Podludzie

To się chyba nazywa "gaslighting", czy jakoś tak, i podobno jest to cechą toksycznych mężczyzn, z którymi walczą feministki pokroju Biejat.

Mam na myśli, oczywiście, to co ona zrobiła czyli robienie z rozmówcy głupka, udając że w tym wszystkim chodzi o "kolor skóry".
Gaslighting to forma przemocy psychicznej, polegająca na systematycznym manipulowaniu drugą osobą tak, aby zaczęła wątpić we własną percepcję, pamięć i poczucie rzeczywistości.

Także biejat2025 nie ma z czym walczyć, bo to kobiety górują w przemocy psychicznej.

Baba po prostu manipuluje jak to baba.
:roberteyeblinking:

Baba po prostu manipuluje jak to baba.
Tooo, Przyjacielu, jest zło na o wiele głębszym poziomie...

giphy.gif

Jakie ciekawe zachowanie na widok policji.
Co najmniej, jakby był nauczony, że w obecności policji może uwolnić swoje hamowane instynkty i uwolnić pełną agresję bo policja na pewno pomoże jemu i zaatakuje białych :zakręcony:
Tylko szkoda że nie przyjechala brytyjska kabaryna z czerwonymi paskami. To wtedy może nabierał nadzieję że brytoli się budzą:boss:

Kurwa naogladalem sie dzieci ze strefy gazy i ta rozpaczliwa walka o żywność

Te kurwy Izraelskie powinni spłonąć, co do jednego

• Like
Reactions: jut
Może specjalnie się męczyli bo wiedzieli że psy są w drodze a jak przyjebiesz to jest nieciekawie...
Wiem ze swojej sytuacji z pakolem :awesome: pierwsze pytanie psów 'czy go uderzyłem...
Wiem jak to działa w szwabni. Pierdoleni podludzie dali sobie tak wejść na głowę, że to jest nie do pomyślenia.

Natomiast ja przy psiarni w Belgii najebalem smolucha to tylko się policjanci śmiali, a głupie zmywarki znaczy kobiety z policji coś jęczały.

Kurwa naogladalem sie dzieci ze strefy gazy i ta rozpaczliwa walka o żywność

Te kurwy Izraelskie powinni spłonąć, co do jednego
Z czego kojarzę to jesteś z Podkarpacia. To zapraszam w marcu do Leżajska, Łancuta i Dynowa. Większej grupy nie spacyfikujesz, wiadomo służby obywateli polskich na rozkazach Żydowskich, ale zawsze gdzieś natrafi się jakiś pojedynczy napletkoscetyczny któremu lepe na ryj dać :jjsmile:

Wiem jak to działa w szwabni. Pierdoleni podludzie dali sobie tak wejść na głowę, że to jest nie do pomyślenia.

Natomiast ja przy psiarni w Belgii najebalem smolucha to tylko się policjanci śmiali, a głupie zmywarki znaczy kobiety z policji coś jęczały.

Mordo zależy gdzie, w ddr to brudasów pierwszych na glebę cisną, a jak są kontrole to tylko smoluchow wyłapują.

Back