Podludzie

HTEfTwYW0AA-4Uu

Festiwal lewactwa startuje w Łodzi. Oprócz wymienionych w oficjalnym komunikacie bedą takie tuzy intelektu jak Wiech albo stara Sikorskiego.

Z racji tego, że nie znam twórczości tego pana a także tego spędu w którym bierze udział, przeklikałem innych uczestników.
I tak pierwsza z brzegu:
Screenshot_20260927-080525.png

Też nie znam tej pani, to zapytałem się AI:
Screenshot_20260927-080449.png

Nie ze mną ten numery:
Screenshot_20260927-080458.png

Ach te plotki o kręceniu korbą...
:awesome:

Z racji tego, że nie znam twórczości tego pana a także tego spędu w którym bierze udział, przeklikałem innych uczestników.
I tak pierwsza z brzegu:
View attachment 159483
Też nie znam tej pani, to zapytałem się AI:
View attachment 159484
Nie ze mną ten numery:
View attachment 159485
Ach te plotki o kręceniu korbą...
:awesome:
W taki sposób piorą łby młodzieży w tzw "środowiskach akademickich". Pod płaszczykiem przynależności do "elyty" pakują młodym lewacką propagandę. Następne pokolenie wyborców wyhodowane. Wystarczy podsunąć odpowiedni program żeby idiota podarował krzyżyk na karcie.

W taki sposób piorą łby młodzieży w tzw "środowiskach akademickich". Pod płaszczykiem przynależności do "elyty" pakują młodym lewacką propagandę. Następne pokolenie wyborców wyhodowane. Wystarczy podsunąć odpowiedni program żeby idiota podarował krzyżyk na karcie.
i jeszcze robią to w taki sposób

:roberteyeblinking:

i jeszcze robią to w taki sposób

:roberteyeblinking:

Dziś miałem przykład. Dupa mojego szwagra dziś spotkana w koszulce "aid Black" kolejnym gównem powiązanym z blm. Kim jest panienka? Pani doktor po wrocławskim medyku. No kurwa zero zaskoczenia. Na przekór akurat byłem w tym:

z cyklu piekło istnieje na ziemi,
rejsik statkiem z czarnuchami, wrzucałem kiedyś podobne odczucia po takiej wycieczce białych ludzi,
wyobraźcie sobie tak z tydzień w takich klimacikach, codzienna walka o jedzenie, o miejsce, o ciszę, o spokój, o każdą pierdołę bo takie są te małpy.

Back