo, Danki, Joe Silvy i Bruca :)Najlepsze jest "Stand on Stage For Weigh-Ins" 100,000 points
Jak oni sobie to wyobrażają? :D Przy standardowym zbieraniu to jakieś 4 lata :D ok sa maniacy którzy jeżdżą na gale, kupują subskrypcje itd. ale wbrew pozorom i za to nie ma nie wiadomo jak dużo punktów. Tak czy inaczej nawet dla mianiaków to co najmniej 2 lata jeżdżenia na gale, kupowania subskrypcji, klikania, tagowania, tweetowania i Bóg wie co jeszcze :D
od 30 marca działa #UFCFairfax
10x po 10 pkt za każdy tweet z nim
To nie wiem jak u Was, ale u mnie na żadnym koncie nie hula
Nie wiem czy było pisane ale zamiast mieć stale zalogowane UFC Rewards lepiej się codziennie logować ręcznie, + 5 pkt za każdy dzień czyli ok 150 pkt miesięcznie.