Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Prawie sebix jej tam kopa na ryj wyjechał, tak chodzi

Jprdl

Jak jest kolejka to nie trzeba jeździć i szukac, tylko trzeba... Poszukac i pojechac gdzie indziejleci w zaparte, na czarne mówi białe i zadowolona
albo awansowała z imbecyla na kretynkę

Medal dla tego typa co strzelał.
no to ja już wszystko wiem, nie muszę czytać nic więcej na ten temat

Starszy kolega lubi takie powiedzenie, wypowiadane wiejskim, podkarpackim akcentem:Medal dla tego typa co strzelał.
Bez kitu, że tam się nie znalazł wcześniej jakiś normalny chłop co by tych szybkich chłopaczków rozstawił po kątach.
Przecież on by dostał klapsa na dziąsło i sam by z płaczem poszedł na policję.
![]()
A jak historia mówi oddziały harcowników ponosiły zawsze duże straty w trakcie bitwy...Starszy kolega lubi takie powiedzenie, wypowiadane wiejskim, podkarpackim akcentem:
"durniów to jest od skurwensyna tylko bandami nie chodzą"
otóż gdyby każdy z nich po ulicach chodził oddzielnie to nie byłoby problemu, przechodziliby grzecznie, itd.
Tutaj kilku takich wyjątkowych durniów i do tego psychopatów zbiło się w bandę i zaczęli harcować...
No i nikt się nad nimi nie litował tylko wieszali i jechali dalejA jak historia mówi oddziały harcowników ponosiły zawsze duże straty w trakcie bitwy...

W rmfie mówili, że według biegłych dwa pierwsze strzały były w nogi i nie były śmiertelne także patus do utylizacji.NOCZEGO NIE SZCZELAŁ W NOGI?
JAK SIE BRONI TO SIE SZCZELA W NOGI!
TAK WIDZIAŁEM NA FILMACH!
![]()
![]()
Zabawnie to bedzie jak za chwile Seba Wyklęty w prime albo fame wylądujeNOCZEGO NIE SZCZELAŁ W NOGI?
JAK SIE BRONI TO SIE SZCZELA W NOGI!
TAK WIDZIAŁEM NA FILMACH!
![]()
![]()