Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przecież to są brudasy, czego się po nich spodziewać. Ale wpuścmy ich, później się sprawdzi kim są.Ja pierdolę jakim podczłowiekiem trzeba być...
Rozumiem zabijać na jedzenie, normalne.
Polacy też rzucają kozami, a w ogóle to w Polsce ksiądz zabił chłopa siekierą i co, głupio Ci?Ja pierdolę jakim podczłowiekiem trzeba być...
Dobrze, że zaznaczyłeś, że w Polsce to ci w sutannach najgorsi,Polacy też rzucają kozami, a w ogóle to w Polsce ksiądz zabił chłopa siekierą i co, głupio Ci?

Dobrze, że zaznaczyłeś, że w Polsce to ci w sutannach najgorsi,
mało tego, że chłopa zabił siekierą to ponoć jego synka 5 letniego zgwałcił. Sukienkowa sekta, gdzie sympatyczny islam a gdzie te kurwy w sutannach
![]()

www.polsatnews.pl
Czytam czytam i nic o sadownikach18 miesięcy za 2 życia. Polskie sadownictwo do zaorania.
![]()
Adwokat od "trumny na kółkach" prawomocnie skazany
Paweł K. został prawomocnie skazany na rok i sześć miesięcy więzienia za spowodowanie wypadku, w którym zginęły dwie kobiety. Jest to adwokat, który po tym tragicznym zdarzeniu mówił, iż ofiary jechały w trumnie na kółkach. Kara orzeczona dla mecenasa jest niższa od wyroku, jaki zapadł w I...www.polsatnews.pl

Pieniądze i znajomości robią swoje. Wyrok mniejszy niż za posiadanie zielska. Ja bym zrobił z śmiecia warzywo.18 miesięcy za 2 życia. Polskie sadownictwo do zaorania.
![]()
Paweł K. został prawomocnie skazany na rok i sześć miesięcy więzienia za spowodowanie wypadku, w którym zginęły dwie kobiety. Jest to adwokat, który po tym tragicznym zdarzeniu mówił, iż ofiary jechały w trumnie na kółkach. Kara orzeczona dla mecenasa jest niższa od wyroku, jaki zapadł w I...www.polsatnews.pl
ale biali Farerowie zabijają wieloryby!Ja pierdolę jakim podczłowiekiem trzeba być...
ale biali Farerowie zabijają wieloryby!

W takim Sądzie to nawet Hitler miałby szansę.18 miesięcy za 2 życia. Polskie sadownictwo do zaorania.
![]()
Wygląda jak z ery ps3