Siedem
NoLife FC
Nie, to ty nie rozumiesz, mnie nie obchodzi w jaki sposób oni to zrobili, sam napisałeś że winny się ujawnił, bo coś tam coś tam za uszami, a mi przecież od początku chodzi o to że nie zawijają przypadkowych ludzi z ulicy bo tak im się podoba.Ale to nie oznacza, że jakaś specjalna komórka w Ukrainie siedzi i namierza lokalizacje i łapie ludzi akurat tych. Ty dalej nie rozumiesz. Masakra.![]()
![]()
I ja teraz nie dyskutuje o tym czy takie coś jest zgodne z prawem, moralne, adekwatne, czy porostu sprawiedliwe, od samego początku chodzi o to że nie zawijają przypadkowych ludzi i tyle.
A ty mi z jakimiś sądami wyskakujesz, w kraju objętym wojną, jedną decyzją by mogli zamienić karę wszystkim drobnym złodziejaszkom czy alimenciarzom czy komukolwiek by chcieli, że zamiast do więzienia to na przymusowe przeszkolenie i na określony czas na front i chuj, a ty o jakimś prawie i sądach mi pierdolisz, w ukrainie haha, objętej wojną.
Napewno by każdego pokolei sądzili zgodnie z prawem.
Nie wiem czy tak jest, fantazjuje sobie że mogliby to tak zrobić i koło chuja by im latało że jakiemuś Polakowi na forum o mordobiciu się to nie podoba bo za bardzo mu wjechało jakieś dziwne liberalno-lewackie myślenie na głowie.
Mówisz miał coś za uszami, a mnie nie obchodzi czy zajebał jabłko, Mercedesa, czy nie płacił abonamentu za telefon bo to mnie całkowicie nie interesuje jakie ramy oni sobie tam ustalili i czy to jest sprawiedliwe.
Dał im pretekst, podkładkę i go zawinęli, a że to tak dramatycznie wygląd to już jest zupełnie inna kwestia.
Nie obchodzi mnie jak go wytypowali, jak go znaleźli, skąd wiedzieli, mam to w pitolu, był winny/dał powód/ spełniał warunki to pojechał, tak jak powiedziałeś, gruby nie miał nic za uszami i inni przechodnie tak samo i nawet komandosi na nich nie spojrzeli co z automatu grzebie teorię o przypadkowych zawinieciach niewinnych ludzi z ulicy czy z grilla nad wodą i tyle, tematem dyskusji było to czy zawinęli go za darmo czy nie i przyznales mi rację że został zawinięty ZA COŚ, więc to nie jest za darmo i koniec kropka, idź poszukaj innego umilacza czasu na dyskusji.