Podludzie

Arystokracji nie wytłumaczysz. Gorsze rzeczy się dzieją na świecie niż bójka w barze z powodu barw klubowych.
No to jak Ci Marokańczyk spali samochód to napiszę, że gorsze się rzeczy dzieją bo wczoraj jakąś babkę zgwałcili na ulicy obok. Kurwa jaki argument patolski :beczka:
Bójki w barach są na porządku dziennym, ale tu wiadomo trzeba się przyjebać bo to chodzi o ,,kiboli", chuj że praktycznie co weekend gdzieś ktoś się napierdala w wyniku różnych nieporozumień i ktoś liczy straty za zbite szyby czy kufle.
No, ale tutaj to kibole zrobiły to trzeba podkreślić ich wielką szkodliwość społeczną na cohones :korwinlaugh:
Tak codziennie 100 troglodytów napierdala innych, którzy siedzą w barze i jedzą obiad :werdum:
No widzisz widocznie nie rozróżniasz spraw kibicowskich od nacjonalistycznych i to, że lubimy się z Węgrami w niczym nie przeszkadza by Górnik atakował Ferencvaros, ale nie chce mi się tu rozwijać tematu zgód i powiązań ekip bo i tak nie zrozumiesz.
Wyobraź sobie, że można się bić ekipami by później iść pod jedną flagą na Marszu Niepodległości lub mieć awanturę z Ferencvarosem i dalej mieć dobre relacje z Węgierskim narodem.
To co, napierdalał byś kumpla, jakby się okazało że ma szalik na szyi, który Ci się nie podoba? Najpierw krzesłem na łeb, a potem razem na piwo. ZA-SA-DY!

A jakby tam weszli w 50ciu i zaproponowali honorową walkę w lesie 25 na 25 to nie byłoby git? Lepiej rozkurwić lokal. Wy jesteście już ładnie odklejeni :beczka:

No to jak Ci Marokańczyk spali samochód to napiszę, że gorsze się rzeczy dzieją bo wczoraj jakąś babkę zgwałcili na ulicy obok. Kurwa jaki argument patolski :beczka:

Tak codziennie 100 troglodytów napierdala innych, którzy siedzą w barze i jedzą obiad :werdum:

To co, napierdalał byś kumpla, jakby się okazało że ma szalik na szyi, który Ci się nie podoba? Najpierw krzesłem na łeb, a potem razem na piwo. ZA-SA-DY!

A jakby tam weszli w 50ciu i zaproponowali honorową walkę w lesie 25 na 25 to nie byłoby git? Lepiej rozkurwić lokal. Wy jesteście już ładnie odklejeni :beczka:
:beczka: i będziesz miał racje gorsze sie dzieją rzeczy no i co??? :beczka:

comment_B6Od1T580PgHePDrL9tHYWcfIBJoaJyW (2).jpg

Twoja mina jak dostaniesz przypadkowo krzesłem w głowę na obiedzie w restauracji z rodziną, bo 100 troglodytów stwierdziło, że zaatakuje 25 w środku miasta, ale przypomniałeś sobie, ze tydzień temu sąsiad dostał kosę w żebra na klatce schodowej :lol:
Ty kiedyś dostałeś że tak tu płaczesz?

Nie 100 tylko tam pisało 40 to se nie dodawaj i nie codziennie, a co weekend.
No wyobraź sobie, że takie akcje że w awanturach po dwóch stronach biorą ludzie którzy się prywatnie znają i są znajomymi czy kolegami nawet nie są czymś nadzwyczajnym, a historie takie że po ustawce w lesie szli na piwko razem i jedna ekipa odprowadzała drugą na pociąg zdarzały się niejednokrotnie:fjedzia:

Nie 100 tylko tam pisało 40 to se nie dodawaj i nie codziennie, a co weekend.
No wyobraź sobie, że takie akcje że w awanturach po dwóch stronach biorą ludzie którzy się prywatnie znają i są znajomymi czy kolegami nawet nie są czymś nadzwyczajnym, a historie takie że po ustawce w lesie szli na piwko razem i jedna ekipa odprowadzała drugą na pociąg zdarzały się niejednokrotnie:fjedzia:
a jak wpierdolisz kosę w plecy babce, to potem można ją zaprosić na randkę? Dla kolegi pytam.

@AndJusticeForAll Nikt nie pomaga, bo wytresowali tak ludzi by nic nie robili - nie potrafią walczyć, boją się konsekwencji prawnych, a system wspiera brud rozmaity. Mam nadzieję, że u nas tak nie będzie chociaż mam wrażenie się łudzę, że ludzie będą szli za sobą w ogień w sytuacjach takiego zagrożenia.
Właśnie chodzi o to żeby przyjebać takiemu gagatkowi pałką po kolanach/udach to mu się odechce, do tego gazem na ryj żeby poszczypało trochę i może się zastanowi dwa razy zanim podniesie na kogoś rękę. Podobały mi się akcje we Włoszech że tam szybciutko pigmentodotatni byli ustawiani przez lokalsów po krzywych zagraniach.

Właśnie chodzi o to żeby przyjebać takiemu gagatkowi pałką po kolanach/udach to mu się odechce, do tego gazem na ryj żeby poszczypało trochę i może się zastanowi dwa razy zanim podniesie na kogoś rękę. Podobały mi się akcje we Włoszech że tam szybciutko pigmentodotatni byli ustawiani przez lokalsów po krzywych zagraniach.
Jak będziesz w potrzebie, to na mnie możesz liczyć. Polacy muszą uczyć się z tego co właśnie w krajach brudolandycznych się dzieję. Wszyscy powinni jakieś podstawy chociażby boksu znać, obron, a do tego jak walczyć właśnie tym co ma się pod ręką - od pałek, po noże, kamienie i inne wykorzystanie infrastruktury. Musi się zmienić też ten mental na taki jaki mieli nasi przodkowie, co się bili na arenie całego świata.

Właśnie chodzi o to żeby przyjebać takiemu gagatkowi pałką po kolanach/udach to mu się odechce, do tego gazem na ryj żeby poszczypało trochę i może się zastanowi dwa razy zanim podniesie na kogoś rękę.
:pudziaonicbyniedao:
Takie zwierzęta się nie uczą w ten sposób. Też się zawsze zastanawiam dlaczego ktoś z obserwujących nie wjeżdża tam z partyzanta? To się w głowie nie mieści żeby stać jak pizda i patrzeć jak koleś katuje przechodnia :siara:. Szybki wyjazd w nogi, a później poskakać po głowie :fjedzia:

:pudziaonicbyniedao:
Takie zwierzęta się nie uczą w ten sposób. Też się zawsze zastanawiam dlaczego ktoś z obserwujących nie wjeżdża tam z partyzanta? To się w głowie nie mieści żeby stać jak pizda i patrzeć jak koleś katuje przechodnia :siara:. Szybki wyjazd w nogi, a później poskakać po głowie :fjedzia:
Z Twoim podejściem (skakaniem po głowie) zapewne nie skończy się dobrze bo znajdzie się jakaś pizda która nagrywa i będzie uwiecznione że jednak troszkę, troszeczkę ale przegiąłeś.

Back