Podludzie

Niech już pierdolnie jakaś asteroida albo jakiś potop by się przydał
1790091561249.png

Oczywiście nie mogło zabraknąć powoływania się na mityczne ,,badania" na które zazwyczaj powołują się największe niedojeby którym brakuje argumentów :mjsmile:
Najgorszy typ górskiego turysty gorsi od niej są tylko chyba biegacze górscy, ile razy człowiek musiał się w górach wkorwiac na takich ludzi co chwila telefon zdjęcia i co zgrozo jebane drony.

Oczywiście nie mogło zabraknąć powoływania się na mityczne ,,badania" na które zazwyczaj powołują się największe niedojeby którym brakuje argumentów :mjsmile:
Już widzę jak jakiś typ lezie za nią pół szlaku. Przecież nawet dźwiedź by spierdalał od niej.

Kurestwo najczystszej postaci. Ludzie mają więcej empatii do najzwyklejszej morderczyni własnych dzieci niż do bohaterki, któreś poświęciła zdrowie aby ocalić swoje dzieci.
Tylko pytanie czy to faktycznie zwykli ludzie tyle hajsu wpłacili czy to nie jakieś organizacje za tym milionem stoją. Co chwilę pokazujecie wrzuty że rzymianin kręci korbą więc co za problem żeby to był kolejny raz kiedy tak się dzieje.

Tylko pytanie czy to faktycznie zwykli ludzie tyle hajsu wpłacili czy to nie jakieś organizacje za tym milionem stoją. Co chwilę pokazujecie wrzuty że rzymianin kręci korbą więc co za problem żeby to był kolejny raz kiedy tak się dzieje.
Oczywiście, że tak jest. Efekt skali i tłumu
Najpierw na to powplacaja organizacje stworzone specjalnie do tego celu by formatować umysły na określoną ideologię, a zwykły leming jak to zobaczy i zobaczy ilość wpłat to też wpłaci , już mu myślenie niepotrzebne, wystarczy dowód słuszności społecznej

Nawet jeśli by tak było to i tak i tak ludzie często otaczają empatią nie tych co trzeba.

Najgorszy typ górskiego turysty gorsi od niej są tylko chyba biegacze górscy, ile razy człowiek musiał się w górach wkorwiac na takich ludzi co chwila telefon zdjęcia i co zgrozo jebane drony.
Mam pytanie bo trochę po górkach łażę i dalej nie wiem. Na szlaku w górach ludzie się pozdrawiają typu- cześć, hej, dzień dobry. Czy to dotyczy również biegaczy? Ich też wypada pozdrowić?

Mam pytanie bo trochę po górkach łażę i dalej nie wiem. Na szlaku w górach ludzie się pozdrawiają typu- cześć, hej, dzień dobry. Czy to dotyczy również biegaczy? Ich też wypada pozdrowić?
Do biegaczy zwraca się pozdrowieniem ,,heil Hitler"

jeszcze-jak-papiez.gif

Np. "nie zesraj się".

Kolejny upośledzony zaszczuty przez ecpu :korwinlaugh:

Powiem wam PGE pałe ssie. Dwa miesiące temu odebrałem mieszkanie i złożyłem wniosek online o założenie licznika. Nadal kurwa bez odpowiedzi. Podpytałem się parę dni temu na grupie ludzi z tego samego osiedla, to mówią, że jak poszli osobiście to im po kilku dniach max podłączali liczniki. No kurwica mnie strzeli. Jadę jutro do tych patałachów osobiście to załatwiać, bo mamy XXI wiek, a te grażynki z pge nie ogarniają internetowych wniosków...

Back