Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Tak.czyli na Twitterze mam kliknąc OBSERWÓJ czy co?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak.czyli na Twitterze mam kliknąc OBSERWÓJ czy co?
Nie dość, że trzeba się fatygować, to jeszcze wymagają biletu na gale Poczekaj rok, może UFC ponownie do Polski zawita, to będziesz miał na miejscu, i dozbierasz przy okazji do tego czasuTeraz dylemat czy wydać na fight pass'a, czy zbierać dalej punkty??
Jak uzbieram na noc z ring girls to przyjadą do mnie, czy ja mam się fatygować i jechać do USA??
W sumie to poniekąd są. Jak było się na UFC 185 i miało się powiązane konto z Foursquare, to dostawało się 350 pkt bodajże. I ten "UFC 185 program code" można zdobyć podczas gali, tak przynajmniej ktoś tu wspomniałTrochę dziwne, że za kupno PPV są przyznawane punkty, a za kupno biletów na gale już nie.
A tam przypadkiem nie jest napisane, że z tego darmowego miesięcznego fightpassa można tylko raz skorzystać? Rzuciłem ostatnio na to okiem i tak mi się coś kojarzy.
Dopiero minęły 2 dni mojego darmowego fightpassa, a mam już 680pkt czyli ponad połowę do kolejnego. Jeżeli to tak działa że można sobie w nieskończoność brać za darmo to w tydzień będę wyrabiał normę a reszta punktów się będzie odkładać na inne fanty.
Czy żeby zrobić UFC Rewards, trzeba najpier wcześniej aktywować UFC Fight Pass na 7 dni?
@Dreacreator mega propsy za ten poradnik. Uzbierałem na razie 1400 a będę zbierał na jakieś rękawice za ok 4000. Mam nadzieje że gwałtownie nie podwyższą progu. Długo trwa już ten projekt?
Dobry i tydzień, dzięki za infokurde juz nie moge edytować, źle doczytalem, jednak tylko tydzień dostalem :)
Tak jak napisał Tar-Ellendil, nie jest to potrzebne. UFC Rewards to całkiem osobna usługa. W poradniku faktycznie dość mocno eksponowałem Fight Passa, i rzeczywiście można odnieść inne wrażenie Btw, pisałem już o tym gdzieś – jak uruchomisz 7 dniowego Fight Passa, to nie zapomnij w przeciągu 7 dni anulować subskrypcji w opcjach, bo Ci zeżre za 12 miesięcy Fight Passa. I dodatki do przeglądarki mogą ci uniemożliwiać to anulowanie, więc najpierw je powyłączaj (Adblock i tym podobne)Czy żeby zrobić UFC Rewards, trzeba najpier wcześniej aktywować UFC Fight Pass na 7 dni?
Szczerze mówiąc, nigdzie nie widzę takiej opcji. Możliwe, że jest gdzieś ukryta, albo ja jestem ślepy i jej nie widzęPowiedzcie mi czy potem takie konto można usunąć?
wszystko fake nawet emailMacie prawdziwe czy fejkowe konta połączone na FB? Na insta i Twitterze dodam normalne, a co do FB to nie wiem. Co będzie tam przesyłane, robione?
Pora się zabrać za robienie punktów!
No ja właśnie już wszystko prawdziwe podałem, poza moimi pewnymi danymi.wszystko fake nawet email
trzeba i tak podać numer karty. Gdy zamówisz darmowy za 1000 pkt to dostaniesz na email specjalmy kod który wpisujesz przy zakupie fp i dostaniesz go za darmo na miesiąc.Czy ja się uzbiera te 1000 pkt to można aktywować Fight Passa bez podawania numeru karty? ewentualnie opiszcie jak zrobić to bezpiecznie żeby nie pobrało kasy.