Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
2 gejów, 2 lesby i jeden transNawet w pokemonach nie miałem takiej różnorodności
View attachment 150150
I tylko jeden osobnik posiada imię i nazwisko polskie...2 gejów, 2 lesby i jeden trans View attachment 150154
Kierwa, inni powymyślali sobie jakieś klingońskie nazwy, a ta jedna Zofia KapustaNawet w pokemonach nie miałem takiej różnorodności
View attachment 150150

Murzyna tam brakuje, w sumie jedna ma Muszyńska więc prawie full pakietI tylko jeden osobnik posiada imię i nazwisko polskie...

Jeszcze włosy walnęła na zielono, żeby do nazwiska pasowałoKierwa, inni powymyślali sobie jakieś klingońskie nazwy, a ta jedna Zofia Kapusta![]()

To jest dopiero kurwisko
![]()
Tymczasem za kulisami pokazu Dolce&Gabbana: Anna Lewandowska posyła ZALOTNE SPOJRZENIE Michele Morrone (WIDEO)
Anna i Robert Lewandowscy wybrali się w sobotę na odbywający się w Mediolanie pokaz marki Dolce&Gabbana. Do sieci trafiło nagranie, jak polskie małżeństwo zapoznaje się z włoskim gwiazdorem Michele Morrone....www.pudelek.pl
Anna Lewandowska dała się już poznać jako kobieta wielu talentów. Kiedyś poczuła w sobie pasję do sportu, potem do tańca, a w końcu także do mody.

Chuja mieli dostać, Putin mógł to zająć w te 3 dni jak planował. Ukraińcy to już się równają z murzynami i cyganami.Arletka się obudziła. 3 lata trzeba bylo poczekać, żeby pelikanat zrozumiał coś co było wiadome od dawna.
Polacy to w większości idioci.
![]()
Tak. Ten z tyłuTo Ty?
Przecież to po flojdzie byłoA Ukraińcy będą to mieli w dupie, tak jak Dejłeński. Tfu, do licha!
Pod inicjatywą podpisało się wiele znanych postaci, m.in. działacze opozycji demokratycznej w PRL Bogdan Borusewicz, Bogdan Lis, Adam Michnik i Seweryn Blumsztajn, reżyserka Agnieszka Holland oraz wielu dziennikarzy, wśród nich Joanna Mosiej-Sitek, Michał Przedlacki, Wojciech Tochman, Jarosław Kurski, Jolanta Pieńkowska, Wojciech Czuchnowski, Adam Wajrak.
Ok mój błąd muszę bardziej weryfikowaćPrzecież to po flojdzie było
Bo masz dobre wrażenie.Czemu mam wrażenie, że to wszystko są żymianie?
Czemu mam wrażenie, że to wszystko są żymianie?