Podludzie

Najlepszy wybór dla polskiego patrioty, mordo!

:jarolaugh:

Państwo z kartonu postawione na gównie.
Jakim trzeba być zaślepionym idiotą, żeby nie dostrzegać konieczności wyjebania całej obecnej klasy politycznej na śmietnik. Najlepsza w tym wszystkim jest uśmiechnięta wiara. Kurwa, ludzie otrzeźwijcie w końcu i obudźcie się z letargu. Daliście mandat największym nieudacznikom w historii Polski!

Państwo z kartonu postawione na gównie.
Jakim trzeba być zaślepionym idiotą, żeby nie dostrzegać konieczności wyjebania całej obecnej klasy politycznej na śmietnik. Najlepsza w tym wszystkim jest uśmiechnięta wiara. Kurwa, ludzie otrzeźwijcie w końcu i obudźcie się z letargu. Daliście mandat największym nieudacznikom w historii Polski!
:pudziaonicbyniedao:

Jeszcze się okaże :awesome:, że mimo wzburzenia, które każdy z nas czuje na takie słowa, prawdą jest to co nasi sąsiedzi powtarzali od wieków, że Polacy to bezmyślny motłoch i nie nadają się do niepodległego rządzenia sami sobą :fjedzia:

Im dłużej obserwuję naszą teraźniejszość, tym bardziej zaczynam rozumieć naszą przeszłość :usunto:

Jak myślicie? Dojedziemy do handlu organami?

Łódzcy Łowcy Skór się kłaniają. Duża afera była. Ostatecznie dostało się chyba dwóm ratownikom. Jeden PAN DOKTÓR miał zakaz wykonywania zawodu przez kilka lat :lol: Kult PANA DOKTÓRA trwa. Warto wspomnieć, że te szumowiny z Łodzi z premedytacją mordowały starszych ludzi przed wydawaniem ich ciał do zaprzyjaźnionych domów pogrzebowych i robili to chyba w najbardziej bestialski i skurwysyński sposób jaki się da (polecam poczytać jak działa podawany im wtedy Pavulon - komory gazowe to przy tym akt miłosierdzia). Jak wtedy nikt za to nie beknął, to za zwykłe promowanie swojej firmy pogrzebowej to może co najwyżej upomnienie dostać xD

Last edited:
1782807729401.jpeg

To już kiedyś nawet było! Nikt za to nie wisiał

Łódzcy Łowcy Skór się kłaniają. Duża afera była. Ostatecznie dostało się chyba dwóm ratownikom. Jeden PAN DOKTÓR miał zakaz wykonywania zawodu przez kilka lat :lol: Kult PANA DOKTÓRA trwa. Warto wspomnieć, że te szumowiny z Łodzi z premedytacją mordowały starszych ludzi przed wydawaniem ich ciał do zaprzyjaźnionych domów pogrzebowych i robili to chyba w najbardziej bestialski i skurwysyński sposób jaki się da (polecam poczytać jak działa podawany im wtedy Pavulon - komory gazowe to przy tym akt miłosierdzia). Jak wtedy nikt za to nie beknął, to za zwykłe promowanie swojej firmy pogrzebowej to może co najwyżej upomnienie dostać xD
Córka właściciela największej firmy pogrzebowej biorącej w tym udział, jest aktualnie marszałkiem województwa łódzkiego. Chociaż trzeba dodać, że to jej ojciec aferę nagłosnił, ale raczej nie z dobrej woli.

Zero zaskoczenia.

Szkoda tylko, że do ludzi nie dociera, że oficjalna droga tu nie zadziała, bo politycy są bezkarni i robią co chcą. Klasyczne rozproszenie odpowiedzialności. Wyrazy oburzenia na x nie sprawią, że coś się w tej materii zmieni.

Upadlincy, wyznawcy pedofila i czarnuchy będą tylko rośli w siłę.

Nota bene a gdzie te pedały z Wisły i Cracovii? Przecież środowiska kibolskie są ponoć takie anty.

Zero zaskoczenia.

Szkoda tylko, że do ludzi nie dociera, że oficjalna droga tu nie zadziała, bo politycy są bezkarni i robią co chcą. Klasyczne rozproszenie odpowiedzialności. Wyrazy oburzenia na x nie sprawią, że coś się w tej materii zmieni.

Upadlincy, wyznawcy pedofila i czarnuchy będą tylko rośli w siłę.

Nota bene a gdzie te pedały z Wisły i Cracovii? Przecież środowiska kibolskie są ponoć takie anty.
:gdzie:
@JosueEstebanez ...
Obrażajoo
Tego sie juz nie da zatrzymać...

Jak chłopaka szukasz to wykurwiaj tam gdzie byłeś razem z tymi z Wisły czy Cracovii ostatnio i daj mi spokój dewiancie
Ojej, czyżby już zabrakło paliwa na "błyskotliwe" odpowiedzi? :beczka:

Przecież ja tylko napisałem o pedałach z Wisły i Cracovii, po czym Ty się odezwałeś. Klasyczne "Uderz w stół..."

Ale już dobrze, nie denerwuj się.

Napij się Proseco na te nerwy, czy co wy tam pedały robicie.

Ojej, czyżby już zabrakło paliwa na "błyskotliwe" odpowiedzi? :beczka:

Przecież ja tylko napisałem o pedałach z Wisły i Cracovii, po czym Ty się odezwałeś. Klasyczne "Uderz w stół..."

Ale już dobrze, nie denerwuj się.

Napij się Proseco na te nerwy, czy co wy tam pedały robicie.
Napisałeś, że pedałów z Wisły czy Cracovii szukasz to skoro masz o takich wiedzę to pewnie musiałeś takowych spotkać, a gdzie co i jak to nie wnikam geju.
Daj mi spokój nie podbijaj do mnie, idź tam gdzie ostatnio się z pedałami z Wisły bawiłeś. Chłop się naczytał hp i myśli, że na cohones znajdzie chłopaka :korwinlaugh:

Napisałeś, że pedałów z Wisły czy Cracovii szukasz to skoro masz o takich wiedzę to pewnie musiałeś takowych spotkać, a gdzie co i jak to nie wnikam geju.
Daj mi spokój nie podbijaj do mnie, idź tam gdzie ostatnio się z pedałami z Wisły bawiłeś. Chłop się naczytał hp i myśli, że na cohones znajdzie chłopaka :korwinlaugh:
Napisałem, cyt. "Nota bene a gdzie te pedały z Wisły i Cracovii?" co w kontekście mojej całej wypowiedzi, jasno implikuje, że chodzi o brak ich aktywności w kontekście omawianego tematu jakim był nielegalny meczet.

To że ty przybiegłeś na hasło "pedały", tylko potwierdza moją tezę.

EOT z mojej strony. Przepraszam resztę za zaśmiecanie tematu. Nudziło mi się a typek się wkręcił, bo ktoś nazwał kibiców pedałami i dziwnym trafem poczuł się urażony :juanlaugh:

Napisałem, cyt. "Nota bene a gdzie te pedały z Wisły i Cracovii?" co w kontekście mojej całej wypowiedzi, jasno implikuje, że chodzi o brak ich aktywności w kontekście omawianego tematu jakim był nielegalny meczet.

To że ty przybiegłeś na hasło "pedały", tylko potwierdza moją tezę.

EOT z mojej strony. Przepraszam resztę za zaśmiecanie tematu. Nudziło mi się a typek się wkręcił, bo ktoś nazwał kibiców pedałami i dziwnym trafem poczuł się urażony :juanlaugh:
Nie ja nie przybiegłem geju tylko zostałem wywołany przez kolegę @jd0490 któremu przedstawiłem swoją opinię na temat twoich gejowskich przygód.
Nie wiem czy to ta pogoda czy obrabiane kutasy które masz ciągle w głowie zaburzają ci umiejętność czytania ze zrozumieniem, ale już się nie tłumacz i szukaj dalej, może trafisz w końcu jakiegoś dorodnego byczka tutaj.
Powodzenia :conorsalute:

Co tu się wydarzyło. Jak rano zostawiałem temat to rozmowa była o aferach z medykami. Nagle temat zszedł na gejów i pedałów w Wiśle i Cracovii?

Jak do tego doszło :lol:

Back