Autovidol
WSOF Heavyweight
Przecież turasy to Azjaci...Ale kebaba nie dostaniesz od azjaty mordoooo
Ponownie toksyczna białość zaorana!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przecież turasy to Azjaci...Ale kebaba nie dostaniesz od azjaty mordoooo

Czarne rolloa od murzyna?
![]()
Chodziło o rasę. Rasisto!Przecież turasy to Azjaci...
Ponownie toksyczna białość zaorana!
![]()
No i posypała się narracja prawaków!Ale kebaba nie dostaniesz od azjaty mordoooo
Czarne salami? Tyyy..,Czarne rollo
Gaslighting to forma przemocy psychicznej, polegająca na systematycznym manipulowaniu drugą osobą tak, aby zaczęła wątpić we własną percepcję, pamięć i poczucie rzeczywistości.To się chyba nazywa "gaslighting", czy jakoś tak, i podobno jest to cechą toksycznych mężczyzn, z którymi walczą feministki pokroju Biejat.
Mam na myśli, oczywiście, to co ona zrobiła czyli robienie z rozmówcy głupka, udając że w tym wszystkim chodzi o "kolor skóry".

Tooo, Przyjacielu, jest zło na o wiele głębszym poziomie...Baba po prostu manipuluje jak to baba.
Czarne rollo
I matkobijcaa do tego pedał
![]()
a do tego pedał
![]()
Daj bóg, żeby nasze drogi się zeszły jak już mu zejdzie immunitet.
Daj bóg, żeby nasze drogi się zeszły jak już mu zejdzie immunitet.
Mordo ale to nie immunitet na niedostanie wpierdoluDaj bóg, żeby nasze drogi się zeszły jak już mu zejdzie immunitet.

Tylko szkoda że nie przyjechala brytyjska kabaryna z czerwonymi paskami. To wtedy może nabierał nadzieję że brytoli się budząJakie ciekawe zachowanie na widok policji.
Co najmniej, jakby był nauczony, że w obecności policji może uwolnić swoje hamowane instynkty i uwolnić pełną agresję bo policja na pewno pomoże jemu i zaatakuje białych![]()

Nie wiem, ale zabawnie wyszło w chuj...Jakie ciekawe zachowanie na widok policji.
Co najmniej, jakby był nauczony, że w obecności policji może uwolnić swoje hamowane instynkty i uwolnić pełną agresję bo policja na pewno pomoże jemu i zaatakuje białych![]()

Ale lamusy. Męczyli się z laczkiem nJakie ciekawe zachowanie na widok policji.

Może specjalnie się męczyli bo wiedzieli że psy są w drodze a jak przyjebiesz to jest nieciekawie...Ale lamusy. Męczyli się z laczkiem n
co jest na klapsa.
![]()
pierwsze pytanie psów 'czy go uderzyłem...Wiem jak to działa w szwabni. Pierdoleni podludzie dali sobie tak wejść na głowę, że to jest nie do pomyślenia.Może specjalnie się męczyli bo wiedzieli że psy są w drodze a jak przyjebiesz to jest nieciekawie...
Wiem ze swojej sytuacji z pakolempierwsze pytanie psów 'czy go uderzyłem...
Z czego kojarzę to jesteś z Podkarpacia. To zapraszam w marcu do Leżajska, Łancuta i Dynowa. Większej grupy nie spacyfikujesz, wiadomo służby obywateli polskich na rozkazach Żydowskich, ale zawsze gdzieś natrafi się jakiś pojedynczy napletkoscetyczny któremu lepe na ryj daćKurwa naogladalem sie dzieci ze strefy gazy i ta rozpaczliwa walka o żywność
Te kurwy Izraelskie powinni spłonąć, co do jednego

Wiem jak to działa w szwabni. Pierdoleni podludzie dali sobie tak wejść na głowę, że to jest nie do pomyślenia.
Natomiast ja przy psiarni w Belgii najebalem smolucha to tylko się policjanci śmiali, a głupie zmywarki znaczy kobiety z policji coś jęczały.

Mordo zależy gdzie, w ddr to brudasów pierwszych na glebę cisną, a jak są kontrole to tylko smoluchow wyłapują.Wiem jak to działa w szwabni. Pierdoleni podludzie dali sobie tak wejść na głowę, że to jest nie do pomyślenia.
Natomiast ja przy psiarni w Belgii najebalem smolucha to tylko się policjanci śmiali, a głupie zmywarki znaczy kobiety z policji coś jęczały.
Dlatego niezmiennie mnie cieszy umowa na wyłączność robót z wodociągami w Schwedt.Mordo zależy gdzie, w ddr to brudasów pierwszych na glebę cisną, a jak są kontrole to tylko smoluchow wyłapują.