Gibon
Shark Fights Heavyweight
Axel Springer w następnym wydaniu tej znanej historii wprowadzi do "otwartego" związku owczarka niemieckiego o imieniu Rolf
I tak jest postęp. W 90% artykułów to żona przynosi do małżeństwa kochanka a nie mąż kochankę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Axel Springer w następnym wydaniu tej znanej historii wprowadzi do "otwartego" związku owczarka niemieckiego o imieniu Rolf

Gdzie znajdują się zjeby wspierające finansowo takie dziurawce

Kolega który dostał 15staka mimo że 17 lat żyje
jest obecnie poszukiwany
Wygląda na to, że nie było pracy dla ludzi z jego wykształceniem. Ciekawe czy składał podanie u Jużwiaka. Sławny jest właściwie od początku Youtuba, więc kwalifikacje posiada

Dla Jużwiaka to jeszcze lepiej.Sylwetka wątła cherlawa![]()
Gdzie jest link do zbiórki?To jest fenomen dzisiejszych czasów, który nie ogarniam. Gdzie znajdują się zjeby wspierające finansowo takie dziurawce?
Gdzie jest link do zbiórki?

nie wiem stary, ale skoro byli tacy co wpłacali na magikali i inną patologie, to i pewnie znajdzie się paru chłopaków z deficytem ruchania wpłacających na takie zlepki komórekTo jest fenomen dzisiejszych czasów, który nie ogarniam. Gdzie znajdują się zjeby wspierające finansowo takie dziurawce?
Ten pakiet szczepień to wyjatkowo ubogi.
a po chuj w obie strony
6400 - wieloletnie oszczędzanie
Szczególnie, że praktycznie nie ma szczepionek na malarię (pomijam jedną zatwierdzoną dla dzieci w Afryce).Ten pakiet szczepień to wyjatkowo ubogi.
Szukałem na szybko i nie ma tej "zrzutki", albo usunęli albo jakiś fejk.I co? Wpłacają?
Bo mam świetny pomysł na biznes![]()
To raczej w większości są fejki, rage baity.Szukałem na szybko i nie ma tej "zrzutki", albo usunęli albo jakiś fejk.
szczególnie zabolał ten bilet w dwie strony, co?To raczej w większości są fejki, rage baity.

To była akurat jak najbardziej legitna zbiórka. Została usunięta kiedy ludzie zaczęli poddawać w wątpliwość godność typiary, jeśli tam zostały jakiekolwiek resztki tej godności.To raczej w większości są fejki, rage baity.
Podczas stremów z magikalem ludzie wysyłali mu donejty często żeby go pocisnąć w komentarzu. Nie jest to okaz wysokiego IQ, ale takich ludzi stawiam znacznie wyżej od spermiarzy dający hajs tępym dziuniom.nie wiem stary, ale skoro byli tacy co wpłacali na magikali i inną patologie, to i pewnie znajdzie się paru chłopaków z deficytem ruchania wpłacających na takie zlepki komórek
Mordo, ale to jest dokładnie ten sam poziom, tylko inny wektor odklejenia... W tym właśnie problemPodczas stremów z magikalem ludzie wysyłali mu donejty często żeby go pocisnąć w komentarzu. Nie jest to okaz wysokiego IQ, ale takich ludzi stawiam znacznie wyżej od spermiarzy dający hajs tępym dziuniom.

ciekawe ile latek dostanie Lenka ;)View attachment 128590
Wokrutnym przestępstwie w Koninie uczestniczył 30-letni Alan Bartczak - ujawnia policja. Bandyci w mieszkaniu znęcali się psychicznie i fizycznie nad bezbronnym 26-latkiem. Torturowali i zgwałcili.
Według naszych ustaleń w poniedziałek nad ranem 26-letnia Lena W. zadzwoniła do byłego partnera, swojego rówieśnika. Prosiła, by jak najszybciej przyjechał do jej mieszkania na jednym z konińskich osiedli. Twierdziła, że potrzebuje pomocy, bo się okaleczyła. Groziła, że odbierze sobie życie.
26-latek kupił w aptece środki opatrunkowe i pojechał do byłej partnerki, mimo że miał zakaz zbliżania się do niej, bo wcześniej jej groził.
W mieszkaniu zaatakowało go dwóch mężczyzn. Skrępowali go taśmą i folią stretchową, zakleili usta i oczy. A potem torturowali: bili po ciele, kopali, dusili, zakładali na głowę papierową torbę, pozorowali przeładowywanie broni, zmuszali do picia moczu, który wcześniej oddali do butelki.
A ja jestem ciekaw czy ten zakaz zbliżania dostał bo był śmieciem i zasłużył czy głupia pizda zmyśliła bajkę na policji i w sądzie to przyklepaliciekawe ile latek dostanie Lenka ;)