ninja
Vale Tudo Championship
ustawka ewidentna, zemsta za coś bądź, bądź pizda tak popierdolonaA ja jestem ciekaw czy ten zakaz zbliżania dostał bo był śmieciem i zasłużył czy głupia pizda zmyśliła bajkę na policji i w sądzie to przyklepali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ustawka ewidentna, zemsta za coś bądź, bądź pizda tak popierdolonaA ja jestem ciekaw czy ten zakaz zbliżania dostał bo był śmieciem i zasłużył czy głupia pizda zmyśliła bajkę na policji i w sądzie to przyklepali
ciekawe ile latek dostanie Lenka ;)
A ja jestem ciekaw czy ten zakaz zbliżania dostał bo był śmieciem i zasłużył czy głupia pizda zmyśliła bajkę na policji i w sądzie to przyklepali

Wezwii wsparcie![]()
Nie wiedziałem, że mamy nowych mistrzów kierownicy na ciągniku, te jebane zwierzęta mają niższy iloraz iq niż bambusy?
![]()
Z cyklu "kurwisko peel".
Jest nagroda 5 ton melanżu dla każdego kto wskaże cień dowodu na to, że Imperator wiedział o Atrydach na Arrakis.Również nie ma dowodów na to, że Hitler wiedział o holokauście.
Jest nawet taka wypowiedz jego ekscelencji Barona Włodzimierza Harkonena, który zrobił to slynne spotkanie na Giedi Prime, które poprzedziło ich wycieczkę na Arrakis. On powiedział taki zmęczony siostrom Bene Gesserit ,, zrobiłem coś strasznego ale imię Imperatora pozostanie nieskalane,,Jest nagroda 5 ton melanżu dla każdego kto wskaże cień dowodu na to, że Imperator wiedział o Atrydach na Arrakis.

Wezwii wsparcie![]()

Tak się kończy jak na ulicę wysyłają dream team: 50 kilowy sojboj i jakaś dziewczynka co z ledwie zdała z wf-u.karyna odjebana jak do biura. Okularki, kucyk, nawet rękawiczek nie ubrała do najebanego grubasa bo pewnie ma świeże tipsy zrobione. Pełna profeska.
Chłop zagazowany w pizdu, jeden laluś go masuje pałką, a karyna zero pojęcia o jakiejkolwiek dźwigni![]()
Policyjny sojowy dream team.Tak się kończy jak na ulicę wysyłają dream team: 50 kilowy sojboj i jakaś dziewczynka co z ledwie zdała z wf-u.

Zginęły dzieci bo jakiś popierdol ubzdurał sobie że jest kobietą, lgbt to dzisiejsza lobotomia.Ktoś bardzo nienawidzi chrześcijan, a szczególnie transy pierdolone, podludzie do utylizacji. Śmieć jebany
Krwawy atak w USA wstrząsnął światem. W środę (27 sierpnia) w katolickiej szkole w Minneapolis podczas porannej mszy napastnik otworzył ogień do dzieci i wiernych. Zginęło dwoje uczniów w wieku 8 i 10 lat, a 17 osób zostało rannych, w tym 14 dzieci. Minister bezpieczeństwa krajowego USA Kristi Noem poinformowała w środę, że na magazynku karabinu sprawcy strzelaniny były napisy: "dla dzieci", "gdzie jest wasz Bóg", "zabić Donalda Trumpa".
"Mamy potwierdzenie, że napastnik ze Szkoły Katolickiej im. Zwiastowania w Minneapolis w Minnesocie był 22-letnim mężczyzną, który twierdził, że był osobą transpłciową" — napisała Noem w serwisie X.
"Ten obłąkany potwór zaatakował najbardziej bezbronnych: małe dzieci modlące się podczas pierwszej porannej mszy w nowym roku szkolnym. Ten poważnie chory morderca napisał słowa »dla dzieci«, »gdzie jest wasz Bóg?« i »zabić Donalda Trumpa« na magazynku karabinu" — powiadomiła minister.
Strzelanina w Minneapolis: tragiczny atak w katolickiej szkole
Służby podały, że napastnik to Robin W. Natomiast Reuters napisał, że sprawcą jest 23-letnia miejscowa mieszkanka. Z dokumentów sądowych wynika, że w 2020 roku Robin zmieniła imię z Robert, ponieważ identyfikowała się jako kobieta.
W strzelaninie zginęło dwoje dzieci w wieku ośmiu i 10 lat. 17 osób, w tym 14 dzieci, zostało rannych. Policja przekazała, że życie poszkodowanych nie jest zagrożone.
Sprawczyni popełniła samobójstwo. Według policji podczas ataku miała przy sobie trzy sztuki broni. Broń została zakupiona legalnie.