Podludzie

będzie miał zwarcie

:beczka:

Szanuje chłopa za opanowanie i reakcje bez zbędnych emocji, ja to pewnie bym jej z rozpędu na ten nastrzkany ryj wykurwił takiego laczka że do końca życia pijąc zupe przez słomkę żałowała by tej głupoty
1769677405520.jpeg

Szanuje chłopa za opanowanie i reakcje bez zbędnych emocji, ja to pewnie bym jej z rozpędu na ten nastrzkany ryj wykurwił takiego laczka że do końca życia pijąc zupe przez słomkę żałowała by tej głupoty
View attachment 139165
Ze 2 lata to max ile odsiedzi, może nawet nie.
Nie zdziwię się na zawiasy, monitorujcie sytuację.
Żyjemy w matriarchacie. Dostanie zawiasy o ile jej coś postawią jak pójdzie w niepoczytalność.

Ukraińca co z nożem latał puścili to juleczki nie puszczą wolno? Tęczowe sądy w pOlsce?

Bicz plis.

W komentarzach wiara pisała, że ona razem ze swoją siostrzyczką to są dobrze znane lachociągi w okolicy, więc wszystko to pewnie prawda :mamed:
Widziałem gdzieś zdjęcie tego pokemona. Oczywiście brudnopis z warami obciągarami na glonojada popisana jak ściany w psychiatryku czyli najbardziej stereotypowa karyna z gatunku patusiara pospolita
Edit:
1769690662497.png

Trzeba być serio niedojebanym Sebą nafuranym alko i dragami żeby to ruchać.
Jeszcze widziałem dyskusje ludzi z jej okolic że znana z tego że za drobny narkotyczny donejt można normalnie jej naszczać do mordy

Last edited:
Rozwala mnie, że taka Rózga z Łodzi pójdzie siedzieć na 10-15 lat, a Zalecki sobie na luzie chodzi na wolności napadając z maczetą na Szachtę, nagrywając jak próbuję ścigać jakiś samochód i Szalony, który mu udowodnił, że jest odpowiedzialny za zniszczenie mu drzwi siekierą i jakąś substancją.

Już nie wspominając, że 67 latka ma iść do kicia na pół roku za napisanie na Facebooku do Owsiaka ,,zgiń człowieku"

:beczka:

Last edited:
Kolego ale to jest forum o mma a nie komendones żeby monitorować sytuację lachy co się nacpala i odjebala szopkę ::really::

Weszła by tam kreweta czy za mało miejsca ?
Jasne, najpierw krewetka, a potem młynek zapaśniczy i od razu przejście do ruchania :jarolaugh:

Widząc to jak ona patrzy na tego ukra to by się nawet mogło udać. To będzie chyba najbliższy rzeczywistości komentarz jaki dałeś na tym forum :conorsalute:
Musisz zacząć studiować moje teksty, wtedy zrozumiesz jak bardzo i jak długo żyłeś w błędzie :fjedzia:

Ale nie gniewam się, tu większość jest na jeszcze niższym poziomie :lesnarhappy:

Musisz zacząć studiować moje teksty, wtedy zrozumiesz jak bardzo i jak długo żyłeś w błędzie :fjedzia:

Ale nie gniewam się, tu większość jest na jeszcze niższym poziomie :lesnarhappy:
Parę lat temu studiowalem, dyplomu nie zdobyłem ale wiem jedno, raz polajkujesz post drzewu, raz przyznasz rację karatece a na finał roznosisz cv za Siedem i Spanov zostaje twoim przyjacielem.
Nie ze mną te numery

Parę lat temu studiowalem, dyplomu nie zdobyłem ale wiem jedno, raz polajkujesz post drzewu, raz przyznasz rację karatece a na finał roznosisz cv za Siedem i Spanov zostaje twoim przyjacielem.
Nie ze mną te numery

Bardzo dobre, gratulacje! :deniroclap:

Back