jd0490
UFC Heavyweight
Oraz tych którzy przyjdą na ich pogrzeb.Spalić kurwę (obstawiam że baba) która wydaje decyzję oraz ludzi którzy opiniują za adopcje dla par homoseksualnych
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oraz tych którzy przyjdą na ich pogrzeb.Spalić kurwę (obstawiam że baba) która wydaje decyzję oraz ludzi którzy opiniują za adopcje dla par homoseksualnych
Do rozważeniaOraz tych którzy przyjdą na ich pogrzeb.

Rozważymy, czym ich spalić, jak już zdechnie ten typDo rozważenia![]()

Ale to "teorie rasowe" to są jakoś ekskluzywnie nazistowskie? Inni już mieć swoich nie mogą?No cóż.... Tak to jest że wojsko zawsze ma jakiś odsetek skrajności ideologicznych, do wojska pluszowe misie nie idą.
Zdziwili by się wszyscy co by było gdyby rozkopać taką pozornie lewicową Hiszpanię i jej armie, albo postępowe Niemcy, frankistów czy nazistów było by od groma
Nasz rodzimy odłam ONR bym przełknął, ale jeśli miał faktycznie jakieś konotację ideologii rasowych malarza to lipa.
Zawsze beka z typów którzy gloryfikują teorię rasowe nazistów, plują na pejsów i ciapatych, a sami cofnięci w czasie jako słowiańscy podludzie szli by tylko w najlepszym razie na ciężkie roboty dla germanskiego pana.
Beka to z typów którzy są zdziwieni, że do wojska idą ludzie o nacjonalistycznych poglądachNo cóż.... Tak to jest że wojsko zawsze ma jakiś odsetek skrajności ideologicznych, do wojska pluszowe misie nie idą.
Zdziwili by się wszyscy co by było gdyby rozkopać taką pozornie lewicową Hiszpanię i jej armie, albo postępowe Niemcy, frankistów czy nazistów było by od groma
Nasz rodzimy odłam ONR bym przełknął, ale jeśli miał faktycznie jakieś konotację ideologii rasowych malarza to lipa.
Zawsze beka z typów którzy gloryfikują teorię rasowe nazistów, plują na pejsów i ciapatych, a sami cofnięci w czasie jako słowiańscy podludzie szli by tylko w najlepszym razie na ciężkie roboty dla germanskiego pana.

Ale nacjonalistyczne poglądy to też nie jest ekskluzywna domena nazistów.Beka to z typów którzy są zdziwieni, że do wojska idą ludzie o nacjonalistycznych poglądach![]()
Ja za to wiem, że chłop nie bez przypadku założył koszulkę z motywem honoru krew za krew idąc na tak medialną sprawę.Ale nacjonalistyczne poglądy to też nie jest ekskluzywna domena nazistów.
Nie słuchałem nigdy honoru ani nie znam się na tych wszystkich zakrzywionych znaczkach więc nie wiem czy to jest symbolika wprost od Adiego czy nie.
Jeśli ktoś nazywa siebie polskim nacjonalistą, a używa symboliki i ideologii nazistowskiej to tak trochę się nie styka jednak.
To w sumie nie ma nic wspólnego z tym co napisałem, ale dobra, to jak coś wiesz ciekawego to powiedz.Ja za to wiem, że chłop nie bez przypadku założył koszulkę z motywem honoru krew za krew idąc na tak medialną sprawę.
Oho wszedł i on, wpiso podjazd pełen snobizmu i sarkazmu, wiem że bardzo lubisz tak zajechać, ale dziwie się brachu, tak często kompulsywnie pilnujesz poprawnej pisowni i intelektualizowania, a teraz zabrakło czytania z zrozumieniem czy sprawdzenia faktówAle to "teorie rasowe" to są jakoś ekskluzywnie nazistowskie? Inni już mieć swoich nie mogą?
Na słowo "rasa" od razu wszyscy mają odruch Pawłowa, że "naziści"?
No chyba, że to co on ma na koszulce to wprost od nazistów, to wtedy tak.
Nie wiem tego, bo się tym nigdy nie interesowałem, moje "teorie rasowe" pochodzą prosto z serduszka i zwykłego, podstawowego instynktu, nigdy nie musiałem się u Niemców szkolić żeby wiedzieć co jest 5.

W mojej ocenie to motyw z koszulki ma podkreślić rolę jaką pełnią polscy żołnierze służący w obronie granic, którzy muszą reagować adekwatnie do zagrożenia i jeśli ktoś nas atakuje to mamy odpowiedzieć tym samym (krew za krew). Druga sprawa to może jest fanem kapeli Honor co też nie można wykluczyć i nie jest niczym złym bo wielu ludzi wychowało się na ich kawałkach siedząc w klimatach nacjonalistycznych z początku wieku. To, że komuś stąd się to nie będzie kleić to wcale mnie nie dziwi po lekturze z tematu RóżalaTo w sumie nie ma nic wspólnego z tym co napisałem, ale dobra, to jak coś wiesz ciekawego to powiedz.
Sprawa jest bardzo interesująca i robi się coraz ciekawiej. Bez dodatkowych informacji będziemy błądzić.

Oho wszedł i on, wpiso podjazd pełen snobizmu i sarkazmu, wiem że bardzo lubisz tak zajechać, ale dziwie się brachu, tak często kompulsywnie pilnujesz poprawnej pisowni i intelektualizowania, a teraz zabrakło czytania z zrozumieniem czy sprawdzenia faktów![]()
![]()

Dziękuję za wyjaśnienie, nie chce mi się sprawdzać takich rzeczy, wiedzę na ten temat mam tylko ogólną.Więc odpowiadając, teorie rasowe nie są eksluzywne, inni mogą mieć swoje, jak wspomniany ONR. Jednak w tym przypadku po minimum mainstrimowego nawet researchu wyszło że ta koszulka to jest jakiegoś zespołu który gloryfikuje nazistowskie slogany i hasła takie jak 14 i 88. Więc trochę kiepsko, każdy prawdziwy nacjonalista, patriota Polski powinien mocno odbijać od takich konotacji. Dlatego napisałem z zaznaczeniem że to od malarza i nazistów.
Pozdrawiam cieplutko![]()