Jawor
Bellator Bantamweight
Nie mam Iphone mordo
Wszystko przed Tobą.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie mam Iphone mordo
Niektórzy zrobią wszystko byle nie pójść na zwykły rower.Nie spodziewałem się cudów za takie pieniądze, ale to siodełko to jakaś pomyłka
Jakieś nietypowe mocowanie chyba. Nie widzę nigdzie takich siodełek. Czy ktoś z was korzystał z żelowych nakładek? Dziś jechałem przez pół godziny i dupa mnie boli dość konkretnie. Jestem w stanie siedzieć z 20 minut ale później tak daje się to we znaki, że ciężko wytrzymać. Help
.
W tym sezonie bardzo słabo z wyjazdami rowerowymi (2 single Glacenis) i ogólnie najgorszy rok od lat jeśli chodzi o nawet jazde na codzien. Wrócę silniejszyale raczej nie na gravelu, chociaż kto wie
A masz takie męskie? Bez stojaka na mikrofale na kierownicy…Sie pochwale co mam na chacie. Argon perełka.
View attachment 137901

Nie mamA masz takie męskie? Bez stojaka na mikrofale na kierownicy…![]()
:(Nie mam
Ile wiecej wyniosl cie bilet z bagazem na rowerem niz gdybys lecial tylko z podrecznym?Pochwale się, kupiłem sobie właśnie bilety do Maroko z rowerem oczywiście. Trzeba uciec od mrozów. Fanem tamtejszej kultury nie jestem ale nigdy jeszcze nie byłem w Afryce i chce zobaczyć czym to się je.
Zazwyczaj w granicach 60 euro dopłaty. Bagaż sportowy jest do 32kg więc na spokojnie mieszczę rower, torbę i popycham gratamiIle wiecej wyniosl cie bilet z bagazem na rowerem niz gdybys lecial tylko z podrecznym?
Czyli przypinać łańcuchem ?
Musisz! Bo spierdoli do hameryki i będzie szabrował sklepyCzyli przypinać łańcuchem ?
Teraz mówi się "zasymiluje z zastaną kultura "Musisz! Bo spierdoli do hameryki i będzie szabrował sklepy
Piękny klimat, mój ukochany, palmy, tropiki i ocean to zdecydowanie moja wymarzona przyroda. Zdradzisz gdzie to?Aby rozruszać trochę ten dział pochwalę się swoją krótką w miarę regularną trasą rowerową.
W jedną stronę :
Wyjazd 30 minut przed wschodem słońca. Jakieś cztery kilometry po asfalcie , kilometr przez las drogą leśną, i jeśli jest odpływ morza to po plaży jakieś 3km , gdzie mam okazję oglądać wschód słońca.
Z powrotem mam opcję,albo wracam tą samą trasą do domu albo asfaltówką 7.5 km do domu.
Jazda przez las i po plaży jest najbardziej męcząca ,ale sprawia też najwięcej przyjemności.
Gdy jest przypływ niestety nie ma możliwości jechać plaża, wtedy wracam lasem i dalej na około asfaltem 4km.
Mimo, że to mały dystans to jak dojadę do domu jestem wykończony i zlany potem.
Wieczorem często powtarzam część trasy z żoną, przed zachodem słońca, ale tempo jest bardziej rekreacyjne.
View attachment 140578View attachment 140579View attachment 140580View attachment 140581View attachment 140582
Puerto Rico (Karaiby)Piękny klimat, mój ukochany, palmy, tropiki i ocean to zdecydowanie moja wymarzona przyroda. Zdradzisz gdzie to?