Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
przecież ta baba jest tak popierdolona że to niepojete
czyli jebały pisemśmierdziały bąkiem kaczyńskiego, rudy nie dał rady
Pis ma krew na rękach. Nie zapomnę nigdy.
I pozdrawiam serdecznie lemingów, w tym mojego biało-rycerza kimono.
Ale przecież chwilę wcześniej tańczyły w sejmie... Nie pomogło?Po śmierci zgwałconej 25-latki będzie marsz w Warszawie. "To mogłam być ja"
"Miała na imię Liza. Marsz przeciwko przemocy" — demonstracja pod takim hasłem przejdzie w środę ulicami Warszawy. To reakcja na tragedię 25-letniej kobiety, która została brutalnie zgwałcona w centrum stolicy i w ciężkim stanie trafiła do szpitala. W piątek zmarła. Jak dowiedział się Onet...wiadomosci.onet.pl
Dlatego nie głosujemy w referendum. W wyborach głosujemy na żydów najbardziej promujących ściąganie islamskiego gówna.
Beka z prawaków! Kim są ustali się później!
Onet od lat w formie zalewa gęstym puste łby.
Rozumiecie to? Rząd USA potajemnie ściągał do kraju nielegalnych samolotami żeby zmniejszyć tłok na granicach
Pamiętacie ile lat Polaczki się męczyły żeby wlecieć do usa? Jak się przed tym bronili rękami i nogami? Jak traktowali ludzi jak śmieci na lotniskach? Ja pamiętam.
A to byli ludzie, którzy chcieli tam żyć i pracować.
Wiesz... atak na Kapitol to nie przelewki!Mordo Donald Trump jest zagrożeniem! Paulastek pisał!
O jest poranna dawka autyzmu.
Dla równowagi.
TakKurwa, ja już się zgubiłem - rządzą nami ukraińcy, żydzi, amerykanie, niemcy, ruscy, schwab i jego poplecznicy, jaszczuroludzie czy rotschildowie (w sumie dwie ostatnie pozycje to to samo)?
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowsko-amerykańskim zarządem powierniczym.Kurwa, ja już się zgubiłem - rządzą nami ukraińcy, żydzi, amerykanie, niemcy, ruscy, schwab i jego poplecznicy, jaszczuroludzie czy rotschildowie (w sumie dwie ostatnie pozycje to to samo)?
Mafie, służby, loże!Kurwa, ja już się zgubiłem - rządzą nami ukraińcy, żydzi, amerykanie, niemcy, ruscy, schwab i jego poplecznicy, jaszczuroludzie czy rotschildowie (w sumie dwie ostatnie pozycje to to samo)?
Rozumiecie to? Rząd USA potajemnie ściągał do kraju nielegalnych samolotami żeby zmniejszyć tłok na granicach
Pamiętacie ile lat Polaczki się męczyły żeby wlecieć do usa? Jak się przed tym bronili rękami i nogami? Jak traktowali ludzi jak śmieci na lotniskach? Ja pamiętam.
A to byli ludzie, którzy chcieli tam żyć i pracować.
Bo wywoła 3 wojnę światową i nas sprzeda ruskim?ale to Trump to Trump jest niebezpieczny i nieprzewidywalny, pamiętaj!!
Tak to pomarańczowy wariat, te wypowiedzi to zachowanie!!! Tak może się polityk zachowywać?Bo wywoła 3 wojnę światową i nas sprzeda ruskim?
Info z rana do Polaków od naszego dzielnego Polaka rodaka, przekażcie gaśniczkom od Brauna!
Sorry, szczerze mówiąc nie mam pojęcia o czym piszeszDobry temat.
typ nigdy nie ufal Braunowi, do tego stopnia, ze zapisal sie do korony i postanowil ja zinfiltrowac od srodka.
Podoba mi sie rowniez jaki od wczoraj podejmowany jest wysilek ratowania Brauna i stawiania go obok Mentzena.
Juz chyba same gasniczki nie wiedza co sie dzieje.
Info z rana do Polaków od naszego dzielnego Polaka rodaka, przekażcie gaśniczkom od Brauna!
W mniemaniu bractwa tuskowego, dodajmyDobry temat.
typ nigdy nie ufal Braunowi, do tego stopnia, ze zapisal sie do korony i postanowil ja zinfiltrowac od srodka.
Podoba mi sie rowniez jaki od wczoraj podejmowany jest wysilek ratowania Brauna i stawiania go obok Mentzena.
Juz chyba same gasniczki nie wiedza co sie dzieje.
Juz chyba same gasniczki nie wiedza co sie dzieje