Pat Bateman
UFC Light Heavyweight
Stare i troche offtopic, ale nie widzialem wczeniej
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
oczywiście TVN był tak biedny, że nie zachował surówki z materiału o urodzinach Hitlera, bo prawo ogranicza ich tylko do kilku miesięcy
jprd człowieku, czy Ty jesteś rzeczywiście tak durny, czy tylko trollujesz? Przecież Gwiazdowski drze beke z podobnych Tobie, nie chodzi o wyszczególnianie nazw organizacji, on traktuje tych członków jako "zielonych", w sensie - walczących o "czystość ekologiczną środowiska naturalnego" (nie przejmuj się to tylko taki slogan)Niemieccy Zieloni są za zamknięciem elektrowni jądrowych. To nie Zieloni protestowali przeciwko zamknięciu elektrowni jądrowej tylko organizacja Zielony Atom i kilka innych pro-atomowych organizacji. Organizacja Zielony Atom ma tyle wspólnego z niemieckimi Zielonymi co świnka morska ze świnią domową
I te kurwy mają czelność mówić nam o praworządności?!Coraz bardziej jest jasne, ze jednak ludzie ludziom tak potrafią
jprd człowieku, czy Ty jesteś rzeczywiście tak durny, czy tylko trollujesz? Przecież Gwiazdowski drze beke z podobnych Tobie, nie chodzi o wyszczególnianie nazw organizacji, on traktuje tych członków jako "zielonych", w sensie - walczących o "czystość ekologiczną środowiska naturalnego" (nie przejmuj się to tylko taki slogan)
prezes
zajebiste konto tik tokowe
Ogólnie z tym tik tokiem to jest tak, że jak komuś pojawiają się pato treści to oznacza...
... że on sam często ogląda pato treści. Algorytmy mają lepsze niż YT
profesor uczelni w jednostce Centrum Badań nad Uprzedzeniami- Zakład Psychologii Stosunków Międzygrupowych
Jak sędzia wydał wyrok to pozamiatane, a TVN wiarygodny, a Tusk wyskokim blondynem Aryjczykiem roku xD
Towarzysze: a wy jakie macie marzenia?
Fejs bierze się za skrajne lewactwo? Maja Staśko też była zablokowana
Macron pewnie się zastanawiał czy to taki zwyczaj czy po prostu jaja sobie z jego zrobiliO kurwa ale rykłem z tego Macrona w Polinezji
jestem skłonny sądzić, że celowo udajesz tylko niezrozumienie lub rozumiesz sprawę opacznie. Chodzi o płaszczyk aktywizmu realnego, w który ubierają się propagandyści i Gwiazdowski na nich wskazał właśnie, a wniosek ten można wysnuć z jego późniejszych odpowiedzi. Celowo wrzucasz tu konfederację RN, o których mowy nie ma w tweetach Gwiazdowskiego, nawet w domyśleNawet Konfederacja jest pro-atomowa, więc czy można Konfederację wrzucać do jednego wora z Zielonymi? A co z Ruchem Narodowym który również zaczyna uskuteczniać w pewien sposób aktywizm ekologiczny? Zieloni?
Ziobro:
Towarzysze prokuratorzy i sędziowie. Walczmy z pedofilią, podwyższajmy statystyki. W dupie mam jak to zrobicie.
Owoce:
Ten uczuć: dr prawa polityk jebnie się w oświadczeniu majątkowym. Warunkowe umorzenie sprawy.
17 latek? E tam jebać gnoja...
Ulubieni obrońcy każdej patologii, dosłownie masa obrońców każdej patologii
Polski Ład, łatanie luk
well known supporter of Habanero communism.
Proszę się nie naśmiewać. Biedni ludzie mogą stracić pracę, a ty sobie jaja robisz? Axel Springer przecież nie wykupi TVNu od DiscoveryInteresujące, oni go tam lepiej znają niż my tutaj, a widać znają go tak
jednego mniej, czekamy na następnego
Nie wiem czy to mi tak arbitralnie przypisujesz co mi przeszkadza co nie, czy tak ogólnie. Z tego co wiem Piotrowicz nie skazała nikogo na śmierć, poza tym, nie wiem jak tam ci "po prawej stronie" ale jak Kryże pójdzie za Michnikiem to również "otworzę szampana"... a Tarczyński to jedna z wielu zakał tego Sejmu, która nigdy nie powinna postawić nogi w takim miejscu.Jakie to ciekawe jeden Michnik schodzi i szampany strzelają pi prawej stronie. Ba już wołają drugiego do grobu. A że ścierwa jak Kryże czy Piotrowicz działają po prawej już jest ok. Ba nawet nie przeszkadza im dziadek Tarczyńskoego będący szmalcownikiem...
jednego mniej, czekamy na następnego
Nie żebym bym fanem przeszłości sędziego Kryżego juniora (to o jego ojcu mówiono: idzie sędzia Kryże będą krzyże co wielu przeciwników PiSu myli). Tylko warto uwzględnić, że po 89 ten człowiek należał do tej nielicznej grupy świata prawa który zwracał uwagę, że polityka niekarania i będący owocem tego kodeks karny z 1997 roku jest patologiczny. Nawet antykomuniści przyznawali mu, że sprawe FOOZ prowadził dość dobrzeJakie to ciekawe jeden Michnik schodzi i szampany strzelają pi prawej stronie. Ba już wołają drugiego do grobu. A że ścierwa jak Kryże czy Piotrowicz działają po prawej już jest ok. Ba nawet nie przeszkadza im dziadek Tarczyńskoego będący szmalcownikiem...
Ale ta ustawa nie zlikwiduje TVNu. Ba, nawet go wzmocni. Jeśli TVN przejąłby Axel Ringer Springer to nawet lepiej. Przecież dla Discovery TVN (zwłaszcza po fuzji z Warner Bross) jest jedną z wielu inwestycji, dlatego ostatnio przykręcili kurek z kasą.Można się przypieprzać do TVN-u bez końca, ale trudno sobie wyobrazić jakikolwiek balans w mediach bez niego. Gdyby na scenie została TVP i Polsat, mielibyśmy tu przekaz jak w republikach postsowieckich.
Gołym okiem widać, że media w PL są służalcze i pełnią rolę służb PR-owych dla partii politycznych, i co najgorsze, nikt nie chce tego zmienić, a każdy chciałby kontrolować.
Te hehe, źle przeczytałem i myślałem, że piszesz o Pawłowicz ale o Piotrowiczu to i tak już wszystko zostało powiedziane.Jakie to ciekawe jeden Michnik schodzi i szampany strzelają pi prawej stronie. Ba już wołają drugiego do grobu. A że ścierwa jak Kryże czy Piotrowicz działają po prawej już jest ok. Ba nawet nie przeszkadza im dziadek Tarczyńskoego będący szmalcownikiem...
Oni do dzisiaj pracują dla tego samego pana, dla którego pracowali wtedy. Na prawdę, po tej całej "transformacji ustrojowej" to nie wiele się zmieniło, tylko grubość ich portfeli.Popatrzcie sobie na dzisiejszych polityków, bije od nich brak jakichkolwiek zasad, absolutne poddaństwo szefowi i brak elementarnej godności (wyłudzanie kilometrówek, diet za posiedzenia komisji, służbowych mieszkań itd.). I teraz wyobraźcie sobie tych samych ludzi w latach czterdziestych i pięćdziesiątych, myślicie, że dzielnie walczyli by z sowieckim systemem, czy raczej jak wspomniany Michnik, pracowali dla nowego pana?
jprd człowieku, czy Ty jesteś rzeczywiście tak durny, czy tylko trollujesz? Przecież Gwiazdowski drze beke z podobnych Tobie, nie chodzi o wyszczególnianie nazw organizacji, on traktuje tych członków jako "zielonych", w sensie - walczących o "czystość ekologiczną środowiska naturalnego" (nie przejmuj się to tylko taki slogan)