Podludzie

Prawie sebix jej tam kopa na ryj wyjechał, tak chodzi

:juanlaugh:

no to ja już wszystko wiem, nie muszę czytać nic więcej na ten temat
Medal dla tego typa co strzelał.

Bez kitu, że tam się nie znalazł wcześniej jakiś normalny chłop co by tych szybkich chłopaczków rozstawił po kątach.

Przecież on by dostał klapsa na dziąsło i sam by z płaczem poszedł na policję.

Medal dla tego typa co strzelał.

Bez kitu, że tam się nie znalazł wcześniej jakiś normalny chłop co by tych szybkich chłopaczków rozstawił po kątach.

Przecież on by dostał klapsa na dziąsło i sam by z płaczem poszedł na policję.
Starszy kolega lubi takie powiedzenie, wypowiadane wiejskim, podkarpackim akcentem:

"durniów to jest od skurwensyna tylko bandami nie chodzą"

otóż gdyby każdy z nich po ulicach chodził oddzielnie to nie byłoby problemu, przechodziliby grzecznie, itd.

Tutaj kilku takich wyjątkowych durniów i do tego psychopatów zbiło się w bandę i zaczęli harcować...

Starszy kolega lubi takie powiedzenie, wypowiadane wiejskim, podkarpackim akcentem:

"durniów to jest od skurwensyna tylko bandami nie chodzą"

otóż gdyby każdy z nich po ulicach chodził oddzielnie to nie byłoby problemu, przechodziliby grzecznie, itd.

Tutaj kilku takich wyjątkowych durniów i do tego psychopatów zbiło się w bandę i zaczęli harcować...
A jak historia mówi oddziały harcowników ponosiły zawsze duże straty w trakcie bitwy...

Prawie sebix jej tam kopa na ryj wyjechał, tak chodzi

NOCZEGO NIE SZCZELAŁ W NOGI?
JAK SIE BRONI TO SIE SZCZELA W NOGI!
TAK WIDZIAŁEM NA FILMACH!

Kozak.jpeg

:mjsmile:

1000058875.jpg

Tu nie ma nawet krycia się z pochodzeniem idei... Ha tfu, polscy politycy powinni trafić do każdego możliwego wora.

Back