bart123
PRIDE FC Heavyweight
Czyli ręcznie też lipa. Z pliku to ona się powinna zacząć sama instalować właśnie przy użyciu modułu, a nie jej szukać.Nie wiem czy Cię zrozumiałem. Zanim napisałem na cohones wyczytałem, że problem z windows update rozwiązuje pobranie ze strony MS 'Windows6.1-KB3172605-x64'. Pobrałem, jest to plik z rozszerzeniem '.msu', uruchamiany przez: 'Autonomiczny Instalator rozszerzenia Windows Update'.
Po uruchomieniu zaczyna się 'wyszukiwanie aktualizacji na tym komputerze' co trwa w nieskończoność (czyli nie działa).
Sprawdź to jednak: "Możesz sobie też uruchomić polecenie sfc / scannow przy włączonym w trybie administratora wierszu poleceń."
I chyba ostatnia próba to: https://support.microsoft.com/pl-pl...he-windows-update-agent-to-the-latest-version
Tylko dokładnie czytaj co tam jest napisane, a mianowicie włącznie z wyłączeniem i włączeniem usługi ponownie.
Zapytam jeszcze, czy wcześniej działały aktualizacje i czy czasem antywirus lub program do witaminkowania Windowsa(o ile zostało zrobione) nie zablokował łączenia z serwerami aktualizacji od M$?