Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze udawać najebanego i obrzygać się
Zrobić jej pranka i podjechać po nią sejczento.
![]()

Jeszcze typ musiałby być pokroju balastka
![]()

Po co udawaćJeszcze udawać najebanego i obrzygać się![]()

I wysiąść rozmawiając przez telefon na androidzie.
![]()
Nie mam pojęcia. Wydaje mi się, że obowiazkiem obywatela jest zabrać paragon. Tylko co gdy obywatel nie weźmie? Świstek ma leżeć wieczność na ladzie?Ja średnio się orientuję w prawie, zwłaszcza w jakimś skarbowym. Ale to jak jest dokładnie? Paragon no musisz dać, ale jak ktoś mówi, że nie potrzebuje, to mozesz go wyjebać do śmieci, i co nagle też wyciągną Ci legitymacje i powiedzą, żę ohooh kolego, wyjebałeś?
Opresyjne państwo i nic więcej. Jak najbardziej okraść swoich obywateli żeby dać UPAdlińcom i innym nierobom.Nie mam pojęcia. Wydaje mi się, że obowiazkiem obywatela jest zabrać paragon. Tylko co gdy obywatel nie weźmie? Świstek ma leżeć wieczność na ladzie?
No właśnie z drugiej strony też troche popierdolone to jest. Jak jestem w spożywczaku, i kupuję jakieś pierdoły, to wiem ile zapłaciłem, i płacę mówie dziękuje, paragon se może wywalić, na huj mi to? No ale z KAS czy jak to tam nie jestem.Nie mam pojęcia. Wydaje mi się, że obowiazkiem obywatela jest zabrać paragon. Tylko co gdy obywatel nie weźmie? Świstek ma leżeć wieczność na ladzie?
Za to też jest kara..Tylko co gdy obywatel nie weźmie? Świstek ma leżeć wieczność na ladzie?
No tak, ale co ma zrobić sprzedawca gdy obywatel kary nie dostał a ten kwit tak leży, leży....Za to też jest kara..
Z własnego doświadczenia powiem, że dopóki klient nie odejdzie, to paragonu nie wyrzucam, ale w gastronomii to nie wiem.No tak, ale co ma zrobić sprzedawca gdy obywatel kary nie dostał a ten kwit tak leży, leży....
W gastronomii zjadasz paragon i po problemieZ własnego doświadczenia powiem, że dopóki klient nie odejdzie, to paragonu nie wyrzucam, ale w gastronomii to nie wiem.