ninja
Vale Tudo Championship
potem kurwa płacz bo jedno z drugim na 8 miejscu max.
ale tam się tarło odpierdala

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
potem kurwa płacz bo jedno z drugim na 8 miejscu max.

Większość ma partnerów, to jest w tym najbardziej odrażające.ale tam się tarło odpierdala
![]()
ja waze 135 kilo :) złamala by sobie o mnie rekei tak się pozwoliłeś okładać?

o kurwa, to ona ma chyba 2,5 metra wzrostuja waze 135 kilo :) złamala by sobie o mnie reke![]()
Tu mnie masz :)o kurwa, to ona ma chyba 2,5 metra wzrostu
Jednostronne myślenie. Byłem wierny całe życie (wypad na panią K od czasu do czasu to nie zdrada) i nic mi to nie dało.Większość ma partnerów, to jest w tym najbardziej odrażające.
Ja też jestem wierny jak pies jak jestem w związku i też na tym chujowo wychodzę ;)Jednostronne myślenie. Byłem wierny całe życie (wypad na panią K od czasu do czasu to nie zdrada) i nic mi to nie dało.
Byłem wierny całe życie (wypad na panią K od czasu do czasu to nie zdrada)

Nie wiedziałem za bardzo, co z tym zrobić. Z jednej strony pies, z drugiej strony muslimTylko dlaczego do "Podludzi" to dałeś?![]()

To jakiś test na kapitana ulicy?Nie wiedziałem za bardzo, co z tym zrobić. Z jednej strony pies, z drugiej strony muslim
Co Ty byś zrobił?![]()

wiadomo, że zawsze muslim do spoduNie wiedziałem za bardzo, co z tym zrobić. Z jednej strony pies, z drugiej strony muslim
Co Ty byś zrobił?![]()
Elyta kurwa, a na stomatologa żałuje

Na wszystkich paskudna
Ale na ostatnim to już kurwa przesadziłaNa wszystkich paskudna