Risky
UFC Light Heavyweight
Z tymi złotówkami chodzi o byłego zawodnika mmej z Poznania?Ten debil mi co chwilę na YT wyskakuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Z tymi złotówkami chodzi o byłego zawodnika mmej z Poznania?Ten debil mi co chwilę na YT wyskakuje.
Inwestuję w siostrzeńcaJaki jest wasz rekordowy odzysk zagrabionego wczesniej mienia? Ja teraz tez mam dwa wielkie wory, 40-50zł jak nic :)

a wez ty sp*!Na raz rekordowo stówka z hakiem

4k za 7h pracy i on mysli ze to malo

a wez ty sp*!
...my personal best
![]()
Ale od niemca wyrwać własne to jak razy trzy!!!
![]()

Ale idziesz z tym i oddajesz niemcowi z powrotem więc to jakbyś te trzy razy odebrane dwa razy oddał!a wez ty sp*!
...my personal best
![]()
Ale od niemca wyrwać własne to jak razy trzy!!!
![]()
Maski nosili jak barany, a teraz widzę z butelkami popierdalają, bo planeta się pali.Ale idziesz z tym i oddajesz niemcowi z powrotem więc to jakbyś te trzy razy odebrane dwa razy oddał!

A co mieli wejść do baru spytać się ilu ich jest i wybrać taką samą liczbę od siebie, najlepiej w tej samej wadze i dopiero atakować?Zwierzęta Węgrów biją w Polsce z przewagą jeden do cztery
![]()
Zamieszki w Zabrzu. Zamaskowani sprawcy zaatakowali Węgrów
Policja interweniowała w Zabrzu w wieczór poprzedzający spotkanie Górnika z Ferencvarosi TC w III rundzie eliminacji Ligi Europy. Portal zabrze112.pl poinformował o zamieszkach, podczas których zaatakowano kibiców gości. Interweniowała policja.sportowefakty.wp.pl

O kurde, a gdyby tak np. nie atakować innych ludzi tylko dlatego, że kibicują innej drużynie i przy okazji nie narażać niewinnego właściciela knajpy na straty.A co mieli wejść do baru spytać się ilu ich jest i wybrać taką samą liczbę od siebie, najlepiej w tej samej wadze i dopiero atakować?![]()

Mam dokładnie tak samo. Naród niestety został całkowicie wykastrowany i obdarty z myślenia, a jeśli nie to się zwyczajnie sprzedał przez rozmaite korzyści z obecnej sytuacji. Dawno powinno być tak jak tutajZ jednej strony śmiać mi się chce gdy patrzę na te "nasze" oświecone i nowoczesne ministry. Z drugiej wzbudzają we mnie ogromną agresję (zresztą nie tylko one w tym, czy poprzednich rządach). I pomimo tego, że staram się w życiu szanować ludzi to wiem, że mając sposobność mógłbym tych polityków napierdalać i nawet by mi brew nie drgnęła. Bez względu na ugrupowanie czy zaimki jakie używają. Chociaż przyznam, że te pizdy z lewicy coraz bardziej działają na mnie jak płachta na byka. Tylko nadal nie wiem czy one są tak głupie jak wynika z praktycznie każdej ich wypowiedzi, czy tak bezczelne, a głupi jest cały naród który dopuszcza takich ludzi do rządzenia.
Dlaczego mają nie atakować? Każdy kto przyjeżdża na wrogi teren wie z czym się to wiąże, a chcącemu nie dzieje się krzywdaO kurde, a gdyby tak np. nie atakować innych ludzi tylko dlatego, że kibicują innej drużynie i przy okazji nie narażać niewinnego właściciela knajpy na straty.
Gdyby tak zachowywać się jak cywilizowane społeczeństwo, to ci dopiero![]()
Arystokracji nie wytłumaczysz. Gorsze rzeczy się dzieją na świecie niż bójka w barze z powodu barw klubowych.Dlaczego mają nie atakować? Każdy kto przyjeżdża na wrogi teren wie z czym się to wiąże, a chcącemu nie dzieje się krzywda
Niewinny właściciel baru musi liczyć się ze stratami bo bójki w barach nie są czymś niespotykanym i nie dochodzi do nich tylko w skutek porachunków kibicowskich
Bójki w barach są na porządku dziennym, ale tu wiadomo trzeba się przyjebać bo to chodzi o ,,kiboli", chuj że praktycznie co weekend gdzieś ktoś się napierdala w wyniku różnych nieporozumień i ktoś liczy straty za zbite szyby czy kufle.Arystokracji nie wytłumaczysz. Gorsze rzeczy się dzieją na świecie niż bójka w barze z powodu barw klubowych.

Jest wyżej napisane.Dlaczego mają nie atakować?
Wrogi terenKażdy kto przyjeżdża na wrogi teren wie z czym się to wiąże, a chcącemu nie dzieje się krzywda
kurde, nie wiedziałem, że jesteśmy z Węgrami w stanie wojny, a podobno "Polak, Węgier, dwa bratanki" Widzisz, właśnie sęk w tym, że w cywilizowanym kraju właściciel baru liczy się że stratami typu przypadkowo rozbity kufel lub talerz, a nie ze zdemolowaniem lokalu.Niewinny właściciel baru musi liczyć się ze stratami bo bójki w barach nie są czymś niespotykanym i nie dochodzi do nich tylko w skutek porachunków kibicowskich
A nie to sorry, masz rację, skoro dzieją się gorsze rzeczy w innych miejscach to całkowicie usprawiedliwia sytuację. Rozumiem, że jak ktoś Ci np. dom spali to nie będziesz miał z tym problemu bo w inny miejscu na świecie komuś np. dom spalili i zabili rodzinę. Zajebista logika, trochę kurtyzana ale jednak logika.Gorsze rzeczy się dzieją na świecie niż bójka w barze z powodu barw klubowych.
Niczego nie usprawiedliwiam, nie dopowiadaj sobie słów, których nie użyłem, a powiedziałem, że są gorsze rzeczy na świecie. Mówiąc o arystokracji, nie miałem na myśli ciebie, ale że mniemanie o sobie masz wysokie, to każdy wie.Jest wyżej napisane.
Wrogi terenkurde, nie wiedziałem, że jesteśmy z Węgrami w stanie wojny, a podobno "Polak, Węgier, dwa bratanki"
Widzisz, właśnie sęk w tym, że w cywilizowanym kraju właściciel baru liczy się że stratami typu przypadkowo rozbity kufel lub talerz, a nie ze zdemolowaniem lokalu.
A nie to sorry, masz rację, skoro dzieją się gorsze rzeczy w innych miejscach to całkowicie usprawiedliwia sytuację. Rozumiem, że jak ktoś Ci np. dom spali to nie będziesz miał z tym problemu bo w inny miejscu na świecie komuś np. dom spalili i zabili rodzinę. Zajebista logika, trochę kurtyzana ale jednak logika.
No widzisz widocznie nie rozróżniasz spraw kibicowskich od nacjonalistycznych i to, że lubimy się z Węgrami w niczym nie przeszkadza by Górnik atakował Ferencvaros, ale nie chce mi się tu rozwijać tematu zgód i powiązań ekip bo i tak nie zrozumiesz.Jest wyżej napisane.
Wrogi terenkurde, nie wiedziałem, że jesteśmy z Węgrami w stanie wojny, a podobno "Polak, Węgier, dwa bratanki"
Widzisz, właśnie sęk w tym, że w cywilizowanym kraju właściciel baru liczy się że stratami typu przypadkowo rozbity kufel lub talerz, a nie ze zdemolowaniem lokalu.
A nie to sorry, masz rację, skoro dzieją się gorsze rzeczy w innych miejscach to całkowicie usprawiedliwia sytuację. Rozumiem, że jak ktoś Ci np. dom spali to nie będziesz miał z tym problemu bo w inny miejscu na świecie komuś np. dom spalili i zabili rodzinę. Zajebista logika, trochę kurtyzana ale jednak logika.
mniemanie o sobie masz wysokie, to każdy wie

Co nie oznacza, że takich spraw/sytuacji nie wolno krytykować/potępiać i to miałem na myśli w pierwszej wypowiedzi, ale widać niektórzy są zbyt wrażliwi i wszystko personalnie biorą. Nie interesuje mnie czy to starcie między kibolami czy członkami klubu wędkarskiego, tylko sam fakt bezsensownej, niepotrzebnej sytuacji/konfliktu.Co ja mam na to wpływ? Dalej będą się działy gorsze rzeczy. Też są rzeczy gorsze, na które można zwrócić uwagę, niż na chłopaków bijących się w barze
Ile ty żyjesz na tym świecie? 12 lat?
Co nie oznacza, że takich spraw/sytuacji nie wolno krytykować/potępiać i to miałem na myśli w pierwszej wypowiedzi, ale widać niektórzy są zbyt wrażliwi i wszystko personalnie biorą. Nie interesuje mnie czy to starcie między kibolami czy członkami klubu wędkarskiego, tylko sam fakt bezsensownej, niepotrzebnej sytuacji/konfliktu.
TakKażdy konflikt jest bezsensu czy o religię ziemię itp.
A czy jak gdzieś napisałem, że jestem zaskoczony?Taki jest świat. Ludzie są brutalni, źli bez powodu czasami i co, zaskoczony tym jesteś?
Infantylny to jest brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, weź przeczytaj może na spokojnie mój pierwszy "post" w tej dyskusji.Proszę cię, bo ta rozmowa zaczyna być infantylna
O kurde, co Ty nie powiesz?Obudź się i przestań się łudzić. Świat to nie lukrowany domek z pierników.
Każdy konflikt jest bezsensu czy o religię ziemię itp.

Zadałem Ci pytanie, czy jesteś zaskoczony? I nie napisałem, że Ty jesteś, tylko czy jesteś.Tak
A czy jak gdzieś napisałem, że jestem zaskoczony?
Infantylny to jest brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, weź przeczytaj może na spokojnie mój pierwszy "post" w tej dyskusji.
O kurde, co Ty nie powiesz?
Nie twierdzę, że nie mam. Co nie zmienia faktu, że zadałeś pytanie retoryczne.Kto tu ma problem z czytaniem ze zrozumieniem?
Liczyłem na odpowiedź, stawiając znak zapytania na końcu.Nie twierdzę, że nie mam. Co nie zmienia faktu, że zadałeś pytanie retoryczne.