Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bez konsekwencji
Żadna prawdziwa i szanująca się kobieta nie będzie chciała takiego pizdeusza za faceta. Oczywiście, tak jak piszesz na pewno znajdą się takie, którym taki układ pasuje, ale przypuszczam, że głównie z powodów ekonomicznych, a prawdziwego faceta do innych podstawowych czynności znajdą sobie gdzieś indziej. Można się nie zgadzać z redpillowcami w niektórych kwestiach, ale ta odnośnie podejmowania decyzji i odpowiedzialności za nie powinna spoczywać głównie na mężczyźnie i takich cech u facetów kobiety poszukują, i tego wręcz najczęściej oczekują.Widze czasami pantoflow ktorzy sa w takiej roli z autentycznego lenistwa. Bo im wygodniej po prostu za nic nie odpowiadac, o niczym nie decydowac, a juz nie daj Boze sie konfrontowac - o lepsze jutro - z własną żoną. Ale kurwa dorabiac do tego pseudointelektualną narrację o supremacji kobiety? WTF? To jakis absurdalny poziom pozbawiania siebie de facto człowieczeństwa.
Swoja droga widze kobiety ktorym taki dron-kapeć pasuje, bo robią co chcą (to jak one traktuja swoich mezow to przykre, dzieci tez zwykle takiego ojca nie szanuja), ale widzę też kobiety zagubione i przemeczone taka rolą...
Nooo, jeszcze parę lat temu, takie opinie spotkały się tutaj z oburzeniem i typowymi kukoldzkimi próbami wyśmiewania "maczo" i takimi tam próbami kompensacji własnych brakówŻadna prawdziwa i szanująca się kobieta nie będzie chciała takiego pizdeusza za faceta. Oczywiście, tak jak piszesz na pewno znajdą się takie, którym taki układ pasuje, ale przypuszczam, że głównie z powodów ekonomicznych, a prawdziwego faceta do innych podstawowych czynności znajdą sobie gdzieś indziej. Można się nie zgadzać z redpillowcami w niektórych kwestiach, ale ta odnośnie podejmowania decyzji i odpowiedzialności za nie powinna spoczywać głównie na mężczyźnie i takich cech u facetów kobiety poszukują, i tego wręcz najczęściej oczekują.

Halibut?Nooo, jeszcze parę lat temu, takie opinie spotkały się tutaj z oburzeniem i typowymi kukoldzkimi próbami wyśmiewania "maczo" i takimi tam próbami kompensacji własnych braków![]()

A w tym przypadku prawdopodobnie tak jest, wcale bym się nie zdziwił.jak się oleńka rucha na boku, to pewnie też ma rację bo patrzy z szerszej perspektywy
![]()
A jak napisałem kiedyś, że kobiecie oddałem, to dopiero było...Strasznie mizoginistycznie się zrobiło na forum przez ostatnich parę latek, a pamiętam te szlachetne, nowoczesne postawy głoszone przez niektórych i oburzenie kiedy zdarzało mi się napisać ze dwa zdania prawdy tu i uwdzie![]()

, przypominam nie zabiłem a oddałem liścia usypiacza za kilka ciosów z pięściBardziej "męscy" użytkownicy niż by się mogło wydawaćHalibut?
ma rację bo patrzy z szerszej perspektywy
to też pewnie szersza perspektywa... ;)

To była moja pierwsza myśl jak oglądałemAle bym takiego brudasa suplexem zza pleców wrzucił pod ten pociąg, a mi oporu by nie postawił ojj niee