Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pisz do Dzihada on pomoże.Kurde o co kaman?
Zainstalować aplikację fightpass mobile :)Np niektóre rzeczy z fight passa?
Piszę z prośbą o ratunek. Zacznijmy od początku. Montuję na kompie filmy z kamery. Jako, że wychodzą w dużym rozmiarze chciałem jakoś je zmniejszyć. Znajomy podpowiedział program Pazera. Pobrałem więc z neta darmową wersję. Oczywiście nie zdążyłem go użyć, bo wypakował mi na kompa w chuj wirusów i różnorakiego syfu. Pozbyłem się dużej ilości poprzez odinstalowywanie danych programów oraz wywalanie tego programem antywirusowym. Pozostał jednak jeden, który jest jak piszą w internetach programem typu adware czy jakoś tak. Nie wiem jak go usunąć i nie mogę znaleźć informacji konkretnych na ten temat. Powoduje on że na niektórych wyrazach pojawia mi się odnośnik jak go kliknę to przeskakuje na stronę inną gdzie jest info żebym podał numer tel żeby dalej działać. Powoduje to też jak odkryłem problemy z logowaniem się do typera i tylko do typera. Mam screena jak to wygląda. Pomóżcie mi to usunąć!
Ja nie mam wirusów na Thinkpadzie, też magia :)Na przyszlosc, jesli nie jestes graczem, polecam MacBooka, mozna zapomniec o wirusach, raz na zawsze. Magia ;)
Ja nie mam wirusów na Thinkpadzie, też magia :)
No niby masz rację, ale mój Thinkpad kosztuje 750zł ;)
Nie jestem informatykiem więc co mam zrobić jak msconfig otworzę?a start-uruchom-msconfig-uruchamianie ?
Ja się z Toba cały czas zgadzam :) Z serwisowaniem Macków jest chyba tylko problem, nie?
Przejść na zakładkę "uruchamianie" i zobaczyć co tam jest zaptaszkowane (czyli uruchamia się ze startem systemu) Jeśli coś podejrzanego to wyłączyć.Nie jestem informatykiem więc co mam zrobić jak msconfig otworzę?
I tego Ci życze :)i mam nadzieje sie nie przekonac :D
Ok wyłączyłem (sory za upierdliwość) ale to wystarczy? Czy syf będzie dalej jakoś tam pracował?Przejść na zakładkę "uruchamianie" i zobaczyć co tam jest zaptaszkowane (czyli uruchamia się ze startem systemu) Jeśli coś podejrzanego to wyłączyć.
I tego Ci życze :)
Jeśli znalazłeś tam coś podejrzanego i wyłączyłeś i po resecie systemu już się to nie pojawia to znaczy że trafiłeś na właściwy proces. Jeśli tak było to dalej masz to na dysku, ale nie uruchamia się ze startem systemu. Masz tam ścieżki dostępu do plików więc łatwo to coś znaleźć- o ile to było to.Czy syf będzie dalej jakoś tam pracował?