Miskatonic
Vale Tudo Championship
Ha tfu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Nic mnie tak nie wkurwia jak takie śmieciNa pewno upośledzony, a jak nie to go sprowokowali i tak naprawdę Ci co go złapali są pdf'ami![]()

A dół z wapnem?Przygłup Żak ten od wypadku w Wawie wyłapał 20 lat
Ładnie się wjebał swoim debilnym zachowaniem przed sądem bo gdyby nie to to pewnie więcej jak dychę by nie wyłapał, ciężki łeb

To wiadomo, mnie tylko dziwi jak można być takim debilem mając takie zarzuty i nie robić nic by sąd miał jakieś podstawy do zarządzenia niższego wyroku, a wręcz przeciwnie robił wszystko by wyłapać maksymalny wyrokA dół z wapnem?
Kurwa i szybciej i taniej by było po prostu![]()
Ale on jest gitem przecież!To wiadomo, mnie tylko dziwi jak można być takim debilem mając takie zarzuty i nie robić nic by sąd miał jakieś podstawy do zarządzenia niższego wyroku, a wręcz przeciwnie robił wszystko by wyłapać maksymalny wyrok
Za małoPrzygłup Żak ten od wypadku w Wawie wyłapał 20 lat
Ładnie się wjebał swoim debilnym zachowaniem przed sądem bo gdyby nie to to pewnie więcej jak dychę by nie wyłapał, ciężki łeb
Sędzia powinien dostać jakąś nagrodę za przemowę przy ogłaszaniu wyroku.Przygłup Żak ten od wypadku w Wawie wyłapał 20 lat

To nie moja opinia ;)Obliczyła pierwiastek z kutangensa i tak jej wyszło
Btw ona nie jest ładna, to przebrana żydowska kurwa![]()
Skończyłem czytać po pierwszym akapicie, bo już wiedziałem, że reszta to będzie bełkotPonoć wyciek z jakiejś zamkniętej grupy feministycznej
View attachment 153776