Siwy25_1
UFC Light Heavyweight
Z jego szansami na zaliczenie taka małpa to skarb z nieba.Jest tu na forum pewien 30-latek, który nie dałby rady zajebać strzała i uciec, a już na pewno nie czarnej kobiecie.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Z jego szansami na zaliczenie taka małpa to skarb z nieba.Jest tu na forum pewien 30-latek, który nie dałby rady zajebać strzała i uciec, a już na pewno nie czarnej kobiecie.

Gwałt może się odbyć nie tylko poprzez zerwanie gaci i zapakowanie kaszanki w dupę.No bez jaj, że miał 14 lat i nie dał rady jej zajebać strzała na czarny ryj i uciec.
![]()
Kościół Katolicki w natarciu

Start tych pokemonów chciał kupić kondomy ale był nocny zakaz sprzedaży zapewne

Mój ulubiony serial z dzieciństwa a Scully grała genialnie no ale trzeba zastąpić małpiszonem do tego pewnie lesba i transMałpi pysk![]()
Dlatego jebać to wszytko. Leniwe kurwy nie mają pomysłu to lecą na nostalgi fanów dodając asfalty myśląc, że kasa łatwo wleci. Gardzę tymMój ulubiony serial z dzieciństwa a Scully grała genialnie no ale trzeba zastąpić małpiszonem do tego pewnie lesba i trans

To żydzi próbują wywołać wojnę miedzyrasową kurwy dobierają się nawet do mojego telefonu bo autokorekta robi słowo żyd z dużej literyDlatego jebać to wszytko. Leniwe kurwy nie mają pomysłu to lecą na nostalgi fanów dodając asfalty myśląc, że kasa łatwo wleci. Gardzę tym![]()
Pewnie chcieli w ten sposób odreagować na bezdomnych czasy szkoły średniej jak byli ganiani po korytarzach

Bezdomni ich gonili po szkolnych korytarzach?Pewnie chcieli w ten sposób odreagować na bezdomnych czasy szkoły średniej jak byli ganiani po korytarzach![]()
Prawdziwie dojebany byłby to film gdyby pokazywał przemoc kobiety wobec mężczyzny, wtedy byłby szokujący i łamał tabu.A później poleciała się poocierać o Pablo
View attachment 141384
Poruszająca reakcja, "nie chcę by rak mnie definiował"... No to się kurwa zdefiniowała
View attachment 141410
No niesamowita odwaga rozstać się z mężem i dawać dupy aż do śmierci. Ja pierdole...Poruszająca reakcja, "nie chcę by rak mnie definiował"... No to się kurwa zdefiniowała
View attachment 141410