spa
Bellator Featherweight
w sensie, ze ja tez twierdze, ze typa oplacaja ruski i, ze klamie w sprawie tego babska?nadajecie na tych samych falach
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
w sensie, ze ja tez twierdze, ze typa oplacaja ruski i, ze klamie w sprawie tego babska?nadajecie na tych samych falach
będzie miał zwarcie
![]()
Ze 2 lata to max ile odsiedzi, może nawet nie.Szanuje chłopa za opanowanie i reakcje bez zbędnych emocji, ja to pewnie bym jej z rozpędu na ten nastrzkany ryj wykurwił takiego laczka że do końca życia pijąc zupe przez słomkę żałowała by tej głupoty
View attachment 139165
Z rozpędu w taksówce, siedząc z przodu, a ona za tobą? Lepszy ananasek jesteśSzanuje chłopa za opanowanie i reakcje bez zbędnych emocji, ja to pewnie bym jej z rozpędu na ten nastrzkany ryj wykurwił takiego laczka że do końca życia pijąc zupe przez słomkę żałowała by tej głupoty
View attachment 139165

Szanuje chłopa za opanowanie i reakcje bez zbędnych emocji, ja to pewnie bym jej z rozpędu na ten nastrzkany ryj wykurwił takiego laczka że do końca życia pijąc zupe przez słomkę żałowała by tej głupoty
View attachment 139165
Żyjemy w matriarchacie. Dostanie zawiasy o ile jej coś postawią jak pójdzie w niepoczytalność.Ze 2 lata to max ile odsiedzi, może nawet nie.
Nie zdziwię się na zawiasy, monitorujcie sytuację.
Przecież później kierowca wysiadł i prawie rozjebał jej kolana drzwiami…Z rozpędu w taksówce, siedząc z przodu, a ona za tobą? Lepszy ananasek jesteś![]()
To tego już nie widziałem... Dobrze, moja krewPrzecież później kierowca wysiadł i prawie rozjebał jej kolana drzwiami…

No żeby dyche wyłapała za takie coś to musiałaby być w recydywie i to też nie wiadomo.Ze 2 lata to max ile odsiedzi, może nawet nie.
@Miskatonic ona podobnież była w ciąży. Po makale. Będą prace społeczne max.No żeby dyche wyłapała za takie coś to musiałaby być w recydywie i to też nie wiadomo.
+ Porobiona więc nieświadoma i powie, że podda się jakiemuś leczeniu@Miskatonic ona podobnież była w ciąży. Po makale. Będą prace społeczne max.
I to zapewne nawet nie wie z kim@Miskatonic ona podobnież była w ciąży. Po makale. Będą prace społeczne max.
W komentarzach wiara pisała, że ona razem ze swoją siostrzyczką to są dobrze znane lachociągi w okolicy, więc wszystko to pewnie prawdaI to zapewne nawet nie wie z kim

Widziałem gdzieś zdjęcie tego pokemona. Oczywiście brudnopis z warami obciągarami na glonojada popisana jak ściany w psychiatryku czyli najbardziej stereotypowa karyna z gatunku patusiara pospolitaW komentarzach wiara pisała, że ona razem ze swoją siostrzyczką to są dobrze znane lachociągi w okolicy, więc wszystko to pewnie prawda![]()
A tam, nie rzucał bym tak kamieniem. Było się normalnym jurnym zdrowym chłopaczyną kawalerem, i wiadomo że jak się chodziło na balety, to takie patuski ruchały się najlepiej i najchętniej. I to był nieraz cel takich eskapadTrzeba być serio niedojebanym Sebą nafuranym alko i dragami żeby to ruchać.

Kolego ale to jest forum o mma a nie komendones żeby monitorować sytuację lachy co się nacpala i odjebala szopkęZe 2 lata to max ile odsiedzi, może nawet nie.

Weszła by tam kreweta czy za mało miejsca ?Z rozpędu w taksówce, siedząc z przodu, a ona za tobą? Lepszy ananasek jesteś![]()
Jasne, najpierw krewetka, a potem młynek zapaśniczy i od razu przejście do ruchaniaKolego ale to jest forum o mma a nie komendones żeby monitorować sytuację lachy co się nacpala i odjebala szopkę
Weszła by tam kreweta czy za mało miejsca ?

Widząc to jak ona patrzy na tego ukra to by się nawet mogło udać. To będzie chyba najbliższy rzeczywistości komentarz jaki dałeś na tym forumJasne, najpierw krewetka, a potem młynek zapaśniczy i od razu przejście do ruchania![]()

Musisz zacząć studiować moje teksty, wtedy zrozumiesz jak bardzo i jak długo żyłeś w błędzieWidząc to jak ona patrzy na tego ukra to by się nawet mogło udać. To będzie chyba najbliższy rzeczywistości komentarz jaki dałeś na tym forum![]()

Parę lat temu studiowalem, dyplomu nie zdobyłem ale wiem jedno, raz polajkujesz post drzewu, raz przyznasz rację karatece a na finał roznosisz cv za Siedem i Spanov zostaje twoim przyjacielem.Musisz zacząć studiować moje teksty, wtedy zrozumiesz jak bardzo i jak długo żyłeś w błędzie
Ale nie gniewam się, tu większość jest na jeszcze niższym poziomie![]()
Parę lat temu studiowalem, dyplomu nie zdobyłem ale wiem jedno, raz polajkujesz post drzewu, raz przyznasz rację karatece a na finał roznosisz cv za Siedem i Spanov zostaje twoim przyjacielem.
Nie ze mną te numery